ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 179
  • 810
  •   1
Отговори
# 120
Кажи ти за кандидатките

Фантазните, нали…

# 121
  • София
Ти това ли заключи от това, което написах Joy Не можеш да спреш хората да си проектират болката и тва е Grinning

Оооооо, Пепи, тоест Лъвче. Я кАжи за кандидатите Trollface

Коя е Пепи Grinning Някоя от тези, които не те е искала, като още си бил млад Grinning Нея ли виждаш в мен? Сори, Бънде, не знам тогава какъв си бил, ама сега не си по-привлекателен... И това без дори да знам как изглеждаш Wink

# 122
  • Обран бостан ;)
Пепи от рекламата с кренвиршите по 4 лева.

Ей ме на аватара бе. И аз, като теб, съм с моя снимка. Wink

Кажи ти за кандидатките

Фантазните, нали…

Един мъж никога не разкрива самоличността на женте с които има интимни контакти.

Ама ти, уважаема,  няма откде да го знаеш.  Trollface

# 123
Бънде, не е случайно че на една страница две жени ти го казват: ти всичко сам си казваш и се издаваш, с проекции, с нереални представи и с теории

Всеки с опит го вижда от раз,
ПЕПИ

# 124
Лошото е,че на някои опита се свежда до фантазии, за другите с повече такъв, са ясни нещата.

# 125
С две думи - пристъпвате директно към действие, а каквото има да си казвате го казвате после.
Скууука... И мъжете обичат флирт и мръсни приказки, така самият акт е по-вълнуващ, не само жените. Флиртът не е само клишета като "имаш много красиви очи".
Дори току-що да си се запознал с някоя мацка нали нещо ще си поприказвате, ще пийнете по едно, ще потанцувате, тя ще поразкърши ханша.
Дори не знам как става направо в леглото, освен любовници, които са откраднали половин час.

# 126
  • Обран бостан ;)
Бънде, не е случайно че на една страница две жени ти го казват: ти всичко сам си казваш и се издаваш, с проекции, с нереални представи и с теории
Всеки с опит го вижда от раз,
ПЕПИ

Ако трябва да съм сериозен - всеки път когато участвам в някоя дискусия тук, се убеждавам колко повърхностно познавате мъжете. Мислите си, че са такива, каквито са в представите ви, а в общия случай са нещо съвсем далеч от това, което си мислите за тях.

От там идват и драмите на жените, насадили се на пачи яйца с някой лаладжия или, не дай боже, насилник.

Ама нищо де - човек се учи докато е жив. Wink

# 127
Аз не веднъж съм казвала, имам си мъж, свестен човек.
Така че и в това отношение поредната ти теория кои сме и какъв опит имаме не е технически (и всякак) вярна

А и ние сме, които непрекъснато ти напомняме какво е “жени” и как се действа с тях, но ти си малко като дошъл от затвора - сякаш нито със сестра, нито със съученички, нито с колежки си общувал

Допускам че е нещо свързано с външност и дефицити при теб, но вместо общуването с жените тук да ти е от полза, ти сякаш ставаш още по-зле. Клишета и кисело грозде.

П.с. Хубаво си говорихме жените, докато ТИ не влезе да хапеш Лъвица от нищото. Засегнат си явно пак на тема ниско самочувствие

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 14:03 от .Hazel.

# 128
  • София
Пепи от рекламата с кренвиршите по 4 лева.

Ей ме на аватара бе. И аз, като теб, съм с моя снимка. Wink

Еее, ми Бънди, различни реклами гледаме значи Laughing

Да се надяваме, че моят аватар е по-близо до мен, отколкото твоя до теб LaughingWink

# 129
  • Обран бостан ;)
Надеждата крепи човека. Wink

Скрит текст:
Аз не веднъж съм казвала, имам си мъж, свестен човек.
Така че и в това отношение поредната ти теория кои сме и какъв опит имаме не е технически (и всякак) вярна

А и ние сме, които непрекъснато ти напомняме какво е “жени” и как се действа с тях, но ти си малко като дошъл от затвора - сякаш нито със сестра, нито със съученички, нито с колежки си общувал

Допускам че е нещо свързано с външност и дефицити при теб, но вместо общуването с жените тук да ти е от полза, ти сякаш ставаш още по-зле. Клишета и кисело грозде.
Скрит текст:
П.с. Хубаво си говорихме жените, докато ТИ не влезе да хапеш Лъвица от нищото. Засегнат си явно пак на тема ниско самочувствие

Успокой се бе Хазел. Нали ти си ОК. Спи спокойно до твоя идеален мъж.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 14:30 от Al_Bundy

# 130
  • София
Едно лирическо отклонение... Понякога човек само като остави всяка надежда, може да приеме реалността и дори да се научи да живее щастливо в нея. Та не винаги е вярна тази поговорка, че надеждата крепи човека Satisfied

# 131
  • Пловдив
Едно лирическо отклонение... Понякога човек само като остави всяка надежда, може да приеме реалността и дори да се научи да живее щастливо в нея. Та не винаги е вярна тази поговорка, че надеждата крепи човека Satisfied

Ама крепи идиота !

# 132
  • Обран бостан ;)

Още малко отклонение :

Нали знаеш къде пише "Надежда всяка тука оставете" Wink

# 133
  • София
Знам Wink

# 134
Всички пътища водят до Рим и всяка тема води до жените са ценност, ако са млади и красиви, преминат ли 40 стават мебел, мъжете са желани на всяка възраст, ако вървят с дебел портфейл, нямат ли го жените не ги отразяват.
Кой и кога ще смени грамофонната плоча?!

Общи условия

Активация на акаунт