ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 290
  • 810
  •   1
Отговори
# 240
Желаещи няма, но казвай си
Като няма кой да се слуша Grinning

# 241
  • Далечният изток
На желаещите Joy

Къде е писала, че желае да сготви 3-степенно меню, от което едното ястие с 4 плънки забележете Grinning, и то баш на теб?

Все се вреш обаче, целия форум около теб реши, че се върти...

Хм, върнах се да видя къде Босилка е изявила желание въобще да сготви, ми не видях... Thinking

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 16:37 от AIDA_N

# 242
JoyJoy
Гладна кокошка просо сънува.
//
Любовта не е за всеки. Готвачки много, любимата жена една.

# 243
  • София
Абе аз го оцених Ревоукъра, поне не е от мрънкащите чичовци Joy

Иначе аз не обичам да готвя, ама обичам на мъжа ми да му е кеф, път те повечето мъже се кефят на храна Joy Преди малко правих сандвичи и си хапнахме доволно с мъжо. Иначе покрай бебето не готвя много, че нямам намерение да се скапвам. Като останат време и сили, може.

# 244
  • София
Истината е че ,ако бях жена щях да стана лесбийка . Мъжете сме повърхностни ,развратни,егоистични и ни интересува само кефа. И разбира се на думи ебеме по 5 пъти и ни е поне 19см. Също така винаги ни става . С две думи що въобще се занимавате с мъже?

# 245
Сакън.
Има си и приятни мъже.
Поне в началото. Joy
//
Обожавам да готвя.
Но не на всеки и не винаги.
И аз определям менюто.

# 246
  • София
Сакън.
Има си и приятни мъже.
Поне в началото. Joy
//
Обожавам да готвя.
Но не на всеки и не винаги.
И аз определям менюто.
Ако правиш мусака по бельо си ми идеал

# 247
  • София
Описваш не мъжете, а хората Wink А хората са такива, каквито им позволиш да бъдат. И материалът се подбира според предназначението Wink А пък мен жени не ме привличат, така че Joy

# 248
  • Somewhere far away
.. С две думи що въобще се занимавате с мъже?
Не се занимаваме, ама вие не спирате да си търсите вниманието във всяка тема от този раздел.

# 249
  • Далечният изток
Някои мъже са такива, да
Други са още по-зле...
Но има и много готини мъже за наша радост.
Вие тук по темите обобщавате за всички мъже и всички жени, така че ако пък всички жени са толкова кофти и са грозни, и какви бяха още, мога да задам същия въпрос - за какво въобще са ви жени?!
Да си ги лъжете и да си ги тормозите ...

# 250
Момчетаааа, не сте вие от дувара на избиращите.
Вий не сте ми идеални Smiley, състезания и битки за мъже само, ако съм на арената и ми плащат. Мъжът преследва, не жената.
//
Между другото, наблюдавам все по-засилена тенденция в поведението на днешния мъж – някак така чака да бъде ухажван и обсипван с внимание, стимул, комплименти.
Наясно съм откъде идва тази нагласа и мързела, ма се пак съм олд скул жена. Ухажването и комплиментите към дамите, моля.

# 251
  • Пловдив
Истината е че ,ако бях жена щях да стана лесбийка . Мъжете сме повърхностни ,развратни,егоистични и ни интересува само кефа. И разбира се на думи ебеме по 5 пъти и ни е поне 19см. Също така винаги ни става . С две думи що въобще се занимавате с мъже?

Ааааа ние 1 път ...........4 часа , пък тя да си го дели на колкото пъти иска 🤭🤭🤭🤭

Иначе с чаршаф спя 😂😂

# 252
  • Столичанин ама не в повече :D
Пък аз не ща да ми готвят щот бързо качвам, пък всички го правят и майка ми и гаджето и колежките (ама и всички готвят вкусно да му се не знае, че и почнаха да се съобразяват щот определени неща не ям), пък тука у форума всички се оплакват, че не искали да бъдат готвачки и чистачки (а пък сега се сетих, че веднъж една колежка искаше да ми пере дънките зарад едно петно дето не се махаше) парадокс. Sunglasses
Абсолютно съм съгласна с Ревокър тук.
Забелязала съм, че ангажираните мъже са на двата полюса - или са мега драма, или мега тихи и прикрити. И в двата случая - тц.

В една връзка, независимо на какъв етап е, трябва да си казваме нещата, както са. Картите на масата, ако искаш - играеш, ако не искаш - ставаш и тръгваш.
Спомням си наскоро, че беше казала, че някъв ти писал дето искал сериозна връзка и да живеете заедно и ти веднага си го била блокирала, а пък тук непрекъснато твърдиш, че искаш именно сериозност, та дотука с картите на масата. Sunglasses
Всъщност от последните ми пет две бяха именно такива непрекъснато ми се оплакваха, как мъжете били повърхностни и искали само секс и като им поговорих за сериозност изведнъж обърнаха палачинката. Smile

# 253
Обърнали са щото не са искали с теб. Simple Smile)

# 254
  • София
Джерами събужда у жените порив за благотворителност Joy Да го нахранят, да го операт, да го закърпят... Явно дава вид на изпаднал Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт