Как премина днешният ден? - тема 2

• 9 634
  • 196
  •   1
Отговори
# 60
Станах безумно рано, метнах една супа топчета и отидох на пазар с комшийката. После ходихме с мъжа ми в заведението, където ще празнуваме семейния бал на дъщерята, за да уточним последно менюто и други подробности. На връщане мимоходом поръчахме пастите за същото събитие. Нещата вървят по план, дори антрето е почти готово. Сега пускам перални и следобяд с повечко късмет може и да подремна.

# 61
  • Бургас
Събудиха ме с гръм и трясък в 5;30, но аз пак си легнах до 6;15 дремнах. Нямаше време за повече, че гонех автобус днес!
Забързан работен ден и в размисли над няколко наболели теми!
Сега си допивам бирата и се мятам в страната на сънищата!

# 62
  • София
Преди да стана сутринта сънувах ,че съм с екзема по крачетата... Приятелка пита дали иммаме планове... Мда.. Само ,че сънят ми подсказва ,че никъде не трябва да ходя ама нейсе... Приятелката ми и ММ искат да идем до Земенския манастир.... Отиваме там и Екскурзоводката ме пита дали съм платила вход за мансатира...Flushed ... Излязох и казах ,че аз вход 7 лв няма да дам и си тръгваме...Ужасно много ми се струпа покрай погребението на вуйчо ми през март и още тегля кучечко тегло с неговите неща ... Та това не е е оправдание ,но успях да си изплискам легена и приятелката ми ми се расърди и няма да идва повече с мен на разходка. Head Band Та така...

# 63
  • Mediterraneo
Спах до късно, направих един плаж на терасата, докато пия кафе. Изчистих из къщи, слязох до мола да си взема нови сутиени; попаднах и на дънки, каквито отдавна търся, заспаха ми. Още някакви дреболии си напазарувах. ММ успя за втори пореден ден да ме навие да ходя на фитнес с него.

# 64
Станах с обострена алергия, водих кучето на разходка, пих кафе, помързелувах и на обяд отидох на работа. Трябваше да обучавам двама нови, изкараха около 2 часа и си заминаха. Утре ще имаме проверка от баш шефовете и всички се престарават по тоя повод. Прибрах се преди малко, излизахме пак с кучето, взех душ, хапнах и след малко смятам да си лягам.

# 65
Стандартна програма - детето, яслата, колегите, яслата... Щяхме да ходим в зоопарка, но като видях какви облаци се задават и обърнахме към вкъщи. Небето се изля направо. Успях да зануля купчината с дрехи за гладене и прибиране, да приспя детето и най-после да седна да гледам телевизия.

# 66
  • Mediterraneo
Кафе, пазар, фитнес, готвене, тепърва ми предстои да ходя на работа. Поне ми предстоят два почивни дни. Планирам поне единият да е напълно почивен, без никакви домашни задължения, само фитнес, разходка и лежане.

# 67
Вчерашният ден ми беше тегав. Бях на работа от рано, съответно трябваше по-рано да тръгна и да стана, заради празничното разписание на автобусите. Тръгнах по тениска с горнище и умрях от студ, на всичко отгоре и валеше. Цял ден ми се спеше зверски, а на обяд видях, че майка ми е писала, че кучето е минирало цялата кухня и ще го води на лекар. По пътя на връщане с автобуса ми се задейства алергията - засърбяха ме очите, започнаха да сълзят, носът ми потече и се разкихах, та се наложи да сляза на предната спирка, понеже не издържах повече. Прибрах се, помина ми, но пък нещо ме заболя врата от едцната страна и все още съм схваната. Давах лекарства на кучето, нахраних и тримата, ходихме на вечерна разходка, пуснах една пералня и се трупясах.
Днес минава лежерно - почивка съм, сутринта разтървавах котки - едната влязла да пикае, а другата не й дава да излезе, ходихме пак с кучето на лекар, вече е по-добре. Сега вече ще си мързелуваме двамата, докато приключи сушилнята.

# 68
На работа всичко ми мина като в мъгла. Още ме държи емоцията от бала на малката дъщеря. Втори ден получавам снимки от роднини и приятели, които са я снимали, много е емоционално 🥰 Сега обаче ме чака обичайното ежедневие - пране, готвене и т н. Имам останали две порции пиле с ориз, мариновала съм пилешко филе за хапки и отделни спешно трябва да изпържа една кайма на кюфтета, защото е на път да се развали. Сега се чудя от кое да почвам Dizzy Face

# 69
  • София
Отвисях си пред лекарския кабинет,пазаруване на лекарства,хр. продукти... Намерих си 5 лв. От одавна не бях намирала .Поне майка ми е доволна от новите очила, които й поръчах! Беше паднала и много лошо ги беше намачкала

# 70
Цял ден с детето.
Сутринта вкъши, за да посвърша малко работа. Надявах се да легна и аз за обеден сън, ама тц...
Следобед ходихме да видим ММ на работа, защото беше сам в офиса. После ходихме в зоопарка, после вкъщи. Вадих кърлеж от кучето....... Сложих вечеря и газ навън пък да се разходя сама с четириногото. Още не съм погледната колко крачки съм навъртяла.

# 71
  • Mediterraneo
Тренировка преди работа, бири с колегите след работа. Сега се прибирам, душ, вечеря и в леглото.

# 72
Станах малко по-рано, че последните дни се омързеливих и ставах след 10, облякох се и излязох с кучето. Тъкмо беше започнало да вали лекичко, казах си "ще обиколим блока и ще се приберем". Тъкмо на средата ни заваля проливен дъжд. Прибрахме се, бърсах и суших кучето с хавлии, после със сешуар. Успях да си изпия кафето на спокойствие (с кучето в скута разбира се и едната котка просеща целувки), облякох се и отидох до работа, че им трябвах спешно. На слизане от автобуса пак заваля дъжд. Прибрах се от там, не валеше и пак излязохме с кучето. На прибиране пак ни валя дъжд, пак се наложи да го бърша и суша. Майка ми дойде да й дам едни пари, които й бях обещала. Прочетох лоши новни за кучето на съфорумка и ми стана много криво. Сега си гушкам моето и се утешавам с тирамису. Дано само и довечера да не ни завали, че трети път не ми се суши. А, и след година откакто й купих леглото, другата котка най-после благоволи да легне и цял следобед спа там.

# 73
На работа бях сама, колежката е в отпуска, но другите колежки много ми помагаха и изобщо не усетих как мина деня. Слава Богу, петък е 🥰
В къщи ме очакваше новия шкаф за обувки, сглобен от добрия ми мъж, както и кашони за хвърляне. Мъжът ми е бързал да го монтира преди да тръгне на работа и оставил всичко както си е. Бърсах, чистих, нареждах обувки, добре стана. Тъкмо си рекох, че всичката съм я наредила и си сипах чаша вино, когато съзрях три патладжана, купени в пристъп на скука, да се мъдрят в една торбичка. Айде пак на мивката - белИ, режИ, солИ, пържИ....да му се не знаеше и патладжана! Сега и тиган имам за миене.
Много ми липсва моето куче, много. Какво не бих дала денят ми пак да започва с разходка, мокри лапи, гранули в купичката и много любов. Нашето куче изобщо не обичаше да излиза в дъжда, кокона си беше тя...

# 74
  • София
Успях да си свърша всички задачи...Реших да си отворя бира 🍻 и да изпукам пуканки.... Едвам отворих бирата. Спуках кенчето а 🍿 ще са евентуално гурме за гълъбите утре.

Общи условия

Активация на акаунт