Как премина днешният ден? - тема 2

• 9 632
  • 196
  •   1
Отговори
# 90
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Ужасно.
Спах до късно, очевидно нарушавайки обещание към домочадието. Станах, на обяд... И почнах да чистя. И така в жегата цял следобед. Капнах.
После пазарувах и сега готвя. Нямам търпение да си измия косата, да изясня, че съм си разбрала грешката и да се поровя, защо всъщност така прекарах тази слънчева неделя.
Мрън.

# 91
  • Бургас
Работно. Посрещнах новата колежка, която е от друга държава. Разведох я на оглед. От утре се започва обучението.
Напрегнато ще е.
Но пък някои неща от деня ме накараха да се усмихна Simple Smile

# 92
Дълга разходка с мм, имаме много приятен тен.Привечер се почрпихме с приятели.

# 93
  • Mediterraneo
На работа, после пазаруване. Правихме барбекю, голям смях се смяхме, много забавно беше. Много бира и текила изпихме.

# 94
Значи пак много добре в началото и следваше малко тъпо , обаче всичко се оправи и деня мина и завърши чудесно.
Обаче трябва да се избягва пренатоварване и преумора. Трудно и дълго време им трябва да отшумпт..

# 95
До тук 5/5, успях да свърша важни  задачи.
Сега заслужена почивка.

# 96
  • София
Спокойно,покрих си задачите.Изхвърлих торба с дрехи! Купих си тениска Heart Eyes

# 97
Много емоции днеска. Излезнаха резултатите от ДЗИ на малката и сме много доволни. Надхвърлиха очакванията ни и сега може да кандидатства където си поиска. Изключително щастлива съм!!! Всички мои усилия, всички напътствия и съвети дадоха резултат. Имам прекрасни дъщери ❤️

# 98
  • Countryside
Вчера беше натоварен работен ден, участвах в две презентации и задаваха много въпроси, като очакванията бяха за без хич. Добре, че си знам матерЯла...

Днес ще ходя на родителска среща на малкия, да видим какво ще го "похвалят".

А отпуската ни е чак август, струва ми се че ще е след 5 години...

# 99
Аз за късмет съм в отпуска. Защото и ние имахме нужда. В къщи всички се бяха преуморили кой от ежедневни какви ли не екшъни, кой от учене и изисквания там , кой от други глупости. Обикн. при ваканция първия ден ни е за почивка и пълно отпускане , преди да можем да започнем да почиваме интересно. Този път се освестихме чак на 3 тия ден. Чак и аз се шашнах. Есга си измислям как да не стигаме до такава преумора .

# 100
  • Countryside
Да, каталясали сме всички, постоянно задачи, работни и лични, търчиш насам натам, трафика е ужас, имам усещането, че все закъснявам и така се трупа и човек се изнервя....иска ми се лукса да правя всичко бавно, да не бързам и да не ми се налага постоянно да си променям календара, защото нещо е изскочило и няма кой друг да го свърши или няма време...

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 12:22 от Г-жа Букет

# 101
Вече втори ден минава като в мъгла. Мигрената ту отшумява с лекарства, ту се връща. Чувствам се напълно неработоспособна.

# 102
  • София
ОХ... Свърших си задачите и малко почивам... Трябва да напазарувам и да си купя сандали...

# 103
Пих кафе с милата ми приятелка, наприказвахме се на живо. През лятото тя се изнася на вилата и срещите ни са по- редки.

# 104
  • Mediterraneo
Спах до късно. Смяна на спално бельо, перални, мултикукърът готви. Остана ми прахосмукачката и да напазарувам за седмицата. Следобед ММ ще кара мотора на ревизия, после ще ходим на фитнес. А уж почивам днес и утре.

Общи условия

Активация на акаунт