ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 192
  • 810
  •   1
Отговори
# 525
  • Out of the Mix
Босилек, знам, че си добра, няма нужда от реклама. NerdSunglasses

# 526
  • Обран бостан ;)
Какво и кои сме си направили? Simple Smile
Не знам как е при Прими, но при нас да предложа на мъж кекс и да избяга, не ми се е случвало?
Недолюбвани са балканските мъже, но в много аспекти са си все още мъже като мъжете, което лично мен много ме радва.

Прайш са, ама щ'и кажа Wink

Примадона е в УСА. Наскоро си говорих с един млад мъж, който живее там. От него научих, че зад океана "равноправието" е достигнало такива висоти, че жена може да обвини мъж в сексуално домогателство дори и да я заговори в бара. Ако съм в УСА и аз бих се замислил дали не ми кроят номер, или пък да е платена услуга.

По нашите ширини пък е друго. Всяка млада жена с лекота може да напише книга "999 наична да направим един мУж на маймуна". Това ви създава имидж на безчувствени и безскруполни използувачки, който трудно можете да "изтриете". Мъжете с основание гледат съмнително на подобни промени в отношението, защото повечето знаят, че вълкът си мени само козината, но нрава не.
Иначе казано - предполага, че го правите от лицемерие за да го използвате.

Горе долу е това.

п.п.  Мисля, че ефекта ще е по-голям ако клина се облече наобратно Trollface

# 527
Абе защо се изказвате от името на мъжете?
По нац. телевизия се видя: жена с безскрупулно отношение и арогантни изисквания за парите става фаворит на мъж С ПАРИ.

Най-малкото, не се изказвайте от името на по-опитните мъже, с възможности, пари и изобщо "мъже с история". Вие сте различни. Ако се чувствате "използвани", ако се опитвате да карате жена да чувства срам, олеле била използвачка и безчувствена - никой не го интересува, защото не е голям броя на жените, които биха ви обърнали внимание.
Седи си пред телевизора и съди че някоя била лицемерна, но поне кажи: на мен, който не съм много желан, тая жена не ми харесва.

Така че, пак правим това уточнение, говорете за себе си, а не за МЪЖЕТЕ. Мъжете принципно са по-спокойни с жена, която иска нещо си там, било то половин царство. Притесняват се и хулят голтаците.

# 528
  • Обран бостан ;)
Ох, извинете мен - голтака. Забравих, че само жените тук имат право да говорят от името на всички жени.

Абе защо се изказвате от името на мъжете?
По нац. телевизия се видя: жена с безскрупулно отношение и арогантни изисквания за парите става фаворит на мъж С ПАРИ.
Скрит текст:
Най-малкото, не се изказвайте от името на по-опитните мъже, с възможности, пари и изобщо "мъже с история". Вие сте различни. Ако се чувствате "използвани", ако се опитвате да карате жена да чувства срам, олеле била използвачка и безчувствена - никой не го интересува, защото не е голям броя на жените, които биха ви обърнали внимание.
Седи си пред телевизора и съди че някоя била лицемерна, но поне кажи: на мен, който не съм много желан, тая жена не ми харесва.

Така че, пак правим това уточнение, говорете за себе си, а не за МЪЖЕТЕ. Мъжете принципно са по-спокойни с жена, която иска нещо си там, било то половин царство.
Притесняват се и хулят голтаците.

Ти наистина ли вярваш на показаното по ТВ ? Това обяснява много неща.

# 529
Не знам, Бънде, моите наблюдения са, че мъжете обичат използвачки. Особено, ако са точно определени и за определени неща.
Като сме тръгнали да говорим ангро.

# 530
  • Обран бостан ;)
Не знам, Бънде, моите наблюдения са, че мъжете обичат използвачки. Особено, ако са точно определени и за определени неща.
Като сме тръгнали да говорим ангро.

Уточнение - обичат секси използвачки.
Я да е роднина на Мата Космата пък да видим каква използвачка ще е Wink

Един виц за използването. Тъкмо си е по темата:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1756099.msg49597016#msg49597016Trollface

# 531
  • София
И на мен винаги ми е било интересно защо толкова мъже третират цялото мъжко съсловие като един общ мозък. Стадно мислене. Уж силни, ама все да са в група. Че зор и жените така да ги вкарат в същите рамки. Явно не могат да правят по-сложни взаимовръзки и искат да сведат всичко до някой елементарен алгоритъм тип "ако А то В, ако не С". Предполагам и затова не се оправят добре със света.

Иначе жените използвачки са такива, каквито са, защото има определен тип мъже, които са готови да харчат точно по такива жени. Ако не си такъв тип и не харесваш такъв тип жени, какво те брига съществуването им? (Дали Мартин и Даниела играят театър, не знам, но определено има достатъчно такива реални примери, та да не се налага те да го доказват).

# 532
Ау как осъдително айроли Ревоукъра.

Сакън жена да не се усмихне на мъж.

Не, не, той не осъжда. Просто тръпне в очакване кога ще дойде това време, в което 10-15 години по-младите от него жени ще започнат да се самопредлагат. Чела съм обявите в "Трета възраст", има много хищни пенсионерки, така че има надежда.

# 533
Въобще за няколкото опита на мъжете тук да "засрамват" жените (с морално категоризиране, с цинично подмятане, с назидателен тон, айрол) трябва да се отдели половин ден и после младите жени да минат курс по това, как да не обръщат внимание на тоя жалък мъжки опит за реванш в стил "гроздето е кисело"

# 534
  • София
Те и да се самопредлагат, не значи непременно, че ще е на него.

# 535
Всяко "момченце" намира своя начин да се закача.

# 536
  • Обран бостан ;)
Въобще за няколкото опита на мъжете тук да "засрамват" жените (с морално категоризиране, с цинично подмятане, с назидателен тон, айрол) трябва да се отдели половин ден и после младите жени да минат курс по това, как да не обръщат внимание на тоя жалък мъжки опит за реванш в стил "гроздето е кисело"

Май ти го казах, но ще повторя : По-ефективно ще е ако пишеш подобни неща в мъжки форум. Тук няма кой да ти върже. Wink

И за Лъвица се отнася. Trollface

# 537
Брига ги младите, хубави жени със самочувствие кой какво казал за тях. Дали и отразяват изобщо е под въпрос. Обожатели си имат, че и по техен вкус и си избират.
Страшното става, когато не могат да приемат,  че възрастта върви нагоре и на някои личи много и отдалеч.
Същото е и за мъжете впрочем, но те компенсират за внимание с щедрост. Разни Златки винаги ще има и Слава Богу не са представителна извадка.

# 538
  • София

Май ти го казах, но ще повторя : По-ефективно ще е ако пишеш подобни неща в мъжки форум. Тук няма кой да ти върже. Wink

И за Лъвица се отнася. Trollface

Защо? Няма какво да доказвам на мъжете, нито ме интересува да ги променям. Не се занимавам с такива, които не ме интересуват и не ми допадат. Никога не съм изпадала до там, че да се налага да променям мисленето на цялото общество, че да се намери поне един от всички възможни типажи, да ми обърне внимание.

ПП: Всъщност, легендарната мъжка "логика" издиша и тук. Точно пред жените е важно да ги говорим тези неща, за да са осъзнати и да не се хващат на глупости. Мъжете да правят каквото искат. То си е за тях и естественият подбор ще ги изхвърли, ако не са способни да се адаптират.

# 539
То мен ме е страх някой да не "върже"
Какво ще го правя тоя клоун. Не, честно - какво може да се прави с такъв?
Нито може, нито има, нито е интересен.

Общи условия

Активация на акаунт