ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 199
  • 810
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ама разбира се, ето това е едно нормално, балансирано мнение. За съответното търсене има съответното предлагане. Щом участниците са доволни, не виждам проблем.

# 556
  • По света и у нас
Защо пък богатите все имат лоши умения за общуване? Или път трябва да са грозни. Честно казано има много повече грозни и дебели бедни с лоши комуникативни умения, мъже отколкото богати такива. За теб те просто не съществуват.

# 557
Ето, Рейгън влезе с дипломатичния си тон.
Около богатите мъже я има харизмата на властта, която Е реален афродизиак, особено за по-младите жени. Дори красавиците не се "продават" и не вървят срещу физическото си влечение - то е съвсем натурално, когато я има омаята от власт, жизнен опит и въвеждането в друг [красив и желан] свят.

# 558
  • София
Проблемът е, че в "нечистите" любовни трансакции биват критикувани само жените за алчност, а мъжете, горките, са използвани.
И жените са използвани. Жена без много опит, да ѝ завъртиш главата с малко пари, да я третираш като предмет и трофей, да я състаряваш и амортизираш също е използване.

# 559
Все си мисля, че в каквито и конфигурации да влизат и едните, и другите, всичко е доброволно и по собствено желание.
Да се тръшка после едната или другата страна, че е използвана, е несъстоятелно.
А това с подвеждането е вече архаизъм. В това технологично и материално време по-скоро младите на 15 вече са като ходещи калкулатори. И момчета, и момичета. Купуват те и те продават още докато ти се усмихват.
Та – изборите са съвсем съзнателни.

# 560
  • По света и у нас
Такива лицемери да сте, толкова да ви се свиди да признаете някои неща, просто е потресаващо. Дребни душици.

Последната картинка която ми е пред очите е една двойка от моето обкръжение - той на 70 и не е никак запазен, започнал е да мяза на мумия; а тя голдигърка от Коломбия ли беше, някъде на 35-40 горе долу. Това е най- голямата разлика която бях виждала. И сега, тя се е омъжила за него за зелена карта, но и да я издържа през това време, но в даден момент го е накарала да я изнесе в друг апартамент защото се били карали много . Когато си получи зелената карта, мацката подаде за развод, тоест не е планирала да виси с него за паричките му завинаги. Той си беше Ок да си е женен за нея.
Докато минаваха през развода всичките хиенки около него я плюеха - че била нарцисистка, че не правела с* с него и му казвала, че е дебел и отвратителен, а тя ако искала можело да си е омъжена за него и да не работела. То пък една алтернатива!!! И аз им казах: “ми вземи го ти”, а тя, “А не, много ми е стар”.
Ми тогава какво плюеш, мразиш и завиждаш “ използвачката”? Той я използва да се кичи с нея. Всичките му дедовци приятели си мислят ме правят егати секса, а то всичко е бутафория. Изчекнати хора.

# 561
  • София
Именно, аз много по- рядко срещам жени като жалейки, че били ги използвали. Взели са, каквото са искали от отношенията, и продължават напред. Имам няколко в обкръжението си. Същите приказки от мъжете, ГОДИНИ след връзката. Е, не чак толкова жални като тук, де, ама достататъчно за съжаление.
Ще речеш тук само внуци на Уорън Бъфет списват по цял ден.
Не знам дали осъзнават, че ако се жалваш от жените, много малка част ще скачат на един крак, за да не бъдат като лошите бивши, останалите ще те съжаляват дори да приемат думите за чиста монета. Горкан, използван, леле жал ми е за този човек. Съжалението НЕ генерира привличане.

# 562
  • По света и у нас
Проблемът е, че в "нечистите" любовни трансакции биват критикувани само жените за алчност, а мъжете, горките, са използвани.
И жените са използвани. Жена без много опит, да ѝ завъртиш главата с малко пари, да я третираш като предмет и трофей, да я състаряваш и амортизираш също е използване.

Ей това е точно, за което говоря.
Само жената е тъпкана, а мъжа горкия той!!!
И ако той изневери, идва жена му да гори “вещицата”, а не да мъмри льольото си, който е бил използван за секс горкия. А той сам я е намерил “вещицата”, но тя някак си го е извикала с магия.

Мъжа си прави реклама със всяка жена, която му обърне внимание или прекара 15 минути с нея. Те за това обожават да си щракат снимки с нас.

Такива глупости се разказват по наш адрес, в компания с уж приятели от мъжки пол, ум да ти зайде. А ти дори не предполагаш. И после ходи да си чистиш репутацията.

# 563
  • София
Напоследък много се дразня от тази тенденция. Мъжете се изкарват същи Исус Христос, а жените сме меркантилни, твърде промискуитетни, твърде търсещи, твърде искащи.....
А те чатове не помирисват!
Ай сиктир!

# 564
Единственото ми оплакване от някои мъже е, че са станали по-инертни и мързеливи, преситени са от женско внимание и не си дават зор в свалките - еднотипни са и като ти каже - ама ти си красива и сякаш това отваря автоматично вратата на гражданското за брак. Не всички за радост. Някои имат въображение.
Други забележки нямам лично аз. Simple Smile
Който не ме устройва и не е на моята ментална, сексуална и всякаква вълна, бива освободен елегантно от моята компания.
Уин-уин.

# 565
  • По света и у нас
А аз имам оплакване от тези мъже, които въртят едни такива китчици пък харесвали жени. Едни такива с женствени маниерчета и очаквания, пък знаели кое как било.

И картоф на канапе мога да приема, но “женичка” пред тоалетката ми не мога.

И все такива ми се лепят, а не съм чак толкова мъжествена… на разбирам къде е проблема!

Научете ме, моля от все сърце, как да привличам питекантропи, а не орхидейки….моля ви… бих последвала и мъжки насоки дори.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 18:44 от PriMadonna

# 566
Ела си у дома.

# 567
Прими, ако търсиш осъзнат мъж, намерих един за теб Simple Smile))

# 568
  • Обран бостан ;)
Въъъъъ к'ви яки чепици. Trollface

# 569
Този първо ще му изхвърля парцалака, ще го изкъпя и на шопинг за нормални дрешки и обувчета. После ви го връщам в темата за ползване.
Ще го осъзнаем "момчето" ко да го правим.

Общи условия

Активация на акаунт