КГБ = Клуб на Готините Баби - 231

• 21 363
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
  • sofia
И аз на свой ред да се включа.
Добро утро!
Навън е мрачно, но важно е в сърцата ни да е слънчево и топло. Пожелавам ви го!
Фло, Честит рожден ден на внучката ти! Явно овните тук сме мното - и баби, и деца, и внучета Simple Smile
Чакам си и аз книгата.

Вчера вечерта гледах внучката. Няма такава радост. Голяма игра падна да храни кучето от високо. А то в момента, в който я сложа в столчето за хранене и застава до него и почва да върти опашка в очакване.  Тя си взимаше парченце дробче, чупеше го на малки късчета с пръстчета. Едно в нейната уста, другото - за кучо. И се заливаше от смях.

Лек ден желая на всички!

# 16

Години мои, трайно натежали,
дали ви нося с радост и утеха,
дали копнежи, вече изветрели
ви дадох аз, или пък ви превзеха?

Как стана тъй, че близки и познати
отидоха си - някои без време.
Превзеха бавно райските палати,
а скитница самотна съм и с бреме

на спомени по пътища самотни.
И пак вървя, не спирам, остаряла.
Докато Бог за мене да си спомни
и в път към вас осъмна вече бяла.

А избелявам, вън и вътре бавно,
самотна самодива в здрач вечерен.
Но е забавно, истински забавно
на утрото да си останеш верен.

Честит рожден ден на мен!
 А така искам да почерпя с такава торта

# 17

Не всички можем да правим големи неща, но можем да правим малки неща с голяма любов!

Добро утро!

Свежо и красиво е тук - в новата ни къщичка Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus Благодаря ти Пипи!
Докато се появя тук, вече сме на 2-ра страница. Снощи мислейки за питката на Фло си казах, че сутринта ще пием кафе на ново място. А вие след това голяма седянка сте направили Simple Smile

Фло, сърдечни поздрави за порастналата принцеса Елиа - да е здрава, да е усмихната и щастлива, все така целеустремена и бойна като баба си Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

На всички вас - прегръдки и пожелания за един спокоен и усмихнат ден Simple Smile

П.П. БОРЯНКА мила, изпревари ме, но аз се допълвам - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН HeartHeartHeart
От цялото си сърце ти желая ЗДРАВЕ, спокойствие и нека натрупаните в теб чувства се изпиват под перото ти и ни радват и пълнят душите Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 09:23 от makaweli

# 18
  • sofia

Години мои, трайно натежали,
дали ви нося с радост и утеха,
дали копнежи, вече изветрели
ви дадох аз, или пък ви превзеха?

Как стана тъй, че близки и познати
отидоха си - някои без време.
Превзеха бавно райските палати,
а скитница самотна съм и с бреме

на спомени по пътища самотни.
И пак вървя, не спирам, остаряла.
Докато Бог за мене да си спомни
и в път към вас осъмна вече бяла.

А избелявам, вън и вътре бавно,
самотна самодива в здрач вечерен.
Но е забавно, истински забавно
на утрото да си останеш верен.

Честит рожден ден на мен!
 А така искам да почерпя с такава торта

Честит рожден ден, Боряна!
Бъде все така вдъхновена.
Весел празник!

# 19
  • София
Боряна,честит рожден ден!
Да си здрава! Да си щастлива! Да си обичана и уважавана от деца,внуци и приятели! Да имаш спокойствие и уют на душата,за да продължават да се раждат твоите стихове-въздишки! Да пишеш редовно в темата!

# 20
Ооо, двоен празник е днес -
Борянка, 
честит рожден ден!!!
От сърце ти желая още много години изживяни в здраве и  спокойствие !
Радвай се на живота и нека музата да те следва непрестанно !

# 21
  • София
Боряна, бъди честита! Желая ти здраве, то е най - важното! Стихосбирката ти излезе тъкмо навреме, като подарък за рождения ти ден! Вярвай в себе си и се гордей с постигнатото!

# 22
Добро утро! Пипи, благодаря  Flowers Hibiscus, както винаги страхотна!
Фло, да е здрава и благословена Елия, да вземе само най -  хубавото от живота, да ви радва и хубав празник на всички!  Balloon Birthday
Аз се приготвям за път,  ще надникна пак по-късно, желая ви хубав ден!
Оооо, дописвам се,  Боряна жива и здрава да си! Като един истински овен, много време се инати за стихосбирката, сега ти пожелавам да ни зарадваш скоро и с втора такава!  Champagne

# 23
  • София
БОРЯНЧИЦЕ, ПРИЯТЕЛКО МИЛА, ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ ЗДРАВА, МУЗАТА ДА  ПРОДЪЛЖАВА  ДА ТЕ НАВЕСТЯВА, ДА СЕ РАДВАШ НА ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА. ДА ТИ Е ПЪЛЕН СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ДВОРА! А ОТ ВРЕМЕ НАВРЕМЕ СЕ ПОСПРИ И ВСИЧКО ХУБАВО СИ ПРИПОМНИ! С НАЙ-ХУБАВИ ЧУВСТВА!  
Изпращам ти Веско Маринов да те поздрави! Grinning

Благодаря за пожеланията към Елиа! Да се сбъднат и към вашите внучета да се върнат! Hug

# 24
Добро утро! Аз последна май разбрах за новата ни къщичка.
                   Пипи, чудесно и стилно оформление. Чудна къщичка с ухаещи козунаци и пъстри яйчица. Сетих се, че са твоите. Благодаря, Пипи!
                   Фло, честита и благословена да е Елия! Здраве, късмет, много успехи и сбъдване на всичките и мечти!
                   Борянка, честит юбилей! Здраве и много щастливи и спокойни години с деца, внуци и приятели!
                   Днес и моят най-малък внук Люби има рожден ден! Става на 18 години! Честито да му е пълнолетието, да е здрав, успешен и обичан!
                   Добър старт в новата ни къщичка с толкова много рожденици! Да сме здрави и да споделяме само добри новини.
                   Спокоен и щастлив ден!

# 25

Много овнета сме! Живи и здрави да сме, на младите - любов, че има в нея всичко.
 Намерих  и цифрички за Люби!
 Фло, много рядко пускам звук, но сега го направих, да ми каже Веско ,че нещата се повтарят, истина  е.

# 26
  • Вила Великула
Какво по-чудесни поводи от толкова много рождени дни в новата ни къщичка.
Елия, да е здрава, да има хъса и упоритостта на баба си и да постига всичко с лекота.
Люби, Честити 18. Най-хубавото предстои пред теб. Да е здрав и да следва мечнине си.
Борянчице, каква хубава възраст! Пожелавам ти цялото здраве на света. Да се радваш на деца и внуци и да продължаваш със същия устрем. Твориш прекрасни стихове.
Една обща торта за тримата рожденици. И понеже знам, че има баби - загори тенджери, тортата е поднесена с предпазни средства.

# 27
Дидия, честит да е внукът ти! Здраве и любов, много сбъднати мечти и наздраве от мен!
Прекрасен старт на новата ни тема!

# 28
146 години столица София, и  тя овенче,  като нас.

# 29
  • София
Дидиа,честит рожден ден на най-малкия ти внук! Вече е голям,пълнолетен мъж! Да има дръзки мечти и да е здрав,за да ги постига.Щастлив и успешен младежки живот!

Общи условия

Активация на акаунт