КГБ = Клуб на Готините Баби - 231

• 21 367
  • 722
  •   1
Отговори
# 45

Дидиа, сърдечни поздрави за порастналото ви момче - да е здрав и щастлив, да лети на крилете на младостта и да постига мечтите си Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Янче, жив и здрав да е зетко - да се грижи за семейството и да е всеотдаен баща Heart

Да благодаря на рожденниците, че ни направиха съпричастни към празника им, да пребъде София и НАЗДРАВЕ на всички Wine GlassWine GlassWine Glass

# 46
  • Вила Великула
Борянка, много хубаво стихотворение както винаги и понеже е точно в темата, си позволих да го сложа на заглавната страница в темата за април.
Янче, да е жив и здрав зетя.

# 47
  • в сърцата на любимите ми хора
Прибрахме се от кратката почивка и влизам да ви нагледам. И какво да видя -нова тема, цял отбор рожденици 🤗
Пипи, благодаря за чудесната тема.
БОРЯНКА, да си жива и здрава и все така да ни радваш с прекрасните си стихове.
ФЛО, честито на принцеса ЕЛИА. Много да ви радва и да има едно щастливо юношество.
ДИДИЯ, честито пълнолетие на младежа. Само напред и нагоре, да сбъдва мечтите си.
ЯНЕ, жив и здрав да е зетко. Да е опора на Анжелка.
Аз предадох стоката и сега ще реанимирам. По изморих се тези няколко дни, но пък си изкарахме чудесно. Искат още. Това внуците са голяма работа 🥰

# 48
  • София
Да се присъединя към хубавите пожелания за празника на Любо!
ДИДИЯ, ДА Е ЗДРАВ, УСПЕШЕН И С МНОГО КЪСМЕТ МЛАДЕЖА! ШИРОКИ ПЪТИЩА ПРЕД НЕГО И ДАЛЕЧНИ СВЕТЛИ ХОРИЗОНТИ. ДА СЕ СБЪДВАТ МЕЧТИТЕ МУ, ДА ВИ РАДВА С ПОСТИЖЕНИЯТА СИ! НАЗДРАВЕ.
ЯНЧЕ, ХАЙДЕ ВСЕ ПАК И ЗЕТЪТ Е РОДНИНА. Stuck Out Tongue Winking EyeДА ГО ПОЗДРАВИМ. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА МУ Е ЯКА ГЪРБИНА!
СОФИЯ ДА РАСТЕ, НО ДА НЕ СТАРЕЕ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЖИТЕЛИ НА СТОЛИЦАТА!
Избрана е за столица само с два гласа повече от Велико Търново. Предложена е от Марин Дринов. Рождена дата е 3.04.1879. Добре би било да е по-чиста, по-зелена, по-добре планирана и не толкова гъсто застроена, да се подобри инфраструктурата. Дано да стане!
Момичета, половин час си говорихме с АРИТА. Старите пушки я познават, на новобранките да я представя - фина, възпитана, интелигентна, позитивна жена Една от най-първите създателки на КГБ. Спря да пише преди няколко години - много проблеми й се събраха тогава, та затова. От известно време чете в темата и обмисля да се върне при нас. Компа й беше доста време на ремонт, забравила е пароли и т.н. Сега очаква някакъв младеж да й помогне,
Дава висока оценка на сегашния състав на КГБ - атмосферата е изключително добра, весело е, тонът е добронамерен, липсват  интриги. Пу-пу, да не чуе Дявол. ( А и да се появят, предизвикани от външни фактори, веднага ги парираме)  Всяка една от нас допринася да е такава здравословна атмосферата! Направило й е впечатление, че новодошлите момичета са качествени, интелигентни, абе с една дума готини! Hands Plus1
БОРЯНЧИЦЕ, АРИТА помоли да те поздравя за твоя юбилей. Каза толкова мили думи за теб. Тя не може да се свърже, но разчита инициативата да е от теб. Каза, че когато й позвъниш,  ще дойде на срещата. Очаква стихосбирка с автограф, така че, подготви се.
ДИДИА, поздравления и най-добри пожелания за твоя Любо!
Пак стана много продълговато Stuck Out Tongue Winking Eye
И отново благодарности за хубавите пожелания към внучката. Прегръщам ви! Hug
МАМСИ, надявам се да се видим на 8.април при Дядото от 16.00. Добре си си дошла!

# 49
Да наруша малко идилията,  дойде приятелка, беше в София, върнали я за малко, та не пропусна да ме посети, тя така си прави. Не яде нищо ,малко  , че ограничена , изнамерихме да я  почерпя.
 Което искам да кажа ,да си мълчим, аз най-вече, със здравни проблеми,  обиколила е всички софийски болници и  я крепят само. Снаха има , за пример и показ.  Гледат я със сина  и. Но се измолих докато разказа неволите си, как са  я мъчили ,пила  е лекарство след сърдечна операция ,което е за 3-6 месеца , а тя 5 години , та съсипало каквото има напредък и щитовидната жлеза. Имаме доктори и доктори. И как я карат да прави нещо ,дето не трябва ,да си вземат парите по пътека.
  Да сме живи, пък колкото здрави - толкова. Да не им падаш в лапите на някои медицински светила.
 Пипи ,добре си сложила , сега ще го видя да се порадвам.
Сега прочетох ,понеделник пак съм на лекар в Плевен, ще помоля сина да се свърже къде. Този път няма да разговаряме час с лекарката.

