ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 259
  • 810
  •   1
Отговори
# 375
С това сет меню кандидатката скоро ще се затъркаля. Не, че не ти го казаха, ама да повторя. А! Много Балкан турист вайб, PITP. Бягай да опресняваш рецептите.

# 376
Въйй.
То тук такива послушници май няма.
Лично аз не съм по сателирането. На мен ми четат. Но и да четете поезия, когато сте насаме... Да не сме на кръжок.Joy

# 377
  • София
Че те е дресирал имах предвид да се доказваш. Ако не се бъркам, ти бе потребителката, която се обличаше добре само за мъжо си, а иначе - размъкната на работа. Ако не си - прощавай.
Отговорът му е просташки и издава отношението му към жените. Не казвам, че няма истинност в него, но ако е първа хрумка, говори за желание за принизяване.

# 378
  • Обран бостан ;)
Въйй.
То тук такива послушници май няма.
Лично аз не съм по сателирането. На мен ми четат. Но и да четете поезия, когато сте насаме... Да не сме на кръжок.Joy

Абе поезия - бива. Ама вземе ли да ти чете евангелието Trollface

# 379
Не изпадай във флуктуации.
Виж, замисли ме за един палав поп.

# 380
  • София
Значи каквото иска да чете . Важното е да е с патос и да ме гледа в очите . Нямам претенции. Може и Достоевски ,може и жълти вестници

# 381
Защо запуснатост все с килограми се свързва, има къде къде по-гнусни неща, пряко свързани с това.

# 382
Ще ти търсим библиотекарка на теб значи, видЕло се е.

# 383
  • Out of the Mix
Joy
Екстра си е Телесила, порядъчна, във форма, лоялна, дресирана.
Въпреки че последното не смятам, че е така, а натюрелът й е такъв, дисциплинирана, в което няма нищо лошо.
Не се репчи, възпитана, общува нормално.
И аватарът й е такъв. Smile

С това сет меню кандидатката скоро ще се затъркаля. Не, че не ти го казаха, ама да повторя. А! Много Балкан турист вайб, PITP. Бягай да опресняваш рецептите.
Joy
Сигурно е от старото поколение затова така.

# 384
  • София
Аз съм от поколението на телефоните със шайба, аеро коняка, телевизора Електрон със стабилизатор и програмата Останкино. Стар и износен ,ама в топ форма

# 385
  • над кукувичето гнездо
Popcorn Beer

Начиии, Опътването мисля, че трябва да започне с "четкайте редовно, но деликатно самолюбието на мъжа". (После му гледайте сеира. Mr. Green )

Малко любов и мусака, и свободна петък вечер без въпроси и е завинаги ваш...

# 386
Не всички мъже обичат мусака хаха.
Не го искам завинаги наш, нито мой. Досада.
//
Мъжките потребители тук предлагам да не се мъчат, а директно по едно портфолио, систематизирано, да не се хабят след всяка потребителка.
Оптимизация.

# 387
  • По света и у нас
Верно е. Мусаката е бая демоде и мазна.

# 388
Аз съм от поколението на телефоните със шайба, аеро коняка, телевизора Електрон със стабилизатор и програмата Останкино. Стар и износен ,ама в топ форма
Абе, Питоне, то и рекламата ти като от соца. Можеше поне "износен" да си го спестиш. Сега признай и че си "нересурсен" и ни поднеси  харакирито си на тепсия Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 389
  • София
Изключваме мусаката тогава и минаваме на меню по избор ,сладолед и френско Божоле. След това малко интелигентни разговори за култура и литература (аз съм по слушането в тая сфера ) и накрая шпекен зи дойч ....евентуално

Общи условия

Активация на акаунт