ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 176
  • 810
  •   1
Отговори
# 510
  • Далечният изток
Аз милионер никога не съм търсила, но пък едно нещо съм научила в живота - ако един мъж е умен и амбициозен, то все някога ще е и богат, тъп и мързелив - никога няма да има пари. А пари мъжът трябва да има най-вече за негово самочувствие, за да се чувства полезен, за да може спокойно да си гледа семейството. Аз до там искам мъжът да има пари. Моите боклуци и разни дрехи и обувки мога да си ги купя сама.

# 511
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Интересно в реала така ли си, на 4 очи?
Да, също толкова надменна, само че по- грозна.

Надявам се да разбираш разликата - между моето от онзи ден е, че ти попита изрично, а аз съм започнала с "Бази, еди- кво си". Но няма проблеми , виждам, че те напира да ми рекнеш някои неща и се прехвърляте 2-3ма преко сили да окачествите като прекалено сериозни, непалави, студени и не знам си какви всеки, на когото му е дошло до гуша да чете за телесните ви течности. И то с махленския маниер, който вече споменах - думам ти моме, сещай се снахо.
Мерси за фийдбека, нали така се викаше.
Затова говоря, опитвам се да обясня нещо ти го приемаш за заяждане.
Аз пък съм красив. Sunglasses
Абсолютно нищо не ми е идвало и не ми идва да "реквам", каквото има казвам.
Четейки това, няма какво друго да си помисли човек, освен, че едва ли не се очаква "ескалация", демек провокираш, а от мен такова нещо не можеш да очакваш, и няма как да се случи. Прекалено съм обръгнал и съм над нещата, в полемики и конфликти не влизам, страня, не се занимавам.

С едно си точна, не сме плебеи, а интелигентни, затова ти отговарям, нищо че не сме се "валидирали", но затова няма гаранция, нито някога ще се разбере, не че има значение. Wink

Произходът няма общо с това дали си кон с капаци, скучен, стерилен, или емоционален, колоритен, фриволен, ако щеш на моменти "махленски" в определени ситуации с определени хора. Ще се учудиш, може би, че точно тези, "елитните" могат да бъдат най-големите простаци, простачки и т.н.

Фийдбек се казва, да. Или на БГ обратна връзка.

Бих казала социалните роли се завъртяха. В моето обкръжение на мъжете все още им харесва да има какво да гонят и постигат. Според мен си е вродено това и много трудно може да се изкорени.
Много ясно, че като ти предлагат, ще взимаш и ще ползваш, но не значи, че ще ти доставя удоволствие.

По първата част, да.
Принципно цял живот нещо може да се постига.
Има си състезателни натури.
То дори може да се отиде по-далеч, отвъд "материалното", в ежеденевието как се справяш със задачите, как си оптимизирал живота си, ако щеш, как се справяш с трудностите, проблемите и т.н.

По болднатото, да с уговорката, че от предлаганото избирам, каквото ми харесва, и тогава друго освен удоволствие и наслада, няма. Simple Smile

# 512
  • София
Не съм си ѝ помисляла друго.

Нищо не приемам, такъв ми е натюре-каквото там беше. Не очаквай някакъв позитивизъм в такава тема. Ако правя фалическа шега, тя е "негативна", щото ако е "позитивна", само тарифа липсва. Така ги виждам нещата. И няма да се променят с няколко зсбележки аз каква съм.
Хайде стига обяснявания. Със здраве.

# 513
  • Out of the Mix
Кечър, остани със здраве и ти.

P.s. Нямам против "цената", стига да мога и да искам да я платя, защото първото без второто може, но ако второто не е налице, първото се обезсмисля.

# 514
  • По света и у нас
Май и днешните клинове имали поддържаща система която да ти прави д-то вирнато.

Вече не им вярват.

Бънди, ако изненадаш мъжа така директно със секс покана той ще избяга. Не можете да го понесете, чудите се дали няма уловка…

# 515
  • София

Банския - хептен. Wink

Имало нов тренд в клиновете - нещо като деколте, ама на друго място.

Скрит текст:

Леко ми е странно, ама мода - к' о а прайш.

Мъжът ми одобри клина, ама само за вкъщи Joy

# 516
  • Обран бостан ;)
Бънди, ако изненадаш мъжа така директно със секс покана той ще избяга. Не можете да го понесете, чудите се дали няма уловка…

Сами си го направихте - сори.

# 517
  • Далечният изток
То и за вас мъжете не е добре, какво сори?!

# 518
Какво и кои сме си направили? Simple Smile
Не знам как е при Прими, но при нас да предложа на мъж кекс и да избяга, не ми се е случвало?
Недолюбвани са балканските мъже, но в много аспекти са си все още мъже като мъжете, което лично мен много ме радва.

# 519
  • Out of the Mix
Мернах някъде из темите, че един потребител 50+ казва, че сега правел много повече от в 20-те, когато девойките искат ухажване, "вричане", обяснения...в любов.

Т.е. започвате да се "самопредлагате" след една възраст? Rolling Eyes

Все си мислех, че е естествен процес - излизате, това-онова. По едно време отивате у вас, у тях, СПА, с ясното съзнание какво ще правите, естествено стечение на любовно-романтичния танц, и хоп отпускате се, след като сте се стоплили, особено крачетата да не са на лед, и като заври кръвообръщението, кексът станал.

Босилек, кое от двете е? Thinking

# 520
  • По света и у нас
Между другото, само такъв клин не бях виждала във фитнеса. И май ще трябва да се пусна с един такъв да усмъртя рамбовците и суперуоманките😂.

Фитнесите са егати зоологическата градина - не е място за опъване на мускули а за опъване на мъжки нерви. Всички по-хубавки жени са натегнати на макс да се излагат пред мъжете във всякакви надупени и разчекнати пози. Първия път като стъпих в американски фитнес видях някаква гимнастичка как правеше челна стойка и шпагат по средата на стаята - от там нататък ми беше ясно на какви висини са в преследването. Пък се снима как тя вдига щангите.

Бунди, я дай линк към магазина на клинчето, стига с тези мистерии.

Ревокър, верно е че започваме да се само предлагаме, след около 35г  става това. Жените разбират, че живота има край, а ти нямаш какво да губиш или за кого да се преструваш, че си недостъпна. То не е предлагане като на сергия, а е по-скоро малко по-директно и безсрамно флиртаджийсване.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 17:22 от PriMadonna

# 521
Ау как осъдително айроли Ревоукъра.

Сакън жена да не се усмихне на мъж.

# 522
Който и да поставя под общ знаменател всички представители на един пол, нищо не знае за него JoyWink

Такова искрено самопризнание в некомпетентност рядко се вижда в днешния лицемерен свят.
Акламирам !

Ау как осъдително айроли Ревоукъра.

Сакън жена да не се усмихне на мъж.

Жената и тя е хора - защо пък да не се усмихне? Виж, бгмама е друга работа. Не, хич, никак, изобщо, няма как да стане.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 17:56 от Bowerick Wowbagger

# 523
  • там, където ми харесва
Абе опитваш с много варианти те са изброени в анкетата, която е много хубава.

# 524
Опитваш, опитваш, в един момент разбираш, че не си струва нито времето, нито енергията и натам.
//
Кой каза, че няма перфектни жени:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт