ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 094
  • 810
  •   1
Отговори
# 645
Глей колко хубаво – тамън няма да има битки само за една.
За всеки мъж ще има.

# 646
  • София
Казах ли, че е жена, м? Grinning

Не е жена. Един потребител беше го надушил кой е и пускаше анонимни постове.
Имам познат от неговата зодия, също толкова мазен нон- стоп. Плюс това такъв тип мъже, няма да казвам точно какво визирам, но обръщат внимание и на дрехи, и на нокти, и на какво ли не.

# 647

Не е жена. Един потребител беше го надушил кой е и пускаше анонимни постове.
Имам познат от неговата зодия, също толкова мазен нон- стоп. Плюс това такъв тип мъже, няма да казвам точно какво визирам, но обръщат внимание и на дрехи, и на нокти, и на какво ли не.

Да, мъжът ми също много забелязва всякакви такива подробности, силно критичен, педантичен и пр., като цяло не го свързвам с приятни по характер хетеросексуални мъже. Допустимо е, да речем, ако си гей, и се занимаваш с мода и бюти индустрията.

# 648

Аз съм жена и се наложи пак да погледна снимката, за да забележа какъв цвят са ѝ дрехите и каква точно ѝ беше прическата.
Хмм, че какво тогава си гледала? Rolling Eyes

Браво на Питончо за правилното таргетиране, процента на такива жени спрямо желаните от Бънди определено са в негова полза, и тук, и навън. Очакваме развръзката Popcorn

# 649
Е, то щото са в негова полза и затова говори за как ги върти по няколко и иска да им даде график с менюто за готвене за седмицата.
Явно от толкоз изобилие, не мож са спре на една.

# 650

Аз съм жена и се наложи пак да погледна снимката, за да забележа какъв цвят са ѝ дрехите и каква точно ѝ беше прическата.
Хмм, че какво тогава си гледала? Rolling Eyes

Браво на Питончо за правилното таргетиране, процента на такива жени спрямо желаните от Бънди определено са в негова полза, и тук, и навън. Очакваме развръзката Popcorn

Е, аз бегло я погледнах снимката. Забелязах първо, че е дебела, второ, че е хубава в лицето, трето, че май си е забравила частта от тоалета под туниката и над чорапогащника. Но някак не обърнах внимание с какъв цвят е облечена и каква точно ѝ е била прическата, и погледнах целево за втори път снимката, за да видя как е точно.

# 651
Всичко забелязвам. Имам око като скенер. Затова и съм критична. Но вече съм се научила да си трая.
Забелязвам винаги първо човека – излъчване – лице, очи, стойка, тяло, кожа, коса, зъби. Впоследствие облекло/аксесоари. Въпросната пухкавела на снимката – на прима виста – хубава кожа, лице (макар и бузестичка), коса. Прилични съотношения на тялото. Добър избор на червило. Ужасно облекло и обувки. 10-15 кила надолу и ще е топ мацка.

# 652
Жените са свръх критични една към друга, отдавна се знае. 10-15 кг надолу и след това нито лице, ни сиси, ни дупе ще са шест. Някои са създадени да са с извивки.

Имам приятел-мъж с изключителен вкус към цветове, съчетания, отношение към детайла. Хетеро. Добре, че мнозинството мъже не са така.

# 653
  • София
Аз се шегувах за менюто. Не съм много по яденето . Колкото до това дали е дебела такава жена е въпрос на вкус . Някак си слабите и финни не ми въздействат така  сексуално . Трябва си баджак да има за мен . Бил съм с всякакъв типаж и преди няколко години имах един фрапантен случай с една наистина много привлекателна според разбиранията на модата жена . Направо приятелите страшно ми завиждаха,но...не ми ставаше от нея или ако станеше не ми беше толкова сладко! Бях решил ,че ме е хванала импотенцията. Даже за пръв път в живота си взех добавки бабини зъби и тем подобни ,докато не я смених с една с тлъсто дупе и бедра и направо станах,като разгонен

# 654
  • София
На мен ми стана по- интересно критичните към себе си така критични ли сте? Забелязвате ли си недостатъците от-до?

# 655
Да, забелязвам си аз лично.
//
Много мъже харесват пухкави жени и им действат сексуално. Както пък други харесват свръх кльощави. Вкус.

# 656
На мен ми стана по- интересно критичните към себе си така критични ли сте? Забелязвате ли си недостатъците от-до?

Не, аз лично недовиждам, но очила не слагам,  не се гледам в увеличително огледало и пр. Трябва да е нещо много фрапиращо, че да го видя.

# 657
  • София
Според мен човек или има око за детайла, или не. Аз всичко забелязвам и по себе си, и по другите, но невинаги като критика.

Това с пускането на снимки от мъжете не знам как допринася за темата или е интересна дискусия. Просто да обсъждаме всяка пусната ли?
Не ми допада жената. Аз гледам черти и постоянни характеристики. Килограми се менят, коса - донякъде също, но черти, кожа донякъде, пропорции - не. Та не ми допадат пропорциите ѝ. Ако отслабне - също не биха ми допадали.
Освен това съм против "да се харесваме на всяка цена" и подобни нюейдж глупости. Такива крака не са за такава рокля. Точка. Може да изглежда чудесно и женствено в друг тип дрехи.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 13:38 от The Catcher in the Rye

# 658
Е, то като цяло за мъжете няма особено значение какво мислим и виждаме ние в една жена, че даже и в себе си. Те виждат по свой начин и себеусещане.
Установила съм го. Аз казвам, примерно – аааа, тежко ми е на скелета, костите, трупнала съм 5 кила, не ми е ок. Той ми вика – ммм екстра си, да не си посмяла да отслабваш.
Като цяло мъжете се фокусират над усещането, което им носиш, а не към точните кила, дрехи, грим.
Разбира се, има и такива, които държат на определен грим, облекло, кила на жената до себе си. Но тях ги слагам в една друга графа и не виждам коя средно нормална жена би ги търпяла.

# 659
Като цяло мъжете се фокусират над усещането, което им носиш, а не към точните кила, дрехи, грим.
Значи аз съм мъж.

И Питона го разбирам, не ме ли пали някой, какво значение, че бил като от корица
.
Такива крака не са за такава рокля. Точка.
По-важното е, че мъжете слагат запетайки, там където ние точки.

Общи условия

Активация на акаунт