ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 199
  • 810
  •   1
Отговори
# 570
Ако му смените и интелигентната физиономия - цена няма да имате. 😂

# 571
  • София
Този е висок около 165 см.
Ау, тантра масажи. Ясно.

# 572
Е, искаше се питекантроп, аз намерих даже осъзнат Grinning Верно жените нямат угодия!
======
Аз разбрах темата като инструкция за употреба при уред/мъж, който вече не функционира. Ако функционира, но е дал на късо за момент (виж съседната тема с кръшналия веднъж мъж), къде да търсим инструкция? Че да упътя лутащата се съпруга.

# 573
  • София
Ау, тантра масажи. Ясно.
Така си представям някои от потребителите.

# 574
  • Далечният изток
Ау, тантра масажи. Ясно.
Всички...
Даже 165 е много. Около метър и 50 Satisfied

# 575
  • Пловдив
Ау, тантра масажи. Ясно.

Плешиви с коремче , емоционално нестабилни, страдащи от какви ли не заболявания и пороци.

Бъдете по обстойни , моля Ви.

# 576
  • София
Не искам да бъда обстойна и директна, реших да интернализирам подмолния маниер на много потребители за заобикаляне на правилата, наричайки уж по принцип с епитети. Grinning

Произходът няма общо с това дали си кон с капаци, скучен, стерилен, или емоционален, колоритен, фриволен, ако щеш на моменти "махленски" в определени ситуации с определени хора. Ще се учудиш, може би, че точно тези, "елитните" могат да бъдат най-големите простаци, простачки и т.н.

# 577
Защо загрозявате темата сега.
Тя говореше за български мъже. КАто този висок близо 2 метра (не е точно мой тип, но е хубавец):
Скрит текст:

А аз познавам мнооого красиви мъже българи, че и умни бееее. Това ги прави още по-секси. Пролет пукна, давайте го малко по-едро и ведро.

# 578
  • Out of the Mix
Елифф, каква е тази гротеска... Joy

Кечър, не знам какво искаш да кажеш, или да ми кажеш с това, само гадая, но не ми се удава, дай директно по-добре, как беше...май искаш да ми "рекнеш" нещо. Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 579
Бази, този пък откъде го намери! 😂
С тия лилави устни все едно е слязъл от самолет на Wizz air за Дортмунд😂

# 580
  • Далечният изток
Ъъъъ не... Аз дето си падам по тъмни, този ми е прекалено... Joy

# 581
  • По света и у нас
Ако ще е женчо, поне да е като този тук отдолу.

Иначе за гадже си харесвам ей такъв 😜

А плазмода от снимката има такива малки стъпалца, че си представям колко му е малък 🫣

# 582
Ееее, много сте капризни, нали не е като на Елифчето. Stuck Out Tongue
Познавам и по-светлички, ама няма да ви ги пускам сега, да ми ги вземете. Joy
//
Сериозно, български мъж като се каже и всички вадят едни картинки с тумбаци, косми и гледащи на кръв. Има страхотни български мъже и не разбирам ширещото се плюене по българския мъж.
Бях тези дни малко по болници/хирургии. Е, ум ще ви зайде какви хирурзи има – и млади, и не толкоз.

# 583
  • Далечният изток
О не, аз не ги плюя като цяло, само някои определени.
Иначе колкото и да е красив и готин външно, ако ти ги плещи такива и обижда като мъжовете тук (коректорът ми ги поправи на ръбове Joy), много жалко...

# 584
  • По света и у нас
Кви тумбаци бе боже мой, такива мъже има в БГ, аз не знам къде съм гледала на младини, но сега като се прибера само пантери, колоси и Аполони виждам на всеки ъгъл и са приятелски настроени и обаятелни.
Само че у нас не е прието да се кугърства и не искам да се излагам. Ако тези бяха тук при мен, щяха да са ги изяли “пиранките” отдавна.
По-големи глезли от българките не познавам.

Общи условия

Активация на акаунт