КГБ = Клуб на Готините Баби - 231

• 21 375
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
Леле, колкото пъти погледна, все за нови и нови празници прочитам.

Дидиа,
Честит рожден ден на най - малкия ти внук !  Здраве, сбъднати мечти и много успехи в училище и в спорта!
А на всички вас по етажите - весел празник!

Да ни е честита и столицата!
Да пребъде!

Ще да казвам нещо, ама от толкова поздрави го забравих - бабешки акъл.
Тамън повод пак да дойда .

# 31
  • София
И аз като теб, Клечке. Всяко влизане-още един рожденик! Да е честито пълнолетието на внука ти, Дидия! Да е здрав и да успява с лекота в начинанията си!
Направих козунаци и нося на майка ми един. Ще се пробвам да сменя батерията на прахосмукачката. Надявам се, да успея!
Честит да ни е деня на София!
Оказва се, че като съм в болничен съм извънредно заета и не ми остава свободно време! Дет се казва, добре съм дошла в отбора!
Ако има още празнуващи да се заявяват!

# 32
Честит рожден ден на Елия!  Пожелавам ѝ вълнуващ празник и много желани подаръци!.
...

Честит рожден ден на Люби. Животът му да е пълен с осъществени мечти!

Честит рожден  ден, Бо_ряна!  Бъди  жива, по-здрава, по- куражлия и по- малко работа! Хубав празник!

Пипи, за новата тема :Flowers Hibiscus Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 13:54 от К.А.Г.

# 33
Ще започна по старшинство Simple Smile
   Честит юбилей, Боряна!
    Честито пълнолетие на Люби!
      Честит 12 рожден ден на Елиа!
Пожелавам на всички здраве и от всичко хубаво по много!

Пипи, благодаря за чудесното оформление на новата ни къща!

Нами, много сладко си описала храненето Simple Smile Забавлявайте се!
     За всички - желая хубав ден!

# 34
Ехааа, сутринта рано рано влязох, денят ми започна с усмивка, защото влязох в чудесната нова къщичка, после видях, че прекрасната внучка на Фло е пораснала. После дойдох на работа, завъртя ме шайбата, сега реших да  ви нагледам и какво да видя, нови рожденици Simple Smile Изобщо се очертава един празничен ден в къщичката ни! Heart Eyes

Борянка, честита да си! Желая ти здраве, спокойствие и дълголетие! И не смей да ми противоречиш за дълголетието, защото чакаме и другата ти книжка! Усмихнат празник момиче, да си обичана и уважавана от деца и внуци! BirthdayWine GlassFlowers Four Leaf CloverHeart

Диди, честито пълнолетие на Любо! Да е здрав, щастлив, успешен, да сбъдне копнежите и мечтите си! Birthday Flowers Four Leaf CloverHeart Eyes

Продължавам да работя! Пак ще дойда, може още някой празник да изникне Blush

# 35
  • някъде другаде
Дидия,  честит да е Люби! Желая му да е здрав, щастлив, да мечтае смело и да сбъдва мечтите си с лекота!
Боряна , честит юбилей.  Желая ти здраве и дълголетие. Стихотворението ти е страхотно. Не спирай да твориш.

# 36
  • sofia
Честит рожден ден на внука ти, Дидия! Да бъде и пребъде... Да преодолява препятствията с устрем и усмивка. Весел празник!

# 37
На всички празнуващи здраве и късмет!
Април се оказа с много празници.
Как сте?

# 38
Април
3 април 2025 г. в 15:01 ч.
Тъй празничен и хубав е април.
Но тези дни е слънцето си скрил.
Навярно Марта му прехвърли дни,
останали за нейни старини,
сърдите ,начумерени ,дъждовни.
Да го помолим ние да си спомни
че месец слънчев си е ,на цветята
и да развърже слънце от торбата!
Да почнат пак ухание зюмбюли,
лалета да отворят люлки - люли
Объркано е времето тотално -
но тук е празнично най-кардинално.

# 39
Благодаря, момичата, за прекрасните пожелания! Да ви се връщат многократно!
                   Аз, от толкова много астрални близнаци днес забравих, че и градът ни празнува! Честит празник на софиянци!
                   Свърших битовизмите / или така си мисля/, ходих на пазар и ...отново не издържах на изкушенията и се върнах с нови купички и чашки.
                   Нами, като прочетох за вашето хранене и се сетих за Мими, когато беше на 2 години. Тя отхапва и дава на кучетата. Три имахме в къщи по това време. Само, че след, като те отхапят, тя отново си хапва от същия сандвич. Подивях, като видях, а бяхме поне 5 човека възрастни. Yum
                   Борянче, изпревари ме и двете стихотворения са хубави. Първото ми е малко тъжно, но второто за април звучи по-оптимистично. Това е животът - цветен и многозначен.

# 40
  • Кубрат/ Пишурка
Докато се натуткам не само нова къща, ами и 3 страници изписани.
Първо БЛАГОДАРЯ на Пипи за хубавото празнично място!
Честит рожден ден на Елиа! Щастливо детство! Да му се радва, докато не е пораснала още.
Честито пълнолетие на Люби! Да се сбъднат всичките му мечти!
Борянчице, скъпа, честита да си! Нека твоите желания бъдат мои пожелания!
И да се похваля - снощи си получих книжката с много мило посвещение! Май вече я преполових, като някои стихотворения четох по два и три пъти.
Само да спомена, че днес и моят зет Аделин / бащата на Анжелка / също е рожденик. Борянке, не му търси торта - не заслужава чак толкова. . Трети април се оказа пълен с празнуващи.
Честит празник на софиянци!

# 41

Няма торта ,нека си почерпи душата, има заслуги да изведе Анжелка на  по-добро ниво, пък  и да се върне  у нас детето на баба,  ама с чуждестранни гаджета не се знае.  Още малко и буква няма да може да и каже.

# 42
  • Варна
ПИПИ, благодарност за новата тема!  Flowers Four Leaf Clover
СОФИЯНКИ, честит празник! Нека градът ви да хубавее и софиянки в него също!  Flowers Four Leaf Clover
БОРЯНКА, честит юбилей! Здраве, здраве, здраве и дълголетие!
Flowers Four Leaf Clover
ДИДИЯ, честит рожден ден на Люби! Здраве, успехи, късмет, любов и сбъднати мечти!  Flowers Four Leaf Clover
ФЛО, честит рожден ден на красавица Елия! Здраве, късмет, отлични оценки  и сбъднати мечти!  Flowers Four Leaf Clover

# 43
Още един рожденик! Да е здрав и честит - зет като мед!

# 44
  • Кубрат/ Пишурка
Борянке, той и сега не може да й каже Joy Тя си е доста устата и самостоятелна. Сама се финансира и дори му дава "на заем" да плати някои сметки. Не знам кой кого издържа.
Тетке, точно този не е много като мед Joy

Общи условия

Активация на акаунт