Как премина днешният ден? - тема 2

• 9 633
  • 196
  •   1
Отговори
# 75
днВчера не работихме, но имаше да свършим доста неща по доста задачки преди киното вечерта . И като цяло беше хем почивно, хем пълно с неща за правене. Днес с по-леко. Не знам защо така става.

# 76
  • София
Успях да си завършазадачите за днес (почти). Подстригах се и подготвих лекарства за рециклиране.

# 77
Днес по фит и по-бодро от вчера. Май изкарах малък вирус . Но си се усещаше.

# 78
Последен работен ден. Чао на колегите.
И пак детето, готвене, кучето, подреждане вкъщи. Оправих пораженията от вечерята в кухнята и седнах да почина. Последно време имам чувството, че съм в постоянно в движение.

# 79
  • Mediterraneo
Въпреки динамичния ден на работа, успях да направя и двучасова тренировка в залата, много съм доволна от себе си. С ММ спонтанно решихме и слязохме на разходка по плажа, пихме по 2 бири, че и вечеряхме. Минахме и през Макдоналдс за сладолед. Детето беше оправило прането и миялната, сега си пускам филм,докато заспя.

# 80
  • София
Вчера започна добре за мен, погрижих се за себе си и айде вечерта ми съобщиха лоша новина и съдействам за погребение. Дано само всичко до утре мине ок...Grin

# 81
  • Mediterraneo
Имаме сребърна сватба днес. Пазарувахме заедно, после фитнес и обяд. Малко почивка и довечера съм на работа.

# 82
Сутринта ходих да си подпиша новия договор за работа. След това се разходих по магазините и се срещнах с приятелка за кафе. Толкова не ми се мърда, че май ще пусна да се омеси едно тесто за пица за вечеря.

# 83
  • Бургас
Забързано!
На работа натоварено.
Крачките са ми 14 хиляди.
Тази вечер пропуснах фитнеса, че нямах сили.
Вчера успях да тренирам,въпреки умората, но днес - не!

# 84
  • някъде другаде
Вчера бях на София на доктор. Резултати са добри. До като дойде часа за прегледа се разходих и обикалях Мола. Като се прибрах направих дежурната си разходка. После бях на заведение с приятелка. За деня имах 28000 крачки.

# 85
  • Бургас
Сгъстено работно време и куп работа за вършене. Размина ми се фитнеса тази вечер.
Имах домакинстване, което не търпеше отлагане.

# 86
  • Mediterraneo
Правих суши, много суши. Междувременно сготвих и други неща, че ММ не може да се наяде със суши.
Чистих, гладих, гледах сериал. От утре пак на тръстиката, новата ми седмица започва.

# 87
  • София
Успях да ида на манастир,успях да предам лекарства за рециклиране и да почерпя за Бог да прости!

# 88
  • някъде другаде
Ходих на гробища при нас и в Правец. Вечерта бях на празник на училището,  което съм завършила.

# 89
Тръгна добре, но после малко наобратно, но ни се беше събрала доста умора . Сега всичко у нас прави сиеста и след това ми се вижда че ще премине и завърши като един суперски ден! Имаме ученическа ваканция тези 2 седмици .

Общи условия

Активация на акаунт