ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 183
  • 810
  •   1
Отговори
# 540
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Въобще за няколкото опита на мъжете тук да "засрамват" жените (с морално категоризиране, с цинично подмятане, с назидателен тон, айрол) трябва да се отдели половин ден и после младите жени да минат курс по това, как да не обръщат внимание на тоя жалък мъжки опит за реванш в стил "гроздето е кисело"

Май ти го казах, но ще повторя : По-ефективно ще е ако пишеш подобни неща в мъжки форум. Тук няма кой да ти върже. Wink

И за Лъвица се отнася. Trollface

Защо? Няма какво да доказвам на мъжете, нито ме интересува да ги променям. Не се занимавам с такива, които не ме интересуват и не ми допадат. Никога не съм изпадала до там, че да се налага да променям мисленето на цялото общество, че да се намери поне един от всички възможни типажи, да ми обърне внимание.

ПП: Всъщност, легендарната мъжка "логика" издиша и тук. Точно пред жените е важно да ги говорим тези неща, за да са осъзнати и да не се хващат на глупости. Мъжете да правят каквото искат. То си е за тях и естественият подбор ще ги изхвърли, ако не са способни да се адаптират.

Желязна логика - признавам. Предполагам го казваш на всички стари моми във форума.

# 541
То такива няма в този форум.
Всички са прежелани и имат избор, даже са с по няколко развода зад гърба.

# 542
Абе, тук мъжката аудитория е за еквивалента на "дърпане на опашки" от детската градина. Тяхно право. В живота отвън всички виждаме, че мъже и жени се събират/разделят на всякакви възрасти и нито жените са мис Свят, нито мъжете от ранга на Мъск.
Утре ще се видя с приятелка 50+. С ново гадже, ресурсно. Оправна мацка, не е красавица, предполагам го е очаровала с духовна красота Simple Smile

# 543
Какво значи ресурсно гадже?

# 544
  • София
Има кинти, предполагам.

Не е точно дърпане на опашките, защото то не предполага принизяване.
Прави ми впечатление, ще пишещите мъже са много озлобени, повечето самотни, говорят за някакви хипотетични приятелки или престари любови. Двама- трима да има, които списват без задна мисъл.

# 545
  • Обран бостан ;)
Забрави - бедни. Wink

Какво значи ресурсно гадже?

С ресурси - полезни изкопаеми, ценни метали, т'ва, онова.

Аз и за духовната красота имам предположение, ама ще го спестя на аудиторията. Wink

# 546
Аз и за духовната красота имам предположение, ама ще го спестя на аудиторията. Wink
Чашка Д от духовност, нали?

# 547
  • Обран бостан ;)
Чашка Д от духовност, нали?

По-скоро "веетрооовееееее
 гонят мееее през нощните клаааади Wink

# 548
Ха-ха, колко лесно можеш да получиш реакцията, която искаш, натискайки елементарни бутончета (думички). Нищо, което да не знам от офлайн действителността. И как случайно Wink се подмина основното.

# 549
  • София
Скрит текст:
Въобще за няколкото опита на мъжете тук да "засрамват" жените (с морално категоризиране, с цинично подмятане, с назидателен тон, айрол) трябва да се отдели половин ден и после младите жени да минат курс по това, как да не обръщат внимание на тоя жалък мъжки опит за реванш в стил "гроздето е кисело"

Май ти го казах, но ще повторя : По-ефективно ще е ако пишеш подобни неща в мъжки форум. Тук няма кой да ти върже. Wink

И за Лъвица се отнася. Trollface

Защо? Няма какво да доказвам на мъжете, нито ме интересува да ги променям. Не се занимавам с такива, които не ме интересуват и не ми допадат. Никога не съм изпадала до там, че да се налага да променям мисленето на цялото общество, че да се намери поне един от всички възможни типажи, да ми обърне внимание.

ПП: Всъщност, легендарната мъжка "логика" издиша и тук. Точно пред жените е важно да ги говорим тези неща, за да са осъзнати и да не се хващат на глупости. Мъжете да правят каквото искат. То си е за тях и естественият подбор ще ги изхвърли, ако не са способни да се адаптират.

Желязна логика - признавам. Предполагам го казваш на всички стари моми във форума.

Ако засека някоя перманентно мрънкаща, да Satisfied То и за тях важи, подчертавам, понеже съм забелязала, че ти е важно да отбелязвам очевидни неща Laughing

# 550
  • Обран бостан ;)
Ха-ха, колко лесно можеш да получиш реакцията, която искаш, натискайки елементарни бутончета (думички). Нищо, което да не знам от офлайн действителността. И как случайно Wink се подмина основното.

Ако вместо да натискаш бутони хванеш някоя ръчка, ще ти се получи още по-добре. Wink

# 551
Щом с никакви усилия постигам "добре", не ми трябва по-добре. Урокът на порасналите Trollface

# 552
  • По света и у нас
И какво, Златките били използвачки а дъртите им чичаци не ги използвали тях… моля ти се използването върви в двете посоки.
И ако не използваш човека с когото си то тогава няма как връзка да се получи.

Използване и за любов и за хубаво прекарване може да е и за бебета, и за семейство и тн. Мъжете ни ползват за безплатни слугини… какво се правите че не сте “използвачки” точно вие бе мъжката част тука!!!

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 16:54 от PriMadonna

# 553
  • София
Не са, защото няма коя Smile Само им се ще.

# 554
И на мен винаги ми е било интересно защо толкова мъже третират цялото мъжко съсловие като един общ мозък.
Права си, че не трябва да се третираме по този начин и да се слагаме всички в един кюп, но има някои неща, които са характерни за повечето от нас/вас или са широко разпространени предпочитания.Wink

Иначе жените използвачки са такива, каквито са, защото има определен тип мъже, които са готови да харчат точно по такива жени.
Слава Богу, че  жените не сте еднакви и има подходящи за всички "видове" мъже. В случая мъжете, които не са особено красиви, нямат добри социални умения, но за сметка на това имат много пари, сами ли трябва да стоят? За тях жените, поставящи материалното най-високо в изискванията си, са подходяща таргет група. Нека и те да имат шанс да намерят щастието си, нали? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт