ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 088
  • 810
  •   1
Отговори
# 45
  • Somewhere far away

Ама ти кой си пуснала в леглото си, та с толкова неприязън пишеш?
Да споменавам имена ли? Чакай да извадя списъка. Почвам..
Мечтай си.

# 46
  • Бургас
Между "приема ме за даденост" и няма чувства, границата е много тънка, съвсем резонно, първото градира до второто, когато не се полагат никакви усилия. Едно е спокойствието и увереността, че е твоят човек и съвсем друго да не демонстрира никакво отношение и грижа.

# 47
  • над кукувичето гнездо
Ако мусаката, опитът за флирт, разговорите, деликатното пробуждане на ревност, фитнесът и фръцкането по клин и дантелки не помагат, тогава - "чантата, шапката..."

# 48
  • София
Повечето мъже бягат, когато им родиш дете, та не е много гаранция за обръщане на внимание.

# 49

Ама ти кой си пуснала в леглото си, та с толкова неприязън пишеш?
Да споменавам имена ли? Чакай да извадя списъка. Почвам..
Мечтай си.
Не, не имена. От написаното бих предположила, че си пуснала не любими мъже, а някакви компромиси, големи при това.
Споделянето на легло с мъж, когото харесваш и обичаш, е едно от най-приятните неща в съжителство. С дребните човещинки се свиква.

# 50
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Бънди, то и мъжете яко натягате обстановката. И не се усещате. И не чувате, като ви го кажат. И накрая си мислите, че на вас ви е писнало, не на другия. От цялото делене на мъже и жени забравяме, че основно сме хора и са ни присъщи едни и същи неща. Включително заблудата, че светът и другият, се и трябва да се върти единствено около нашите чувства.

Е, нали вие избирате с кой да сте ? Отваряйте си очите.
Тоест, всички мъже са безпомощни жертви на чуждия избор? Laughing Гадно Grinning
Освен тези, които си купуват булки на хайван-пазара. Trollface

# 51
Не знам, досега не ми се е случвало, нямам толкова дълъг брак. Аз си представям, че тези неща се случват след 20-25 години връзка. Въпреки, че съм чувала от познати, че още на втора-трета година съжителство вече мъжете ги приемали като мебел. За мен това е разлюбване, не свикване. Аз не мога да свикна с новата фурна за такова време.
С мъжа ми вече сме влезнали в някакъв коловоз, обръщаме внимание и на собствените си хобита, и на приятели, и свободно време за себе си си оставяме, работим повече, защото в началото си бяхме обсебени един от друг, каквото и да си говорим. Понеже нямахме време един за друг вечер в последните две седмици и не сме се виждали насаме, както се казва, забелязвам, че сега сме оставили телефони, лаптопи в другата стая, телевизорът е изключен и вечеряме и си говорим до малките часове.
Хипотетично действието ми определено би било да се ангажирам с нещо и да не се виждаме известно време, за да си залипсваме.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 14:59 от Mandy Bo

# 52
Жената е тази, която дава зелена светлина.
Мъжът избира дали да е избран. Не всяка, която го е избрала, го кефи.
Кокошката или яйцето е първо.
Истината е, че трябва да има взаимно избиране.
Какво като дадеш знак на даден мъж, че си го избрала, ако той не се вълнува или привлича от теб. Справка - съседната тема с онази госпожа с инфлуенсъра.
Химия.
//
Манди, не бих го пробвала това със залипсването за дълго. Мъжете си намират много бързо заместители. Колкото и да те обичат.

# 53
  • По света и у нас
Според мен, зависи от мъжа. Може да те приеме за даденост, но да комуникира с теб и да те отчита че си там и че си човек.
Но ако е от тези дето те имат за мебел... там нещата са приключили.

В момента съм на мнение, че май е по-добре никога да не се омъжваш, а да сте ти гадженца вовеки. Но ако имате деца заедно, и това не ми се вижда решение.

# 54
Аз никога не съм се чувствала така, но и партньора ми знае,че ако го допусне, просто няма да сме заедно.
Има жени, които се примиряват, приемат , но ако ви познава достатъчно добре, човека ще знае и какво бихте приели и какво не.
И дали му е важно да сте в живота му и дали ще полага грижи за връзката ви.

# 55
  • Paris, France
Оле, загубих се в толкова избор и още не съм гласувала.

Аз съм пасивна и не ми пречи партньорът ми да не ми обръща внимание, защото си намирам какво да правя и никога не ми е скучно сама. Ако мъж ме приеме за даденост, вероятно няма да забележа известно време.

Мъж е късал с мене само веднъж, след месец заедно, но връзката не беше изключителна, не бях влюбена в него и не живеехме заедно.

А какво точно значи да те приемат за даденост? Нещо като "taking someone for granted" ли? Случвало ми се е с доста хора, но бързо слагам граници и ако не ги приемат, клъцвам контакта. С мъжа ми се разбрахме доста рано във връзката и никой не кара другия да прави с него нещо, което не му харесва. Това в свободното време, разбира се.

Та, мисля си да гласувам с отговор 3 и отговор 10. Почвам да излизам и да не отговарям на телефона когато вече не ми пука за човека и предпочитам да се разделим. 10 ако живеем в негово жилище.

# 56
Въпрос на навик е. Когато се налага да не сме заедно нощно време, не можем да спим и двамата и после през деня сме като болни. Свикнали сме да спим гушнати или (когато е много жега) се събуждаме в двата края на леглото, но хванати за ръка.

Тук се разсмях на глас, извинете. Във всяко бг мама поколение има по няколко такива приказни герои.

# 57
  • Somewhere far away
Е как, тук всички са супер щастливи и розови и само дъги и еднорози скачкат весело. Такова нещо като да спиш сам е ТАБУ.

# 58
  • София
Е, не може всички да са нещастни и необичащи се, но явно рядко се среща, щом звучи невероятно.
Спането сам не е табу за хората без партньор. Защо трябва да е нещо лошо за тези с?
Както написах, за 32 години (приблизително 11 688 нощи) е въпрос на навик.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 21:57 от Fever Ray

# 59
Ние спим понякога в отделни стаи
Имам много капризен сън (и засега доста добре овладяно безсъние, което много ме измъчваше младите години) и понякога направо си казвам на ММ, че ми се спи сама, да си наваксам
И отваряне на врата ме буди трайно понякога, макар и все по рядко

Така сме тия  с граховите зърна Blush

Общи условия

Активация на акаунт