"Селски" номера и пинизи - тема 3

• 59 835
  • 780
  •   1
Отговори
# 645
Не сме го следили, просто си изискахме справка какви отпуски има пуснати за период и на кой колко му остава, за да ходим на море с предимство тези, които имаме платен отпуск. Имаше и такива, които нямаха вече платен и искаха да ползват неплатен. Поначало се разбираме в това отношение и нямаме драми помежду си. Не си крием отпуските от колегите и не играем на пр**би другарче. Неговата наглост беше минала само за два дни в предна седмица, а в момента на проверката беше в отпуск цяла седмица и установихме, че не е подал и тази молба.
Някой писа за чекиране- имаме такова, но явно не се следи кой в колко е влязъл и напуснал, дали въобще е влязъл. Така че личност със склонност към злоупотреби, би могла да се възползва. Е, разбира се, не е приложил гениална измамна схема, както се оказа.

# 646
Толкова голяма фирма сте, но вече сме 2025 г. и още нямате софтуер за чекиране, кой кога идва? Лошо.

И в двете фирми, в които съм работила, мога да се чекирам и от вкъщи Grinning Няма да помогне срещу подобни селянии.

# 647
  • Пловдив
Е, при вас са надхитрили системата. Stuck Out Tongue

# 648
Само ще кажа, че всяка система за контрол работи спрямо хората, които сляпо вярват в безпогрешността й. Тарикатите я виждат в цялост с всичките недостатъци и прилагат всякакви пинизи, за да я избегнат. Понякога слабостта може да е чисто човешко доверие на ръководителя към екипа и вяра в интегритета на служителите.
А защо смятам, че пропускът с молбите не е случайност- защото "нароченият" си е такъв и си го знаем. Да беше друг, щях да го отдам на разсеяност, пък било то и два пъти.

# 649
Аз първоначално дори не схванах трика. На второ четене прозрях Grin Егати и хитреца.

# 650
Толкова голяма фирма сте, но вече сме 2025 г. и още нямате софтуер за чекиране, кой кога идва? Лошо.

И в двете фирми, в които съм работила, мога да се чекирам и от вкъщи Grinning Няма да помогне срещу подобни селянии.
Няма контрол. При мен шефът освен чекиране хоумофис, иска да се каже предварително кой кога е хоумофис, отчет за свършена работа и връзка през телефона.

# 651

Няма контрол. При мен шефът освен чекиране хоумофис, иска да се каже предварително кой кога е хоумофис, отчет за свършена работа и връзка през телефона.
Такива системи ала Северна Кореа са продиктувани от наличието на селски номера и пинизи. Напълно разбираемо.

# 652
И кое му е лошото да се знае, че си хоумофис? Нали си на работа? И не трябва ли тогава служебният телефон да е превключен към домашния, та да могат да се свързват с теб по работа?

# 653
  • Наблизо
По-скоро се има предвид отчетът какво си свършил.Въпреки,че и аз казвам какво смятам да правя,но то е по-скоро да се знае че правя това и да не ме търсят за друго.
Телефонът ми е програмка на компа,та си звъни и вкъщи и в офиса еднакво.

# 654
  • София
Какъв домашен телефон? Хората отдавна имат само мобилни.

# 655
  • Пловдив
Някои имат личен и служебен мобилен. Wink
Не си представям да работиш от къщи и да не могат от работата да се свържат с теб.

# 656
Някои все още имат и домашни. Няма значение. Идеята е, че си на работа и трябва да има връзка с теб не само чрез имейл, вайбър и т.н., но и чрез телефон. Моята работа е свързана повече с клиенти на място, затова е важно да се знае, кой кога е в офиса и има график.

# 657
  • София
Повечето служебни телефони са през тиймс, джабър и подобни и звънят където и да си.

# 658
  • София
Днес мъжа ми и сина ми хванали рейс за 1 спирка
до Мол Парадайс-София. И била малък рейс с 3 врати.
Само те се качили от средната врата.
Сина опитал да си маркира картата с билети
на валидиращото устройство
и се изписало "Апарата е блокиран".
Мъжа ми тръгнал към първата врата
там да си маркират картите и се оказало.
че има контрола и тя блокирала апаратите за да не може,
 като се качи всички да си маркират картите.
И мъжа ми я питал ама апаратите като са блокирани те как да се
чекират?
А тя ги видяла, че само те се качват и отиват да си маркират
картите с влизането така, че спестили по 1 билет.
Демек не се опитвали да се возят гратис дори и за 1 спирка.

# 659
Контролата откъде знае колко спирки ще се возят?

Общи условия

Активация на акаунт