# 50
Ами, голям ден днес Simple Smile
Наздравиците продължават Simple Smile Янче, да е жив и здрав зетя, да е помощ и опора на Анжелка! А това, че тя вече се издържа самичка и помага за сметките, изобщо не ме изненадва. Оправно ни е момичето! И как няма, при кого порасна то Simple Smile Адмирации Янче 😘
Фло, Арита май и аз съм я чела тук. Нали съм ви казала, че ви четях отдавна отдавна. Нали тя и Борянка ви организираха срещата в Плевен, или бъркам 🤔 Както и да е, драго ще ми е  да я чета отново, а защо не и да се видим някой ден Simple Smile
Борянка, за съжаление е така, има доктори и доктори, но май не е само тук така вече Sad
Мамси, добре завърнала се! Изморена си, но  тази умора е сладка и аз успях да я усетя. И да, внуците са голяма работа! 🥰

# 51
Ще се радвам Арита да пише в темата и да се запознаем виртуално и реално!

# 52
  • София
Пипи, благодаря за новата тема!
Много е апетитен козунака, давала ли си рецепта.
Боряна, честит рожден ден с пожелания за здраве, много весели срещи с деца и внуци!
Фло, Дидиа, да са живи и здрави порасналите Елиа и Люби! Да успяват във всичко, да имат много приятели!
И Аделин да е жив и здрав, да са си опора с Анжелка. Все е заслужил един поздрав - изведе  оправното момиче да види свят, а света да види колко са хубави и умни нашите.
Аз  харесвам  днешния ден заради празника на София. И града си го харесвам както е сега - пренаселен, с много хора и коли, с реклами и шарени витрини. И новите строежи одобрявам - разчупват сивотата.
Чакам Арита да се върне, когато може.

# 53
Янче, честит да е зет ти! Анжелка взе ли книжката?
            Фло, добре, че написа часа на срещата щото щях да цъфна там в 14 часа. Yum
            Мамси, сега ти е паднало да си играеш с внуци. Използвай времето, че бързо минава и....после тичат по гаджета не по баби. Ран в момента живее при нас и очите му не виждам. Днес е излязъл в 6 ч и ще се върне след 22. Толкова разпокъсани лекции не сме имали на времето, а и аз съм завършила СУ.
            Борянка, не искам да чувам думата " доктор". Половин година стана вече с обиколки по какви ли не доктори и....винаги казвам, когато чуя ,че са нападнали някой - те си знаят защо ги бият. Минахме и това със сгрешените лекарства и добре, че влязохме при професора и той веднага отреагира, че тези не са за това заболяване. Още се борим с вредите нанесени от грешката. Не искам да си представям какво би било, ако ги пиеше 6 месеца.
            Хоп, сблъскахме се на вратата с Айша! Yum

# 54
  • Вила Великула
Айша, нямам спомен дали съм давала рецептата за козунака тук, но ако някой реши да прави - веднага я поствам.
Бяхме да вечеряме в комшиите и сега ще поработя малко, за да наваксам. Взех 6 литра краве мляко от една жена. Много го похвалиха. Всичкото го подквасих, та да видим какво ще стане. Ще ядеме таратор на корем.

# 55
А добър вечер на всички! Както сме я подкарали, Пипи ще си отвори доста работа  с нас, ама вече сме и повече хора.
Във Филибето майна съм. Пазар, утре ходене по институции, чистих прасарника до сега.
Фло, ще дойда при Дядото. Чакам си книжката.
Лека вечер и наздраве на празнуващите!

# 56
  • Кубрат/ Пишурка
Анжела точно на 13 юни има изпит по кормуване. На 14ти ще има отворени врати в университета в Мичиган и ще ходи. Има право да кандидатства в 5 университета след септември. На 15ти гаджето има РД, става на 19. Така че, докато ние сме в Златоград на нея ще й се пече яйце на д...то.
Дано Арита пише пак! Ще се радвам!

# 57
  • София
Янке, ама Анжелка в САЩ ли ще ходи да учи -  Мичиган
Няма лошо и там да е.
Да не би за Манчестър да става дума, то коректора е виновен.

# 58
  • Вила Великула
Ениса, не ме притеснява ни най-малко правенето на нови теми. Толкова ми действа ентусиазиращо. Виждам как всяка тема върви бързо и само с хубави емоции. Доста станахме, но и това е супер. Нали затова не сме отишли някъде да си направим тайна групичка, а сме тук, за да общуваме с себеподобни.
Ако Арита се върне при нас, ще се радвам. Имам само добри впечатления от нея. Много фин човек е. Заедно с Борянка бяха направили перфектна организация в Плевен. Тогава наживо видях и Боряна какво огън момиче е.
Янче, не се притеснявай за Анжелка. Тя ще се справи. Ще отпразнуваме заедно успехите и.
Малко хумор преди лягане.....

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 22:57 от pipilota6

# 59
Докато прочета четири страници и то станало утре. Ама нали все закъснявам с честитките, та трябва да сте ми свикнали
Пипи за къщичката.
Честит рожден ден на Елиа!

Честито пълнолетие на Ран!

Боряна, честит юбилей!

Яне, честит рожден ден и на твоя зет. Малко късно се сети, че е баща, но сега май компенсира.

Общи условия

Активация на акаунт