ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 290
  • 810
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз нямам нищо против някой мъж да ми каже истината в очите. Там е работата обаче, че дори когато си измислят причини да скъсаме, аз друго, освен абсурди не съм чувала.
Може би има един или двама, с които сме си говорили откровено какво не става и защо няма да стане. Изключително възпитани разговори, от които и двете страни сме си взели поука.
Всички останали така се оплитат в лъжи, че накрая сами падат. Има и още един вариант - мълчат.

# 226
Страшни феминистки сме:
Половината обичат някой мъж или ги обича някой мъж

Мъжете в темата май към днешна дата никой не ги обича. Как един не каза, аз, жената, с която съм в момента я обичам.
Май- май намирисва на женомразство, чисто, ясно, тъжно.

# 227
На женострахство ми мирише на мен. Joy

# 228
  • София
По- добре ЕД, е казал народът, поне не мирише.

# 229
Аз още чакам да разбера от Бази кое измести дик пик от първото място. Ако друг знае, да пише, че любопитството ще ме умори Stuck Out Tongue Winking Eye

Еййй, сетих се къде тази тема ще намери верните отговори. Слушах наскоро един подкаст и там стана въпрос, че имало дейтинг апове за кугърки. В Грейт Британ, това, пък може и при Прими. Та, вярвам, кугърките могат ни Опътят.

# 230
Ееее, вие всичко искате да знаете от кухнята.
Участваш, разбираш, не става всичко да се казва наготово хихи.
Има си начини за казване/показване – издават се книги, пускат се канали.
Всяко автентично преживяване и инфо вече струва пари, много пари, предвид лесният достъп и измислени животи от изкуствения интелект.

# 231
Ааа, нема шанс да инвестирам време в глупости. Автентичните преживявания са ми все още безплатни, даже и участвам Simple Smile Луксът днес е в простотата.

# 232
  • Out of the Mix
Едно от нещата, които най-мразя и не прощавам е лъжата, лицемерието, фалшът.

За какво да лъжеш?

Личен опит - ако съм на 100% откровен с жена, това означава, че никога няма да стигна до връзка с нея. По тази причина лъжа без да ми мигне окото.

За да се случи това за мен вариантът е да си "обработвал" жена, която не харесваш.
Опит в това, нямам, все с жени, които харесвам съм се занимавал, може би заради това.

Не казвам, че винаги казваш всичко до най-малка подробност, и че има неща, които не се казват, но да се баламосвате, не виждам смисъл. Simple Smile

Също е възможно да се заблудите, и след кратко опознаване да се разбере, че не сте един за друг, ама да се лъжем...

Комплименти?
Винаги ги правя, когато има за какво, съвсем искрено, и така са се възприемали, разбира се приятно им е ставало.

Да се занимаваш пък с ангажирани, женени, омъжени, или както иска да се трактова на някои си им е патент, драма след драма.

Два дни и заживяване? Rolling Eyes
Тия са луди. Пере ги яко съчмата.
Столкари и столкарки, пренавити, колкото щеш.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 15:05 от Revoker

# 233
  • София
Абсолютно съм съгласна с Ревокър тук.
Забелязала съм, че ангажираните мъже са на двата полюса - или са мега драма, или мега тихи и прикрити. И в двата случая - тц.

В една връзка, независимо на какъв етап е, трябва да си казваме нещата, както са. Картите на масата, ако искаш - играеш, ако не искаш - ставаш и тръгваш.

# 234
С открити карти е твърде лесно Simple Smile)), друго си е да се вкараш във филм. Лошото е, че като лъжеш реално изпускаш човек, който би могъл да е твоят човек. Защото има хора, които търсят точно женени за връзка, има жени, които примерно искат да бъдат домакини и мъже, които искат точно това, и т.н. Има мъже, които търсят само секс, ама има и такива жени. И всеки като тръгне да се представя за не какъвто е...и после, ама той/тя не беше такъв/такава и бал, бла...

# 235
  • Out of the Mix
Босилек, ако забъркаш едни протеинови, здравословни палачинки с пълнозърнесто брашно, може и от спелта, без подобрители, плънката 3 вида - сиренце, или фъстъчено масло и домашен мед, или сладко от боровинки, отново домашно без никаква захар, или с някаква минимална алтернатива, свирни. Но преди това капрезето с много босилек и пуешко на мозък. JoySunglasses

# 236
  • Далечният изток
Бреххх, че и претенции до небесата...
Бе квот ти сготвят, това ще ядеш Rolling Eyes

# 237
  • Out of the Mix
Айда, отдавна съм го минал този период, много отдавна.
Вече се храня с каквото избера и желая, където пожелая.
Не съм всеяден, като повечето мъжчета. Mr. Green

# 238
  • Далечният изток
Ми тогава предполагам, че можеш да си сготвиш...

# 239
  • Out of the Mix
Осигурявам си нужното.
Казвам на желаещите какво, иначе аз нямам проблем.
Насила не става.

Общи условия

Активация на акаунт