ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 253
  • 810
  •   1
Отговори
# 345
  • Somewhere far away
Аз смятам , че това дали ще напълнееш или не си зависи от теб /както и от гени примерно ,  познавам жени с конска физика, които са като излезли от фитнеса, а се тъпчат и си ядат доволно без да спазват никаква диета/, а не от мъжа. Има непукизъм и от жени без мъже и от мъже с мъже. Желанието за спорт примерно и това да отслабваш си зависи от теб и всичко друго не е ок, да правиш нещо за да угодиш на някой друг не е ок..

# 346
Тук съм съгласна Deathcrush – всичко е до самодисциплина и суета.
//
Бившият ми имаше стратегия – нарочно ме караше да ям, готвеше ми, носеше, поръчваше, купуваше зорлем сладкиши. Викам му – 877977 пъти съм ти казвала – шоколади не ям, бонбони (само желирани), тестаци. И дойде с пица, баница, кутия бонбони Линдт. Ще ядеш ми вика – да станеш дебела и другите мъже да не те харесват. Пищяяя Scream Laughing

# 347
  • София
Ей сега намерих една снимка с бившия от 2019. Ами без извинение, слон беше станал. А аз една такава фина до него...
Точно в момента, когато вече се разпаднаха нещата. Абе няма смисъл....

Снощи опуках един пакетче червеи на Троли - супер са.

# 348
  • Somewhere far away
Хах , то е и до апетит. Ако не ти се ядат такива неща, е много ясно че няма да ги ядеш. Аз си похапвам и се радвам, че ми дойде желанието  за хранене, че последната работа ме скапа и физически и психически и ядах насила, колкото да не умра.
 Сега преоткривам удоволствието и насладата от храната и ти казвам, чувствам се  като нов човек!

# 349
Ей сега намерих една снимка с бившия от 2019. Ами без извинение, слон беше станал. А аз една такава фина до него...
Точно в момента, когато вече се разпаднаха нещата. Абе няма смисъл....
Снощи опуках един пакетче червеи на Троли - супер са.
Защото стана слон ли го остави?

# 350
  • По света и у нас
Защото я е приел за даденост, то е право пропорционално на затлъстяването.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 04:10 от PriMadonna

# 351
  • София
Примадона е отговорила.
Толкова ме взе за даденост, че чак замина да работи в чужбина. Аз ще си седя тука, като мебел, нали?

# 352
Примадона е отговорила.
Толкова ме взе за даденост, че чак замина да работи в чужбина. Аз ще си седя тука, като мебел, нали?
Тъпо.

Понякога колкото повече се стараеш за един мъж, толкова повече му омръзваш.

# 353
  • По света и у нас
Не е понякога, а е винаги. Започни да се грижиш за него и до там си, веднага се превръщаш в майка му и в обслужващ персонал. Гроба на връзката ти е изкопан.

Трети урок: Трябва да не си негова под някаква форма. Телом, духом, интелектуално, на хартия -  все тая, трябва да си пазиш някаква част от себе си за себе си и за други хора, но не и за него. 

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 04:30 от PriMadonna

# 354
  • Обран бостан ;)
Гледам в "известия" 38 нови отговроя.
Викам си "Разгеле, почнаха с Опътването".
Влизам да чета - ядене и дебелеене.
Браус 100% по темата. Trollface

# 355
Трети урок: Трябва да не си негова под някаква форма. Телом, духом, интелектуално, на хартия -  все тая, трябва да си пазиш някаква част от себе си за себе си и за други хора, но не и за него. 
Телом ако не си "негова" как е възможно да има връзка? Rolling Eyes

# 356
Ами по същия начин, по който ако един мъж има интимни отношения с някоя жена, тялото му не е нейно.

# 357
Хайде да не търсим смисъл там където няма.

# 358
  • София
Аз съм напълно съгласна. Пазя си себе си за себе си, особено сега като вече си събрах всичко при мен.

# 359
Ами по същия начин, по който ако един мъж има интимни отношения с някоя жена, тялото му не е нейно.
Съгласен съм, просто не разбрах какво точно имаше предвид ПриМадона.

Общи условия

Активация на акаунт