Снежно и продължава да вали, ако може и през май, ще е интересно. Заминаха овошките, ако пък и заледи след снега, още по-хубаво става ,няма да има и за опитване. Лалетата притисна ,сега са уау цъфтеж, то какво ли не повреди , а аз се смея.
Повредило е и мен явно.
Яжка да се оправя, а аз да вървя да взема изследванията от четвъртък и да ги нося на кардиоложката, така не ми се мърда никъде, че след смешното може да ревна.
Писах преди за амарилисите, споменавам Хули ,че се поливат ,не се преливат като мен, е , ще цъфнат всичките, някои са малки хурки, няма да са по4, но ще им видя цвета и подаря постарящите се ,стига да има на кого.
Много добре си спях кога ми падне, що тръгнах да се проверявам по доктори не знам вече. Кръвното е на горна граница за възрастта, 147 на 95 и варира мъничко плюс-минус, ще ми дадат някакви малки хапчета, от тук , да видим друго какво ще ме зобят.
ще видим и на вас дето сте по доктори какво ,може да си разменяме за цветово разнообразие, че моите били бели. Някое зелено и червено ще искам.

връчвам и купата на първенството, защото няма стигане с работата и всичко, което върши.

.