Всичко за гел лаковете - тема 58

• 49 606
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, не знам дали е по правилата и не съм чела. Спирам дейност. Имам електрическа пила jmd 217 с накрайници. Не държа на пари, а бих сменила за някакви продукти за коса на тази стойност (може и малко да е използвано от тях, няма проблем). Пилата е използвана броени пъти. Това начинание не е за мен. Ако постът ми не е по правилата моля да бъде изтрит.

# 286
След като счупих два нокътя до живец, щото съм с две леви ръце, реших да взема гел, обаче ме е страх от бурканчетата, защото нямам опит с тези четки за гел, та взех про гел, в бутилка.
Много лесно беше за работа, направо сам си се разпредели по нокътя, не се разтича, доволна съм, дано и да е издръжлив.

Цвета е 0002 Insight, на ДНКа

# 287
  • Down south
Много красиво!
А какво е про гел?

# 288
Много красиво!
А какво е про гел?

Мерси!
Случайно го видях в сайта докато търсех акригел, и се зачетох в описанието, та реших да пробвам. Пишеше че е подходящ за укрепване на тънки и чувствителни нокти. Както и за изграждане, но аз не го правя защото ми харесва моята си дължина.
Най-вече го взех защото е с по-течна консистенция, като цветна база, но си е гел, и си стои наистина твърдо на нокътя. Надявам се, че така ще ги опазя от моите неволни удари, докато затварям багажника или някое чекмедже…😬🫣

# 289
Butterfly, може ли да помоля за точното име и марка на този про гел?

# 290
И линк ако може?
Благодаря!

# 291
Про гел „DNKa“ #0002 Insight 12 ml

https://elenaartnails.com/store/pro-gel-dnka-0002-insight/?_gl=1*j1gm40*_up*MQ..*_ga*MTQwODQzMDE4NS4xNzUzNjM1NjE0*_ga_VX5L0G3GSD*czE3NTM2MzU2MTMkbzEkZzAkdDE3NTM2MzU2MTMkajYwJGwwJGgxOTg4NDkzNjU0

Ако поръчвате, можете да ползвате кода на Лолита - lolita10 за 10% отстъпка

# 292
Една аура Simple Smile

# 293
Здравейте. Чела съм много по темата, но не стигам до това, което търся. Ще може ли да ми препоръчате конкретен модел лампа. Не марка, защото съм пробвала 3 на прехвалените sun, които уж трябваше да са много хубави модели, но бяха боклуци, не втърдяват лака и това е. И затова исках да помоля да споделите моделите, които имате и не бихте заменили. Много диоди, не знам си какво и не държи лака и това е. Преди да кажете да прочета първия пост, чела съм го не веднъж, но не помага с нищо.

# 294
Тази ми изпича перфектно. Ако лампата е 36 диода, няма как да не изпича добре. Не знам какви сте пробвала.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 14:43 от Part_Of_Me

# 295
Здравейте. Чела съм много по темата, но не стигам до това, което търся. Ще може ли да ми препоръчате конкретен модел лампа. Не марка, защото съм пробвала 3 на прехвалените sun, които уж трябваше да са много хубави модели, но бяха боклуци, не втърдяват лака и това е. И затова исках да помоля да споделите моделите, които имате и не бихте заменили. Много диоди, не знам си какво и не държи лака и това е. Преди да кажете да прочета първия пост, чела съм го не веднъж, но не помага с нищо.

Много, много прост, базов модел, но изпича много добре:

Ето и малко "по-луксозен", красив и с повече функции и предимства, също изпича чудесно и безпроблемно:

Изпичането на геловете не зависи само от лампата, а и от самите гелове.
Вариант едно: продуктите, които ползвате са някакви измислени боклуци (нямат достатъчно И качествени фотополимери в тях) и просто не се изпичат, ако ще и в лампа за 500лева да ги сложите. Да, има такива продукти. Попадала съм преди доста години. Сега уж дори китайските са със задоволително качество, но знае ли човек.

Вариант две: продуктите, които ползвате, изискват специфична дължина на вълната при изпичане. Такива продукти обикновено се изпичат само в лампа от собствената си марка.
Някои лампи излъчват дължина 365+405nm, други само 395-405nm. Иначе казано, може продуктите да са само УВ (твърди) и да не се изпичат в лампи с ЛЕД диоди. Повечето лампи днес са комбинирани и изпичат всичко, но пак, знае ли човек.

Ако сте по-конкретни и посочите точно пробваните лампи и точно геловете, които не ви се изпичат, ще мога и аз да дам по-точна информация.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 12:51 от HoneyBee33

# 296
ще забраняват съставка в лаковете - https://businessnovinite.bg/svjat/predizvikatelstvo-pred-manikju … chobox=1753798558

гледам в andreia pure и в canni hema free я няма. има подобна...

# 297

Смес от 3 лака,за да постигна това,което исках да поръчам Grinning
И малко формата промених,не знам доколко е читава,ама ми харесва.
И аз да изкажа моето мнение с лампите и лаковете.На мен каквато и лампа да съм ползвала,странно,много даже,но бази,които са цветни и голове,цветни...също не ми се опичат.Точно до седмица почва отлепване, колкото и да се старая и изчистено да нанасям всичко. Само с тази Сън Х 5 не съм пробвала, но като цяло се отървах от базите и тези гелове. Оставих си само безцветният гел на Коди.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 20:48 от STELLAZUZY 706487

# 298
# 299
Супер, че се задават, ама дали реално ще се спазват.. Голяма част от софийските салони зареждат с нискокачествени украински и китайски продукти, които като не са от ЕС и за тях тези регулации не важат. Дори бг вносителите на Гама слагат някакви зелени етикети, които ги няма на оригиналната опаковка и твърдят, че били еко. Ама не са.

Реално, ако продуктът не е създаден в ЕС или Америка/Канада, където също има строги регулации, няма никаква гаранция, че съставът отговаря на регулациите.

Има толкова много брандове гел лакове, които са според европейските регулации, просто досега нямаше как да се конкурират с ниските цени на украинските и китайски боклуци.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 16:15 от FreesiaR

Общи условия

Активация на акаунт