КГБ = Клуб на Готините Баби - 231

• 23 360
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
  • Вила Великула
Макавели,  дано в сладки приказки да не забравим.
Аз съм вече в къщи и съм като премазана от валяк. След 5 срещи в офиса и безброй мейли и разговори по телефона, намерих време да мина да видя макар и за малко майка ми. Сега ще хапна един таратор (нищо друго не ми се яде), минавам през банята и после на диванаТа.

# 166
Мериан, имаш стиснати всички палци от мен Heart
Фло, честит празник! Желая ти здраве и много позитивни емоции!
Аз също започнах физиотерапия, но нещо ми се струва бошлаф работа. Попретупаха ме спрямо болежките ми. Надявам се в Сапарева баня на по-адекватно лечение, въпреки че ще сме на връх Великден там.
     Аз сега съм с внуците и кучето, с Дребосъчка ще учим реплики за тържеството.

# 167
  • някъде другаде
Снимка от срещата покажете на всички.

# 168
  • Вила Великула
Тони, не публикуваме снимки тук в БГ мамма по обясними причини.
Мериян, и от мен имаш стиснати палчета.
Дидия  дъщеря ти да не би да е командировка на северното черноморие или тази година локацията да е друга?

# 169
Добър вечер.
Такова слънце е пекнАло у наше село, да му се ненарадваш ... през прозореца и до радиатора... Туй то.

Всичко планувано за днес е изпълнено, кой раздаваше тиквените медали....
Ама съм хитра Лисана аз, само три работи  си бях планувала, зер да не остана без медал, а не като Пипи да съм без капка сили ...

Имам си радост. имам си книжка от Борянка !!!
И сега съм сериозна, много сериозна даже - животът ме е научил да съм благодарна и на всяко добро, което ми се случва, да отговарям с добро и да не го бавя доброто, защото  закъснялото добро, понякога няма същата цена, като когато е на време ...
Получих си книжката от Борянка!
Бегло я погледнах пътьом в метрото - прекрасна!!!  и  стилна, на хубава хартия, с хубав шрифт и  с много фини рисунки.
Благодаря,  ти Борянка за  удоволствието да разгръщам, прилиствам и чета нещо толкова изящно.
Още повече ти благодаря  за докосващото душата ми послание - много добре си ме усетила и силно ме разчувства.

Моля те, приеми искрените ми благодарности и възхищения без да се притесняваш и без да омаловажаш таланта си!

,,Изтанцувай го този живот
и изпей му най - вярната песен""
още много много години напред....

,,,И когато успехът към теб
с твърди стъпки е пътя намерил....
....ти го искаш, той иска от теб.
Прегърнете се после в утеха.
И повярвай, мечтата е хляб,
който храни по пътя човека."""

Цял ден забравям да честитя празника на адашката Фло, извинения.
Честит професионален празник, мила Фло!
Бъди жива и здрава и нека в пъти ти се връщат раздадените от теб грижи и внимание ! Хубав вечер!

Искам да кажа нещо и моля никой да не ми се сърди. Не искам никого с нищо да засегна, моля да ме разберете правилно.
Аз лично не одобрявам и не желая да бъда на снимка, която ще се разпраща и показва насам - натам.
Нямам нищо против любопитството на новите момичета,  но тъй както аз не съм ви виждала и търпеливо чакам някога, някъде да се срещнем, смятам, че няма да ви е голям пропуск ако все още не сте ме видели .
Лично мое мнение е! И даже не знам дали ще присъствам утре, но това ,,покажете се, да ви видим"" никога не ми е харесвало.

Изпреварихте ме, млади и пъргавелки сте - правя път.
Пипи е отговорила и тя  по въпроса относно снимките.
Хубава вечер желая на всички!

# 170
Пак да се разпиша, този път за да съобщя, че утре няма да дойда на сбирката. Ще съм при мама и татко, но духом ще отскоча и при вас.

# 171
Пипи, дъщеря ми от няколко години не ходи по черноморието. Локацията е друга. Миналата година внучката беше там.
               Клечи, и ти ни правиш скомина с книжката. Търпението ми свършва май!
               Тетка, и ние чакаме физиотерапия, но нашата ЛЛ каза, че не е най-добрия вариант да минеш през процедури и да излезеш на студа. Та все отлагаме за по-топло време. ЩОТ ММ не иска в санаториум. Има право на всичките им бази да ползва по 7 дни безплатно, но не ще.
               Мериан, и от мен имаш стиснати палци.

# 172
Без снимки!
Клечи, как се снабди с книжката?

# 173

Клечи, как се снабди с книжката?

Ммм, тайна майна. Simple Smile - с връзки Simple Smile Wink .

