Хипоспадия 10 или деца с урологични заболявания оперирани в чужбина

• 4 220
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
При разболяване се пише на педиатърката. Доколкото съм чела тук се измества датата.

# 16
Здравейте, има ли тук родители на дечица, които ще са в Белград около 10 Юни? Предстои ни операция тогава и ще се радваме да се срещнем с други български семейства!
Имам и още един въпрос, понеже се притеснявам, че ще опазя малкия здрав до 10 Юни, при всеки случай ли ако се разбболее детето се премества датата на операцията или е по преценка на педиатърката?
Здравейте!
Нашето дете също е с хипоспадия и се насочваме към др. Джинович, но не знаем как да постъпваме първоначално с изпращане на имейл със снимки ли или видео ли незнам точно? Вие как се свързахте с доктора ако можете да ни помогнете и на нас ще сме благодарни много. Дори и на лично може да се свържем да ни обясните нещата как стават.

# 17
Здравейте, има ли тук родители на дечица, които ще са в Белград около 10 Юни? Предстои ни операция тогава и ще се радваме да се срещнем с други български семейства!
Имам и още един въпрос, понеже се притеснявам, че ще опазя малкия здрав до 10 Юни, при всеки случай ли ако се разбболее детето се премества датата на операцията или е по преценка на педиатърката?
Здравейте!
Нашето дете също е с хипоспадия и се насочваме към др. Джинович, но не знаем как да постъпваме първоначално с изпращане на имейл със снимки ли или видео ли незнам точно? Вие как се свързахте с доктора ако можете да ни помогнете и на нас ще сме благодарни много. Дори и на лично може да се свържем да ни обясните нещата как стават.

Здравейте, аз изпратих имейл на доктора като приложих и снимка. Той ми отговори след няколко дена с дълъг имейл в който обясняваше вида на хипоспадията и как се процедира. Ако искате все пак ми пишете и ще ви обясня по подробно!

# 18
Здравейте! За еднократната помощ от общината, може ли да ударите едно рамо къде да потърся информация (линк или някакви насоки) при какви случаи се отпуска и от коя структура точно. Интересува ме по друг повод (моя близка приятелка е диагностицирана с левкемия и проучваме опциите за лечение в чужбина, т.к. сумата ще е огромна - чака "оферта" за предполагаемата сума за лечението).
Благодаря предварително на отзовалите се.

# 19
Здравейте,
на д-р Джинович пишете на имейл търпеливо и изчаквате да Ви отговори. ХУбаво е да изпратите ясни и хубави снимки, добре е да се вижда позицията на уретрата както, ако има видимо изкривяване и това. Добре е да се изпрати и клипче.
Що се отнася до помощите - аз лично съм намирала информация трудно и  на малко места. Помощ може да се ползва от социалната служба по местоживеене - тя е малка, до около 350 лв беше поне преди 2 г. Подават се документи в социалната служба по местоживеене, или онлайн
https://egov.bg/wps/portal/egov/dostavchitsi+na+uslugi/izpalnite … ii/uslugi-814/421
За помоща от общината нещета са по - различни. В София не дават такава помою. Но в по-малките общини тя варира в различни разнери. Гласува се на общински съвет.
Ето пример, как е оформила правилата си община Раднево. За съжаление не се предлага от всяка община.
https://www.strategy.bg/FileHandler.ashx?fileId=15531

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 12:22 от marychery

# 20
Здравейте, някой знае ли как и откъде се поръчва крема за мазане Andractim 2.5% gel преди операция?

Благодаря предварително!

# 21

Здравейте.Ние сме в Белград от няколко седмици.

# 22
Здравейте преди 20дена писах на др - Джинович но нямах отговор преди 1седмица препратих пак имейла но пак нямам отговор пиша му на ето този имейл, djinovic@gmail.com

# 23
Здравейте,
Майка съм на 2 годишно момиче, на което предстои операция в Сърбия. Изчетох темите, видях, че основно от тул са лекувани момчета с хипоспадия, но не открих тема с нашия проблем, шекуван при този лекар.
Та искам да попитам, след като не знаем езици, как се получава общуването в болницата и с доктора? Ако не използвате услугире на Оля, от къде си намирате квартирата? Нас доктора ни вика на 29.07, като вчера ми даде дата и ми е много притеснено, че нещата ще се случат твърде скоро.

# 24
  • София
До някаква степен разбират български,но пак зависи. Спокойно се логвате в болницата към wifi и използвате google translator.

# 25
Здравейте,
Майка съм на 2 годишно момиче, на което предстои операция в Сърбия. Изчетох темите, видях, че основно от тул са лекувани момчета с хипоспадия, но не открих тема с нашия проблем, шекуван при този лекар.
Та искам да попитам, след като не знаем езици, как се получава общуването в болницата и с доктора? Ако не използвате услугире на Оля, от къде си намирате квартирата? Нас доктора ни вика на 29.07, като вчера ми даде дата и ми е много притеснено, че нещата ще се случат твърде скоро.
Здравей,
Аз съм описала в подробности всичко вече яв няколко теми назад. Не се притеснявай за езикова бариера -д-р Джинович разбира какво му говорите, вие ще разбирате него. Ако имате езиков проблем ще ползвате Google translate.
Какъв е вашия проблем? Темата обхваща както хипоспадия,така и редица други заболявания аномалии. Има описани различни медицински диагнози в темите назад.

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 21:51 от marychery

# 26
Моето дете е с ВУР 4та степен. Два пъти слаган дефлукс, който не даде резултат. Сега реших да се свържа с Д-р Джинович и направо там да оправим проблема. Преди това е лекувана във Вита при Д-р Атанасов.
Сега вече имаме ден за операцията, получих анкетата и насоки за необходимите излседвания.
По - скоро вече ме тревожат мисли относно нашия престой в Белград, чувствам се малко като Бай Ганьо тръгнал за Европа 😄

# 27
  • София
Всичко ще е наред! не се притеснявайте толкова,винаги се намира начин да се оправи човек.

# 28
Здравейте, някой знае ли как и откъде се поръчва крема за мазане Andractim?

# 29
  • София
Франция,задължително с рецепта. Може и онлайн,но трябва да се представи рецепта.

Общи условия

Активация на акаунт