Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 89 (м. април)

• 18 592
  • 653
  •   1
Отговори
# 630
Форумът пак ми е изключил следенето на темата.😂
Ама и вие не сте писали много.😃

# 631
Може и да не е само на теб така изключено Grinning
Но и аз се зачудих вчера по някое време, тук рядко утихва чак толкова. Все има кой да каже или пита по нещо.
Нещо нямам идеи за по-разнообразно ядене тия дни, та експлоатирам яйца и зелена салата до дупка, имам домашни яйца и са ми супер вкусни. Но трябва и нещо друго да измисля, а пък нито знам какво ще е, нито ми се готви... Май ще се надявам да има по-късно в магазина дроб като отида, скоро не съм вземала а пък е хубаво нещо и не ще занимавки.

# 632
Моето следене не е изключено, но и аз забелязах че много пусто последните дни.

# 633
Правя телешки пържоли с гарнитура и шопска салата сега. Вчера  правих риба на скара със зелена салата. Утре ще са пилешки шишчета с тиквички. Малкия ми показа една страничка в тик ток и напоследък рецепти крада от там с малко промени към моето хранене, но има супер неща и ги готвя.
Иначе се записах на кик бокс, ходих 3 пъти вече. Довечера в 19.30 съм на тренировка пак. Май ще си взимам карта харесва ми. Синът ми тръгна там преди месец и ме закара един път и айдеее. Аз съм тренирала бокс като малка 4 години, та ми допада, докато не ми омръзне де. Сутринта бях на фитнес изчистих къщата и така.

# 634
...
Ся, аз тренирам бицепс с 40 кг., а не мога да си представя да извъртя едни палачинки на моите змейове с техния тиган за палачинки. Трябва на почивки да ги правя.
Е кааааак? 40 кила? Моите гири са по 4-5 кила Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 635

Е кааааак? 40 кила? Моите гири са по 4-5 кила Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Защо 4-5 кила?
Някакви драми ли имаш.
Аз съм с 1,2 и 3.
Абе скоро ще взимам и 4, но рядко ще ги ползвам.
С дискова херния съм и трябва да съм внимтелна.
Но мускули с 4-5 не се правят знам.
Затова и 8-9 години ги дигам тия пущини и ако имам нещо е благодарение на лицеви  и кофички.

# 636
...
Ся, аз тренирам бицепс с 40 кг., а не мога да си представя да извъртя едни палачинки на моите змейове с техния тиган за палачинки. Трябва на почивки да ги правя.

40 кила, но на Bicep curl machine. Wink
Не е баш като с 2 дъмбела по 20. И тях ги вдигам, но е бая по-тежко и не правя упражнението правилно.

# 637
Е да де, предположих уреда, но реагирах така, за да стане дискусия Simple Smile

Тренирам редовно, но не ходя в зала, знам, че в зала прогресът ще е много по-голям, но това е положението на този етап, може да го променя...

Интересното е, че с 4 кг гиричка например си правя серия 10-15 вдигания лява ръка, после 10-15 дясна ръка, 15 секунди релоад... и отново и така... имам усещането, че мога да го правя до безкрай. Половин час без спиране на тези серии и дори не се изпотявам... и не се изморявам. Само като реша да правя 20-25 набирания и нагоре и виждам зор-а Simple Smile но кратките серии мога да ги правя до безкрайност Simple Smile почти като кардио, но не е кардио, защото натоварвам почти до откат...
... само споделям де... без подходящият уред е невъзможно да работя с тежки гири Sad

Търся си удобни, 2 х 5 кг, че моята е от тези металните, с дисковете... като гледам навсякъде тея, дето ми харесват са едни парички, свят да ти се завие Sad

# 638
О да, гирите не са евтини.
Моите май бяха евтини, но и са смотани.
Не са много удобни. Ама гири са все пак.
В декатлона имат хубави гирички.

# 639
Тези ме кефят като визия, но не знам как ще са в действие Simple Smile

https://sportano.bg/p/578861/hromirani-d-mbeli-trexo-2x5-kg-silver

иначе тези от Декатлон ми бяха доста удобни...

https://www.decathlon.bg/p/328363-222296-dambel-za-kros-trenirov … -5-kg-cheren.html

А споделих тук, ако някой иска да се отърве от неговите и ми допаднат, малшанс, но... търся да са две за да работя по гърди, но може да "сглобя" нещо с ластици... абе отлагам ходенето в зала и си търся под вола теле Simple Smile

# 640
Е да де, предположих уреда, но реагирах така, за да стане дискусия Simple Smile

Тренирам редовно, но не ходя в зала, знам, че в зала прогресът ще е много по-голям, но това е положението на този етап, може да го променя...

Интересното е, че с 4 кг гиричка например си правя серия 10-15 вдигания лява ръка, после 10-15 дясна ръка, 15 секунди релоад... и отново и така... имам усещането, че мога да го правя до безкрай. Половин час без спиране на тези серии и дори не се изпотявам... и не се изморявам. Само като реша да правя 20-25 набирания и нагоре и виждам зор-а Simple Smile но кратките серии мога да ги правя до безкрайност Simple Smile почти като кардио, но не е кардио, защото натоварвам почти до откат...
... само споделям де... без подходящият уред е невъзможно да работя с тежки гири Sad

Търся си удобни, 2 х 5 кг, че моята е от тези металните, с дисковете... като гледам навсякъде тея, дето ми харесват са едни парички, свят да ти се завие Sad
Демек нищо не правиш. Вдигни ги тези тежести де. Така никъв мускул няма да направиш, само се изморяваш. Все едно кардио, а не железа. На 5 кила аз само се подпирам. Stuck Out Tongue

# 641
Нави, лицеви и кофички поне правиш ли?

# 642
И моите гири (които тактично съм паркирала дори не където живея в момента, ама това е друга тема Grinning ) са по 4 кила или дали не бяха по 4 и половина. Ами дамски гири са си това, аз не съм баш най-спортната натура, та не съм и търсила по-тежки.
Но пък тогава си уцелих такива които са ми супер удобни, с някакъв винил са покрити целите и се хващат удобно без да се хлъзгат в ръката че стои като гумено такова. А в същото време лесно се мият от прах и прочие, къпеш ги и не ги мислиш. Та, ако някой се чуди на такъв тип дали са удобни - хубави са.
Тук имам ластици, няколко различни, това което нямам е навици та се налага да се наритвам от време на време и пак не съм редовна...

И аз съм на мнение че тежест с която можеш да работиш много дълго време, е много малка. Ти щом можеш наистина по много, значи или ти е много лека, или не изпълняваш правилно, или и двете. Ако е колкото да се раздвижиш да не се схващаш, може и да върши нещо, но от това не чакай да качиш мускул особено.

# 643
Аз и ластиците си вкарах.
Интересно е с тях.

Но някак си вече почвам да заяквам. Винаги съм имала кекави ръце, ама ще купя скоро от 4 кг и може би в легнало положение ще ги ползвам, а ако съм права само една.

След 00,00 ще пусна нова тема ако не се заплесна.Grinning

# 644
Мъжете да се стягат. За бицепс ползвам 8кг в момента. Не се излагайте с тея детски гири. Дъщеря ми на 9 ползва 4кг.
Щом тренираш от вкъщи, хвани някоя програма. Силно препоръчвам Iron на Caroline girvan в ютюб. Или build series на Chris & Edi. Пак в тубата

Общи условия

Активация на акаунт