ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 257
  • 810
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Красотата на гърдите не е обвързана единствено с размера. За съжаление, при мъжките достойнства той има по-голямо значение Sweat Smile

Ревоукър, ще си замълча дипломатично Joy

# 316
Явно има връзка между това да не обичаш да получаваш комплименти и да не обичаш да правиш комплименти.
Което е много тъжно. Една хубава думи да не ти се отрони да кажеш на жена... Представям си как се чувства...
И на мен не ми идва отвътре да редя комплименти на вибратора си, та го разбирам човечеца.

През емоционалната призма всичко може да се възприеме като красиво. Елементарното разбиране за красотата е, че е симетрия. И тези, които се хващат на това, пълнят клиниките за пластична хирургия.

# 317
  • София
Лъвица, то и на мъжа не е.

# 318
  • София
Факт, че не е. Но колкото и да е естетичен, като е малък, просто е... Несериозно. Тоест, не може да компенсира особено. Докато при жената естетиката е много важна. А и размерът при мъжа има функционално значение, при жената не. Има и достатъчно фенове на малките гърди, докато не мисля, че много жени си падат по малки пениси, да не кажа ич.

# 319
"Не аз, ами жените ме хвалят" - класика в късия разказ.

Вие познавате ли мъж, който да не го е хвалила жена? Някога все някоя и е додеяло от него и му е казала страхотен си.
Още от училище се почва с тия лъжи, резултат от майчино чувство и да се смилиш над тоя клетник. Ето ТОВА е тъжно, а не измислицата в комплиментите.

И в началото на тоя процес - стои недооценения, клет мъж.
Не включвам истинските мъже, каквито за съжаление не пишат в темата

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 10:11 от .Hazel.

# 320
  • София
Аз рядко правя комплименти на мъже, но винаги искрено.

# 321
Факт, че не е. Но колкото и да е естетичен, като е малък, просто е... Несериозно. Тоест, не може да компенсира особено. Докато при жената естетиката е много важна. А и размерът при мъжа има функционално значение, при жената не. Има и достатъчно фенове на малките гърди, докато не мисля, че много жени си падат по малки пениси, да не кажа ич.
Ами да, то да ровиш и търсиш не си е работа. Ако езикът му е по-дълъг, то по-добре само орална от негова страна и да не се стига до комедийни ситуации.

# 322
Тука на групов секс чат сте го обърнали.
//
Комплименти на мъже не правя на кило.
Рядко и ако наистина впечатлява с нещо.
И аз има казвам, ако имат хубави тениси. Защото за моя вкус рядко има хубави. Не е просто до функционалност и размер – имат значение цвят и особено форма на главата. Но - вкус приятел няма.

# 323
  • Out of the Mix
Ако Ревокъра си е бил КОВИД ваксина ( в което съм 99% сигурна) гена му вече не е това което си мисли че е .
Сега ти видях гадаенето.
Мне, не съм, за твоя изненада, а изненади много, така че няма смисъл от фантазии, чак пък "сигурна", викаш 99% "сигура". Joy
Разчитам на силна имунна система и физическа активност, и достатъчно хранителни вещества. Понякога взимам някой друг витамин сезонно.
Кой е метросексуален?

Ревоукър, ще си замълча дипломатично Joy
Правилно, понякога и това трябва. Smirk
Стигаме с теб до консенсус винаги. Smile

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 10:48 от Revoker

# 324
  • По света и у нас
Абе друго си е мъж да ти направи закуска в леглото или пред теб в кухнята … и палачинки, и  уафъли, кафе, сиренки, бекон с яйца …
Тези умеят да те глезят и отвътре и отвънка.

# 325
  • София
От няколко часа се тръшкам, Лъвичка да не вземе се свърши от преумора, докато готви сандвичи, а господинът с гена да не си остане с приказките само. Много съм кахърна.
Ех, веднъж и аз да съм съгласна с Дренчето.

# 326
Написахте ли упътването?
Фантазмите много, практикумите малко.
Истината – за всеки мъж е нужно различно упътване.
Уредите са различни.

# 327
Ти хубаво разчиташ на силен имунитет и хранителни вещества, ама я фЪрли една спермограма, да вида аз. Без да пипам. Статус ше снемам некой друг път.

# 328
Ти хубаво разчиташ на силен имунитет и хранителни вещества, ама я фЪрли една спермограма, да вида аз. Без да пипам. Статус ше снемам некой друг път.

JoyJoyJoy
Дренке, изпуснала си!
Дядо му на 90 години е полов атлет, родата са все от рода на Дънкан Маклауд, ти негова  спермограма искаш! Joy
Акъл искай, акъл и положение! Joy

# 329
  • София
Ох, ще ме уморите. Joy
Нали знаете - куче, което лае, не хапе.

Общи условия

Активация на акаунт