ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 275
  • 810
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Какви са тези минималистични жени, на които вещите им се побират в един кашон, не в камион? Големи фантасмагории тук от мъжете..

Иначе Бази чатъри, с които не сте се виждали дори, а говорят за връзки, живеене заедно и други празнословия, са точно тип Бънди, та не знам защо си хабиш времето с подобни, ако търсиш качествени взаимоотношения.
Ами такива на които сме в етап 3 дни при мен ,3 дни при майка си . Има поговорка за мъж и куче как ги научиш,но при мен е жена и тигър как го дресираш. Аз затова започвам с дресировката още в началото

# 211
Не познавам сметкаджия/а.к.а. дресьор, който да не е бил елегантно и грандиозно изигран от жена в някакъв момент

и още една истина от живия живот:
От много дресиране и сметкаджийство, всеки мъж става чичак, при достатъчно добри условия на предпазливост от връзки.

айде и трета безплатно:
Почакай да дойдат децата.

# 212
...
Тези, които все още са в облаците се отнасят с откровените мъже така, както се отнасят с мен тук, а именно, макар да  съм 100% откровен ме наричат "редпилър" и "женомразец" .
Чакай, сега. Каза, че лъжеш жените, с които излизаш, че са красиви. Значи излизаш само с грозни. Но т.к. част от тях не фърчат в облаците, затова любезно ги информираш, че са грозни, но ще ги е**ш, а те ти правят палачинки. Неее, не мога Joy
1% истина да има, пак не мога да разбера това зорлем опошляване. Сякаш в живота няма достатъчно тъжни неща.

# 213
  • София
Ако си имат отделен терен, защо не. За нещо ей така говоря, не особено сериозно.

Щото утре ти ще си на мястото на мамената жена. Може с друг мъж, ама навярно не е гот.
Не харесвам жени, на които не им мигва окото да се лепят на женени и се осланят на "той се е клел, не аз".
Да не говорим, че обикновено са бъкани с комплекси.

# 214
Забелязала съм, че точно жените, които се правят на непукистки и спят с женени/обвързани мъже, после като имат някаква по-сериозна връзка са най-обсебващи и ревнуват от сянката си, изтерясват от въздуха.

# 215
Бънди само ви мята по върбите, интуицията ми говори, че е душичка. Joy
//
Нищо не търся аз и не губя време. Забавлявам се и си почивам.
Събирам преживявания и материал.
С търсене не стават тези неща и тропане с краче.
Проблемът на повечето жени е, че търсят отчаяно или целенасочено сериозна връзка/отношения.
Което е ок, ако още нямат деца, искат семейство, дом, там както му е реда, всеки си знае.
А повечето мъже буквално гълтат бастуна и спичат, ако им излезеш със заявка – търся сериозен мъж за стабилни отношения.
В процеса на това търсене много жени не могат или не искат да се забавляват, а се държат като как беше - матрони.
Проблемите в една двойка и изневерите не са проблем на страничните, а изводите са меко казано несъстоятелни. С нея така и с вас така.
Няма общо.
Зависи от човека – с едни се изневерява, с други не.

# 216
  • София
Едни изневеряват, други - не.
Simple Smile

# 217
Моля ви, само не и темата за изневерите.
Тъкмо започна забавата Simple Smile

# 218
Кечи, животът си прави чудесни шегички с категоричността. И аз съм казвала – аз така пък значи. Този пък така значи, няма начин. Има, има, всичко може и се променя. Ние тоже.

# 219
  • Обран бостан ;)
След като 10 човека смятат че си женомразец, значи е време да се замислиш дали не са прави.

Това е само тук и то от жени, които са откровени феминистки.

Честно - не мога да разбера защо го правят точно тук.

Да прокламираш феминизъм в женски форум е все едно да правиш стриптийз в женска баня - ефект никакъв. Иди в мъжки форум и там посей семената на вярата в женското превъзходство. Ефекта ще е по-голям защото аудиторията е от мъжки пол - все някой (балък) ще поеме от идеите. Тук сме 3-4 мъже, все дебелокожи - файда йок.  

Скрит текст:
Поне 10 пъти съм го писал, но за неразбралите, ще поединайстя Wink
Не съм тук за да се харесам на някоя. "Графикът" ми е пълен, получавам всичко, което искам (най-културно казано). Тук съм за да си почина от цифри и да кажа какво мисля. На който не му харесва - има 9999 други теми, където не пиша.

# 220
Бънди е от типа мъже, Дай да й покажа къде й е мястото, да не се перчи много.
Ама това изобщо не е успешна тактика при една жена.

# 221
  • Somewhere far away
След като 10 човека смятат че си женомразец, значи е време да се замислиш дали не са прави.

Не е нужно да съм откровена феминистка, за да не толелирам откровено токсична мъжественост.

# 222
  • Далечният изток
Бънди, много интересно, че го казваш, но то и за теб се отнася. Има разни мъжки форуми и се чудя що се хабиш там, където не те разбират. Ние сме като една импровизирана среща на кафе между приятелки. Пием си кафето и си клюкарим. Знам, че за мъжете това е непонятно и затова все се чудя защо докато сме седнали да си клюкарим, се появяват някакви мъже, които много държат да ни прекъснат седянката... Или поне да ни дават тон на темите...

# 223
  • София
Бази, всичко може да се случи, просто подмених перспективата. Че човек е отговорен за собствените си действия и няма как да вини другите за тях. Тласнат, предразположен, игнориран или каквото и да било, вменяемите сами решават как да се държат.
Аз лично отказвам да поемам отговорност за чужди действия, без да имам реален контрол над тях. Тежко бреме е тази комбинация.

# 224
  • София

Честно - не мога да разбера защо го правят точно тук.

Да прокламираш феминизъм в женски форум е все едно да правиш стриптийз в женска баня - ефект никакъв. Иди в мъжки форум и там посей семената на вярата в женското превъзходство. Ефекта ще е по-голям защото аудиторията е от мъжки пол - все някой (балък) ще поеме от идеите. Тук сме 3-4 мъже, все дебелокожи - файда йок.  

Скрит текст:
Поне 10 пъти съм го писал, но за неразбралите, ще поединайстя Wink
Не съм тук за да се харесам на някоя. "Графикът" ми е пълен, получавам всичко, което искам (най-културно казано). Тук съм за да си почина от цифри и да кажа какво мисля. На който не му харесва - има 9999 други теми, където не пиша.

Затова ли всички редпилъри висят в бг мама Joy

Ти видно не си тук да се харесаш, не се и харесваш, но ако навън се харесваш, видно не говориш същите неща, които и тук Wink Явно само тук, сред "феминистките", смееш да си кажеш това, което наистина ти е на душата, което е иронично, ама и доста тъжно Grinning Също  иронично е, че обясняваш как твоята истина не се харесва, ама и ти не харесваш женската истина, която тук ти се излива безплатно и в големи количества, от различни жени, които определяш като феминистки, защото само това действа като студен компрес на зачервеното Relieved

Иначе никой не казва 100% истината на никого другиго, защото всеки има истини за себе си, които болят, а не могат да бъдат скрити. Ако харесваш човека до себе си, не е нужно да гледаш тях обаче, защото би трябвало да има 1000 други качества, които правят останалото незначително. А ако го обичаш, никога няма да седнеш да го удряш по слабите страни. Та не е проблем да имаш някоя слабост или кривина, проблемът е човекът отсреща едва да се сдържа да ти я избълва, защото нон-стоп собствените му комплекси го парят под лъжичката Wink

Общи условия

Активация на акаунт