Азиатска козметика и грим - тема 31

• 16 651
  • 179
  •   2
Отговори
# 15
PeaPink, благодаря за новата тема!
Въпрос към тези от вас, които са пазарували от https://stylejolly.com/ до България, коя shipping company си избрахте? Предлагат ми се без такса Kpacket   0.00 USD   Economy / Pick up : Every Day / ETD : 15~30 Days, обаче пък  първо имат ограничение на килограмите и второ в червено ми свети, че разход за доставка 0 означава, че куриерът не може да изпрати до вашата страна и такива поръчка няма да бъдат изпратени.
Или някакви непознати за мен SHIPTER   20.66 USD   Standard / Pick up : Every Wednesday / ETD : 14~21 Days ?
Без такса няма да те пусне аз избрах SHIPTER    , не си прочела явно в предната тема  , пристигат с куриер без да се начислява ДДС Simple Smile 

nad_tab аз за 260 лв поръчах февруари включително и почистващо олио и и пяна на Anua ,ама ми я канселираха Sad
Доволна ли си от уреда ?Да правя ли нов опит за покупка , не че са ми върнали парите /отнесох се и директно с картата поръчах /
 В stylevana плащайте само с пейпал !!!!

# 16
  • София
nad_tab аз за 260 лв поръчах февруари включително и почистващо олио и и пяна на Anua ,ама ми я канселираха Sad
Доволна ли си от уреда ?Да правя ли нов опит за покупка , не че са ми върнали парите /отнесох се и директно с картата поръчах /
 В stylevana плащайте само с пейпал !!!!

Минахте ли през банката, как няма да ви върнат парите newsm78
Подозирам, че просто не сте ги видели.... много странно и на мен са ми канселирали поръчка, но парите на момента ги връщат.

Нищо не мога да кажа за машинката, за 2 сестрички ги поръчах. Взех да се замислям обаче и за мен. Тогава питах в темата, но услужливо ми отговориха, че не ми трябва Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 17:24 от nad_tab

# 17
Реа, много благодаря за темата.
Благодаря и на Каталано за усилията и отделеното време и за това, че споделя всичко това с нас!
iliana__, защо само с пей пал?

# 18
От 4 поръчки три ми канселираха платени с карта , по едната през пейпал ми махнаха продукт и веднага си получих парите за него .
Та всеки ден гневни мейли за другите  , за едната са ми ги върнали снощи , чакам за още две .
Поръчките са от 22,12.24 .

https://www.yesstyle.com/en/info.html/pid.1127101263
HiCA - Retinoid Serum Hydroxypinacolone Retinoate 0.1%
Това ми хвана окото в yesstyle случайно на някой да му е попадало , японско е

# 19

Би ли споделила някои от тези продукти, които си изброила, ползвала и доволна от тях. Знам, че всяка кожа е различна, но би ми бил полезен и личният ти опит с някой от тях Simple Smile

На Purcell съм ползвала PURCELL - 82% High Dose Peptide Formula  и  PURCELL - Pixcell Biom 2Billion/mL. Намирам ги за много добри попадения. И двата серума се ползват веднага след почистване на лицето, преди тонер. Много бързо свършват. В момента в YS има намаление на марката.
Този продукт също искам да похваля -    MEDI-PEEL - Peptide-Tox Bor Ampoule Oil.

Със сравнително добра концентрация на пептиди е и е особено подходящ при подпухвания под очите (лично потвърждавам). Двуфазна ампула, води се олио, което при мен никак не натежава.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 17:51 от Rallitza

# 20
Здравейте,на кой ред за адреса -първия или втория въвеждате телефонния номер?

аз съм го сложила на втория Address Continued,
може и на 1вия, в други сайтове там си слагам личният код когато поръчвам с превозвачи
но ако ви е много дълъг адреса - не остава място Laughing

# 21
Здравейте, искам да попитам някой от вас  използва ли почистващото олио на Manyo в  оранжевата опаковка и ако да на какво мирише. Моето като го отворих миришеше много гадно(като на мухал). Благодаря предварително.

# 22
Здравейте, може ли някой да препоръча хубав продукт витамин ц и ниацинамид. Продукти които наистина работят. Благодаря предварително

# 23
  • Бургас
Благодаря за новата тема Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip!
Благодаря и на Catalano за труда да систематизира информацията за пептидите.
Агент, сподели моля те някои азиатски матиращи пудри. Имам подобна на твоята кожа и ще ми е полезно за лятото. Ако имат и слънцезащита още по-добре, в офиса нося грим и предпочитам този начин на подновяване. Нещо не се разбрах със спрейовете върху грима.
Никакво време нямам напоследък и нищо ново не съм пробвала, но пък и имам запаси за доизразходване та малко съм спряла с поръчките.

# 24
  • Русе
Благодаря за новата тема! Flowers Rose
Catalano отново с изчерпателна и полезна информация. Благодаря!🥰 Бях си набелязала medicube - PDRN Pink Peptide Serum и след поста ти реших да не отлагам повече поръчката. Пък покрай него сложих и разни други неща за проба.
Мен ме събори някакъв вирус и лицето ми е в ужасно състояние-подпухнало, с лющещ се нос, клепачите ми са отекли. Имам чувството, че каквото и да мажа в момента не действа. Не съм спряла, но все пак. Sad

# 25
  • София
Йен, пробвала ли си пудрата на Laneige, аз лъсвам ужасно през лятото, само тя ме спасява, супер фина е и на мен ми матира доволно.
https://www.stylevana.com/de_DE/laneige-neo-essential-blurring-f … wder-7g69997.html

# 26
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема и за огромния труд PeaPink! 🌹
Catalano, голямо БЛАГОДАРЯ за това, че всеки ден ни обогатяваш със знания и ни посвещаваш в тайните на азиатската козметика и красота! 🤗

# 27
Момичета, сега е момента за машинката на Медикюб, на толкова ниска цена отдавна не съм я виждала, кода е NSGLAM225. Има и други комплекти, този е най-евтиният с продукт а не кърпички.

https://www.stylevana.com/de_DE/medicube-booster-pro-essentials-set-a.html

Много благодарим за линка, но този код е само за доставка до Германия - ти как доставяш от там до БГ?Ако се избере Европа не приема това намаление...

А дали според вас този уред става да се ползва от хора с розацея /много чувствителна кожа, която пламва и се изчервява все още?

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 16:09 от mamaLina

# 28
  • София
Аз винаги поръчвам до адреса на ggbg в Германия, така ми се струва, че е по-бързо, цените са по-добри и няма митница. Доплаща се единствено 3лв. на ggbg за куриерската услуга.

# 29
  • Prismatica Aerie
Ако някой попадне на 15% код за отстъпка ще се радвам да сподели.
AMANDAKF

...азиатски матиращи пудри. ... Ако имат и слънцезащита още по-добре, в офиса нося грим и предпочитам този начин на подновяване.
Въпреки че питаш Агент, си позволявам  да дам предложение, дано няма нищо против.
Canmake - Marshmallow Finish Powder SPF 50 PA+++, дрогериен клас, много фина и лека.
club cosmetics - Suppin Powder UV SPF 50+ PA++++, тази е подобна, но е прозрачна.
И ако искаш да се поглезиш - Shiseido - Anessa Perfect UV Brush-On Powder SPF 50+ PA++++
 В японския масмаркет има чудни пудри със SPF, но както знаеш - не бива да разчиташ на тях Heart

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 20:27 от Catalano

Общи условия

Активация на акаунт