Азиатска козметика и грим - тема 31

• 67 338
  • 756
  •   2
Отговори
# 60
  • Prismatica Aerie
Най-известната процедура в Южна Корея е операция на двойния им клепач. Правейки я и премахвайки този двоен клепач, те придобиват една по-европейска визия. ( пример за това е известният корейски актьор Lee Dong Wook).
Всъщност се сдобиват с двоен клепач - т.нар. Asian blepharoplasty - създава се гънка на клепача. И когато е направено с мярка - нищо европейско не придобиват, само им се отварят малко повече очите.
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC2884917/
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 17:29 от Catalano

# 61
Агент, видеото си заслужава, както и съвети в него, съжалявам, че изказах мисли, които някои възприеха като неодобрение. Grinning Разни реплики изкарват едно шовинистично човече в мен.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 18:21 от zari65

# 62
Здравейте,мили момичета!
Бихте ли препоръчали хубав хидратиращ крем против бръки и маска за мъж на 45 години?
Скоро има РД и искам да го изненадам 😊

# 63
Най-известната процедура в Южна Корея е операция на двойния им клепач. Правейки я и премахвайки този двоен клепач, те придобиват една по-европейска визия. ( пример за това е известният корейски актьор Lee Dong Wook).
Всъщност се сдобиват с двоен клепач - т.нар. Asian blepharoplasty - създава се гънка на клепача. И когато е направено с мярка - нищо европейско не придобиват, само им се отварят малко повече очите.
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC2884917/
Скрит текст:

Може, да. Извинявам се. Аз си мислех, че някакси им се маха😃

# 64
Агент,и аз го тествам като нощен крем. Кожата ми е суха,но понеже отдолу слагам серум с вит С,който също мазнее и с крема ми идва в повече . Ще се намацам и с втората доза,но без удоволствие.
Дневен почти не слагам,защото серумът с арбутин е мазен,после слънцезащита, база,ВВ.
Тествах мостра Ридъл шот 100 ,въобще не усещам никакво боцкане както с 300.

# 65
Oпитайте само със тонер и серум (в идеалния случай от същата серия, но реално каквото има), за да видите как ще го усетите и не слагайте голямо количество - реално е нужно много малко, което да бъде разтопено между пръстите, за да образува оклузивен слой.

Аз усещам РШ 100, доста сериозно си го усещам, както и 300! Simple Smile Колко сме различни!

Агент, видеото си заслужава, както и съвети в него, съжалявам, че изказах мисли, които някои възприеха като неодобрение. Grinning Разни реплики изкарват едно шовинистично човече в мен.
Grinning Е, каквото повикало, такова.... трябва да си признаем, че и те ползваха любимия на разни съфорумки похват да оплюят "чуждото" за да подчертаят колко е хубаво "тяхното" Wink

# 66
Здравейте, прекрасни!
Имам една питанка. Тази вечер за пръв път отворих пачовете на Abib-Collagen Eye patch/Jericho rose jelly, които са си в срок на годност до 2027г.Та аромата от кутията ми се стори съмнителен, доста наподобяващ на лекарства или застаряла козметика. Все пак реших да ги пробвам и на очите, но на момента започна едно такова щипещо усещане, не се появиха зачервявания. Тези от вас, които са ползвали тези пачове - нормалната миризма ли им е това, както и ефекта от тях, или просто аз съм имала късмета да попадна на кофти партида?

# 67
От какъв сайт са купувани тези пачове.

# 68
От jolse
От какъв сайт са купувани тези пачове.

# 69
Напишете им от какво се оплаквате, има вероятност да ви възстановят парите.

# 70
Grinning Готино видео, добре е да се напомня, че състоянието на кожата се дължи на комплексни фактори и постоянна грижа. За стреса е добре, че вече започва да се му обръща внимание.
Само това имах наум, като го постнах. И през ум не ми минава да подведа под общ знаменател стотици милиони европейки или милиарди азиатки.

Отворих си Hwanyu сета и да, кремът си я доста вазелинест като консистенция, но се топи изключително лесно от топлината на пръстите и за нощен крем е просто идеален! Когато под него има няколко слоя други продукти нямам проблем с разнасянето му, но определено не "загребвам" щедро количество. Но според мен определено не е мислен за дневен, а за нощна тежка артилерия. PS Аз нямам спомен да съм ползвала азиатски крем като дневен изобщо. За тази цел - емулсии и сънскрийни.

В този ред на мисли най-приятният като консистенция нощен крем, който върши нещо е популярният японски Cle de Peau La Creme, но въпреки копринената му текстура сутрин се събуждам с лице плуващо в мазнина с него.

Agent, малко влизам направо, но не разбрах за кой крем говориш. На мен ми свървша сега нощния и търся нещо подхранващо, хидратиращо, анти ейдж ако може.

# 71
Agent, малко влизам направо, но не разбрах за кой крем говориш. На мен ми свървша сега нощния и търся нещо подхранващо, хидратиращо, анти ейдж ако може.
Говорим за нощния крем от тази линия (това е по-по-най сериозният антиейдж на този бранд):

Проблемът е, че тези линии са проектирани със продукти които са взаимнокомплентарни и кой да е единичен продукт само по себе си не работи толкова добре, колкото синергетически всичките. Дори на ниво консистенция този тип плътни оклузивни кремове предполагат 2-3-4 пласта хидратация и активи под тях. В този ред на мисли аз лично предпочитам да си ги ползвам както са замислени, а когато нямам възможност да си купя сет гледам да ползвам допълващи се продукти от близки линии.

# 72
Здравейте, може ли да ми препоръчате продукти  за сериозно младежко акне.

# 73
Здравейте, тези от вас, които във времето са се възползвали от bogo офертата в Stylevana как поръчвате, за да получите втория брой като подарък? Слагам 2бр в кошницата, но цената не се променя. Това значи ли, че ще получа 2бр, ако поръчам само 1бр? Избрала съм английския сайт, ако е от значение. Имам доста поръчки от сайта, но досега от bogo офертата не се е случвало да поръчвам и не съм наясно.

# 74
Момичета , има ли код за yeastyle , че в сайта са за над определена сума , а аз имам скромна поръчка ?🤭

Общи условия

Активация на акаунт