Преди години, когато отглеждах внучката в къщи между две и три годишна, тя от мен чула, че казвам тайна майна и взела,че го казала у тях пред родителите си .
Нещо я питали и тя : ,,тайна майна""
 - Това от къде си го чула ?
- От баба.
Та на бабата Клечка и бе направено забележка да не учи детето на глупости.
Сега на кучето мога да си му говоря каквото и както си искам, то поне не може да ме издаде някъде, кви ги говори баба му ...

# 174
  • София
Фло, честит празник с пожелания за здраве за да ни обеззъбяваш бързо и лесно!
За снимките - мисля като Клечката. Не, че съм строго секретна и важна.
Плануваното за днес свърших на 50 %. Но не съм виновна - Скъпия не се беше изказал достатъчно точно какво трябва да се направи и купи. Според него бил дал точни инструкции, според мене - спомена нещо неясно.
За априлския сняг няма да се изказвам - природа, няма какво да се направи. И да го нямаше плодовете и зеленчуците лятото пак щяха да са вносни. Тук няма толкова много производители за всички клиенти. А пък и в чужбината ядат туземни плодове и зеленчуци и не са се гътнали още.

# 175
Е, каква тайна?!!
То е ясно, Клечи!

# 176
Привет на цялото КГБ-ейско воинство 😊
Фло, честит празник! Желая ти да си много, много здрава, да се запазиш и останеш такава каквато си! ❤️
Момичета, ще съм кратка, защото вече съм в леглото. Днес цял ден бях с високо кръвно, а по принцип  съм с ниско и съм като парцал. Мисля, че вече започва да ми просветва, но не ми се става нещо от леглото.
Лека нощ от мен и до утре! 😘

# 177
  • София
Кас, нямаш ли лекарство за кръвното?
Гълташ хапче, топиш краката в гореща вода и нагъваш чесън - гарантирано сваляне.
Утре ще пропусна рандевуто при Дядото. Мрънличка има тържество. А мамка и и Дядо Бос са на работа. Баща им си измисли задачка .....

# 178
Добре съм, среща с Аритка след толкова години,  изпълнен план, но медал не искам, че тежат.
 Не разбрах с коя мацка ще си меним апчета, да стане шарено, утре ще ги купя моите.
 Яжка какво реши - посети ли Токуда или се уплаши от моите приказки ,че е голям кеф да ходиш  по доктори,  и то баш на празника  им. Няма празници вече, всичко работи на пълни обороти , уплаших се как издържа тази лекарка ,дето посетих - от сутринта до вечерта запълнен график.

Няма страшно за мен, леко ще сваляме кръвно и холестерол.
 Остава очен, и мисля да не се занимавам, то няма и кой да ме влачи, а сама - ц. Наспах се откак се върнахме , сега малко тук  и после пак лека нощ.
 Клечи ,мерси за отзива ,ставаш да правиш реклама , инфлуенсър си. И не от мен имаш копие, да не ревнуват другите. Допускам че правиш  зъби  ип си размекнала нечие сърце. Само да не е на Ромео, че не знам.
 Остава на Тони да пратя като се прибере в къщи  и още две по заявка. Намаляха и май  ще оставя за себе си повече, за всеки случай, да ме топлят.

# 179
  • София
Ето съм и аз. На празник като на празник - яко поработих. А като си спомня навремето какви банкети се правеха...То приготвяхме тоалети, то прически, после кръчма, прибирахме се с наръч букети. Веселба си беше.
Една година тръгваме от поликлиниката към ресторанта - на 300 метра - аз на волана, моята мед.сесрта до мен и отзад още три мацки. Нагласени, натъкмени И на сред пътя колата угасна. Оставаха още стотина метра  до ресторанта. Излязоха момичетата и се строиха да ме бутат, ама с обувки на токчета, това е мисия невъзможна. Спряха няколко коли, наскачаха едни младоци, побутнаха ме, запалих, качих си спътничките и хайде, смело напред.
Най-сърдечно ви благодаря за добрите думи.
БОРЯНЧИЦЕ, понеже още не са измислили как да лекуваме зъбите дистанционно, ти смятай, че си се уредила - мятам стола на гръб, клещите в джоба и пристигам. Приготви за дезинфекция едно шише ракия. Stuck Out Tongue Winking Eye
МЕРИАН, не бой се. Аз само му се каня на Ромео. За авторитет. Grinning Присъединявам се към останалите дрЪжки и здраво стискам палците. Всичко ще бъде наред., МЕРИАН! Hug
КАССС, получаваш комсомолско поръчение - отивай на консултация с кардиолог!
ЯНКА я изпуснахме от контрол.
Да ви кажа за ЯЖКА - отишла е до Токуда. Доволна е от лекаря. Каза, че е млад, но си разбирал от работат. Диагнозата е червен вятър, АБ е правилния, след ден два вече ще се почувства по-добре. Утре няма да може да дойда, ще бърка реване и ще си чака детето.
Ако не ми се спеше, щях да си поговоря с всяка една от вас.
Сега ви гушкам, казвам ви лека нощ и спокойни сънища.

Общи условия

Активация на акаунт