ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 101
  • 810
  •   1
Отговори
# 60
Няма шанс при мен това да стане.
Дори последният беше с ужасяващо отвратителен режим на сън и будуване – заспива 3-4 часа, става по нощите и се започва пушене, филми, гледане на звезди, къпане. Чувам го, събужда ме, но не ми пречи стига да си е покрай мен и да го усещам в просъница.
Ако ми писне тотално да шава и шуми – скастрям - веднага изгасяй, стига пуши, идвай тук при мен да те гушкам или направо си го издърпвам. И дотам.
Близостта на партньора ми е част и от моята почивка.
Ако сме прекалили с будуванията нощем, денем лягам и спя.
Но аз съм си по-жупел, де.

# 61
  • По света и у нас
Фивър и мен ме уби с това спане хваната за ръка, но се радвам че има и такива. Дай боже повече от тях да има та човечеството да цъфти.
Аз вече знам е ще искам следващия ми мъж да ми подготви собствени покои със собвтвена баня в неговия да се надяваме палат,  на тая възраст е изкючено да му слушам пръцкането, усещам вентилатора, хъркането и да ме дере с орловите си нокти на палцита на краката...или да не ме гушка , или да спи с превръзка на очите, или с тежко одеало дето има пясък в него или да получавам лакът в лицето.
Просто съм травматизирана от спане с мъж.
Една нощ да не спя добре - гледай в каква баба Яга се превръщам.

# 62
Как пък да не го задърпам, вмирисан на тютюн…

# 63
Почвам да чистя без дрехи, да се оправя 😁

# 64
Ако, не дай си Боже, един ден се стигне до там, сменям мъжа.

Не дай си боже един ден, но е добре да почнеш вече да се оглеждаш ориентировъчно. Защото сме на свършване, да не се наложи един ден да се редиш на опашка със съмишленичките си за замяна с китаец?
.........................................................................................
Жена не приемам за даденост, защото съм си взел поука от библията и от словата господни: - Адаме, ето, давам ти Ева за жена. Тоест придържам се към народната мъдрост: - Да не дава господ...
.........................................................................................
Що ми изтрихте поста за Лопе де Вега, бе???
Вероятно щото ви лепнеше като леопардов клин на бгмамската душевност?
Ама какво се учудвам и аз? Вие Вапцаров триете, та на един Лопе де Вега ше му простите. Айде бе !

# 65
Нивото пада до Фейсбук невежество. Четено-недочетено, с намесване на две-три препратки за хора на изкуството, които някои са учили по Академии (а други видимо - не) и се смята, че чудни аргументи са изредени...

# 66
  • София
Добро утро, в коя тема съм?

# 67
Фивър и мен ме уби с това спане хваната за ръка, но се радвам че има и такива. Дай боже повече от тях да има та човечеството да цъфти.
Аз вече знам е ще искам следващия ми мъж да ми подготви собствени покои със собвтвена баня в неговия да се надяваме палат,  на тая възраст е изкючено да му слушам пръцкането, усещам вентилатора, хъркането и да ме дере с орловите си нокти на палцита на краката...или да не ме гушка , или да спи с превръзка на очите, или с тежко одеало дето има пясък в него или да получавам лакът в лицето.

Хаха, какви са тез мъже праисторически:) Надявам се не е било всичко накуп в един мъж.

# 68
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Аз вече знам е ще искам следващия ми мъж да ми подготви собствени покои със собвтвена баня в неговия да се надяваме палат, 
Скрит текст:
на тая възраст е изкючено да му слушам пръцкането, усещам вентилатора, хъркането и да ме дере с орловите си нокти на палцита на краката...или да не ме гушка , или да спи с превръзка на очите, или с тежко одеало дето има пясък в него или да получавам лакът в лицето.

Розов ли да е палата, или може и друг цвят Wink

# 69
Да бе, и мен ми направи впечатление какви мъже описва Прими.
Не знам как е в САЩ, но тук масово мъжете вече са като бебета в телата – ощавени, избръснати, педикюр (най-малкото добре поддържани нокти), прически, бради се оформят нон стоп, че и вежди вече много момци.
Отделно козметиките. Моите си имаха и отделна даже за брадите хаха.

# 70
  • Somewhere far away
Е, не може всички да са нещастни и необичащи се, но явно рядко се среща, щом звучи невероятно.

Не е невероятно, смешно е .

# 71
  • Обран бостан ;)
Да бе, и мен ми направи впечатление какви мъже описва Прими.
Не знам как е в САЩ, но тук масово мъжете вече са като бебета в телата – ощавени, избръснати, педикюр (най-малкото добре поддържани нокти), прически, бради се оформят нон стоп, че и вежди вече много момци.
Отделно козметиките. Моите си имаха и отделна даже за брадите хаха.

Метро сексуални май им викаха. Мода - к'во да прайш.

# 72
  • София
Всеки има право да се смее на различни неща.

# 73
Защо ви е толкова смешно, че има хора/двойки, които са толкова близки.
Има.
И мен ми се е случвало с бащата на детето ми. Не можеше да заспи и да стане без да се докосне до мен. Хората са различни. Нито е изключение, нито е странно. Всяка двойка си има собствена динамика и комфорт на интеракции и интимност.

# 74
  • София
Първо трябва да се уточни дефиницията за приемане на даденост в една сериозна връзка ,защото има много различни очаквания . Аз не подарявам цветя и не се бутам по заведенията на 14 февруари и 8 март. Всъщност даже насила ги честитя. Не харесвам така наречената романтика в условията на някакъв празник или повод . Естествено ,че в началото съм длъжен да спазвам някакви наложени в обществото норми за етикет ,но с времето давам да се разбере,че не ме кефи . Някои разбират това точно по този начин и се чувстват,като даденост

Общи условия

Активация на акаунт