Всичко за гел лаковете - тема 58

• 29 827
  • 472
  •   1
Отговори
# 465
Лолита, ще ти кажа как аз си го направих омбрето. Слагам си редовното база, гел лак. Изпичам след всеки слой. Нанасям на едната половина втория цвят лак. С апликатор за сенки леко потупвам за преливка. Използвах и тънката четка да разнеса и пак апликатора. Получи ми се смея да твърдя.

# 466
Момичета, подарявам тези гел типсове на Елена Арт. Много малко от тях са ползвани. Така и не се научих добре да боравя с тях. На някой може да са му полезни. Simple Smile Пишете тук, ако някой иска и ще се разберем на лично.

Ако са свободни може да ги взема!

# 467
Като съвсем начинаеща в домашния маникюр, може ли да споделите коя база бихте препоръчали като най-издръжлива?

# 468
  • Mostly in my mind
Момичета, подарявам тези гел типсове на Елена Арт. Много малко от тях са ползвани. Така и не се научих добре да боравя с тях. На някой може да са му полезни. Simple Smile Пишете тук, ако някой иска и ще се разберем на лично.

Ако са свободни може да ги взема!
Изпратени са.

# 469
  • Sofia
HoneyBee33 , благодаря много за мнението.
Топ лака на Gelish със сигурност ще го взема, или комплекта с базата. Foundation flex харесах единствено заради nude нюансите, но видях Kodi имат такава серия гел лакове.
Продуктите на Gelish съм намерила в сайта https://www.nailpolishdirect.co.uk/ (оскъпяването идва точно като се плати ДДС). В amazon и ebay също ги има , но от различни продавачи и точно повечето изглеждат ментета. Вие от къде се снабдявате с Gelish ?
Към тези, които ползват Kodi - директно от сайта kodiprofessional.bg ли поръчвате или от някъде другаде? Харесала съм нюанси от серията ROMANTIC NUDE (RN), дали сте доволни от нея?
Hug
Направи ми впечатление, че няма мнения за Kinetics - топа и базата им SHIELD Tack Free Top Coat  и SHIELD FIBER BASE не са ли по-добър вариант сравнение с Kodi ?

Аз поръчвам Коди от nailmastershop. Romantic Nude имам 2 лака - 07RN е супер, но 12RN е голяма мъка не е добър покривен.

# 470
Момичета, дайте малко акъл на какво може да се дължи това отлепване на върха на нокътя.
Продуктите са дехидратор и ултрабонд на Коди, изравняване с каучукова база на коди. Нямам растеж надолу на тези нокти, продуктите са нанасяни на тънко и няма натрупване. За пореден маникюр ми се случва точно на тези пръсти

# 471
  • Sofia
Момичета, дайте малко акъл на какво може да се дължи това отлепване на върха на нокътя.
Продуктите са дехидратор и ултрабонд на Коди, изравняване с каучукова база на коди. Нямам растеж надолу на тези нокти, продуктите са нанасяни на тънко и няма натрупване. За пореден маникюр ми се случва точно на тези пръсти

Стара база?

# 472
Момичета, иска ми се да си взема няколко нови есенни цвята, попадали ли сте на нещо интересно напоследък, есенна колекция например?

Общи условия

Активация на акаунт