Как премина днешният ден? - тема 2

• 9 629
  • 196
  •   1
Отговори
# 105
  • някъде другаде
Станах по-късно. Бях на маникюр и се помотах из магазините.

# 106
  • Бургас
Уж почивам, но имам задачки за вършене. Готвих боб. Пазар. За сега е това. До довечера има още неща за свърщване.

# 107
Изчистих дома си, напазарувах, досега гладих. В неделя живи и здрави заминаваме на море.

# 108
Сутринта ходих да си взема личната карта. Карам си колелото, едно приятно топло време, мирише на липи. Отдавна не ми беше ставало толкова леко на душата.
После ходих по магазини. Купих подарък за рождения ден на ММ, купих си рокля и панталон, пообиколих още малко и се прибрах, но нещо не ме свърташе, та ходих до Икеа и няколко строителни магазини за боя. То пък нямаше точно цвета, който търся, и се наложи да взема само мостри. По пътя и два домата (растения) грабнах.
Сега чакам да стане време да взема малкото от яслата и ще мисля каква торта да правя за утре, че рожденикът не яде захар от 6-7 месеца..... Гадна, гадна ще е тортата Grinning

# 109
  • Бургас
Лютиче и без захар може да се получи разкошна торта. Потърси из нета.

# 110
Много съм доволна, шефът, който не харесвам, го местят в друг град. Оправи ми деня тази новина. Иначе сутринта станах, изведох кучето, после закусих, слагах капки за уши на кучето, давах лекрство за венци на едната котка, правих си сандвичи за работа, ходих на работа, върнах се, пак изведох кучето и сега ще хапна и ще гледам някой филм.

# 111
  • Mediterraneo
Преди работа напазарувах, поставих задачи на детето да свърши вкъщи. Като се прибрах, ММ ме чакаше с приготвено питие. Един час релакс на басейна, за вечеря спретнах някакви неща набързо и гледахме сериал допреди малко.

# 112
  • някъде другаде
Вчера цял ден размотаване из Златоград с приятна компания.

# 113
Стартирам с палачинки, а за после планирам басейн. Стига да се покаже някакво слънце обаче...

# 114
  • някъде другаде
Цял ден в път.

# 115
Пристигнахме на морето. Приятна среща с приятели за обяд, кратка почивка, после бяхме на плаж.

# 116
  • София
Не можах да спя ,защото през ноща работиха с някакви уреди по булеварда...Много шум ,много нещо... Обикалях като гламава днес по магазините да си търся обувки.... Нищо не си харесах. Ще ходя в съседен квартал да видим дали ще намеря нещо в любимият ми магазин/

# 117
  • Бургас
В приятна работна атмосфера с колегите! Весело беше!
Пазар, вечеря, душ и вече релакс!
И бира!

# 118
  • Mediterraneo
Почивен. До обяд свърших с някакви задължения из къщи, измих терасата и се пекох почти час. Сега се излежавам, докато се прибере ММ и отидем на фитнес. После, евентуално, ще минем и през басейна.

# 119
Ето така трети ден.

Общи условия

Активация на акаунт