КГБ = Клуб на Готините Баби - 231

• 21 361
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
КАГ, кОремчето става за лакти,
два пъти на ден го ползвам, резултат има. Цялата серия на
проф.Пенев е чудесна и на достъпна цена.Прочетох в нета за него всичко, което е публикувано, голям
БЪЛГАРИН.
Нами, на какъв курс ходиш?

# 706
Привет по вечерно време! Аз и Аиша се борим за палмата на първенството, коя да гледа повече болни внуци. От днес до петък съм с пИятел,  със задна хрема, кашлящ и с лекарства.
За кой ли път ще съчетавам няколко роли, ама такава ми е орисията явно. От млади години, та до днес. Сега правим инхалация, днес купих и тая джаджа, само нея я нямах.
И накрая, за да не е само мрънкане, да ви светна как се казва яйце, което чупи всички други. Не е борец,  а ,,борител,,

# 707
Да мъцна и аз, че ме забравихте вече!
                  Изчетох всичко, но в главата ми е пълна каша. Та трудно ще коментирам.
                  У нас миналата и тази седмица са под пара. Толкова неочаквани задачки, че време не ми стига. В момента тече купон у Недини, че в събота си отиват белгийките. Събрали са се на прощална вечеря и готвят.
                  Наложи ни се днес рано, рано да пътуваме към северозапдната Бг. Малкият зет беше шофьора, че ММ за сега не може да кара, а аз, както не си подмених книжката, така си топя нервите, защото се налага, а аз подцених ситуацията още преди години. Бяхме с мъжа на зълвата. Свършихме работа и решихме да отидем да видим един първи братовчед на ММ. Най-младият от братовчедите. Бях потресена, защото не очаквах да го видя в това тежко състояние. Беше в Сф в болница преди две години и от тогава нищо не са ни казвали. Все добре сме. Много се разстроих.
                   На връщане дъждът ни правеше път. Той вали, а ние след него. Бързо стигнахме до Сф и като заседнахме в едно задръстване на околовръстното с часове. Все пак се прибрахме благополучно. Щерката беше прибрала двете белгийки , че трамваят потънал на Горнобански и не може да върви, та се наложило да иде да ги взима. Сега горе се вихри купон, а аз съм се придиванила.
                  Нами, не изпитвай угризения за това, че ти се иска да излизаш бързо. Трудно е да виждаш как човек се променя и трудно се издържа. Аз гледах майка и ако ММ не беше до мен едва ли щях да издържа. Плачех си в хола и след това влизах при нея, а после пак рев. За съжаление това е животът. Нямаме избор.
                  Ениса, пожелавам на пИателя да е "борител" и да разгони хремите и вирусите.
                  К.А.Г., дано майсторите ти са читави и да не ти създават проблеми. Да свършат бързо и качествено ремонта. Не знам дали кОремчето помага за лактите, но на мен ми помага кОремчето на Фло.  Аз имам навик да се облягам на левия си лакът и там имам същия проблем. С кОремчето го победих , но лошият навик не съм и пак се облягам на същия лакът. Та май пак ще мажа.
                 Пипи, на ваксина ли води Кюфтето? Надявам се, че е здраво. Много е сладичко свито под масата.
                 Спирам, че "Война и мир" пасти да яде!
                 Спокойна вечер и нощ!

ПП. Ще направя опит да ви пусна трамвай 5 при нас.

https://www.facebook.com/reel/1910032129822009

За тези, които нямат ФБ.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 21:24 от Didia

# 708
Признавам си без бой вината, че Фло, вместо да спи след нощната смяна, трябваше да стане рано-рано , за  да пием капучино.
Фло, извинявай!
Но пък се наприказвахме и си взех борянкината стихосбирка. Бях се приготвила да чета във влака, но се залепи за мен една позната и не млъкна, докато не пристигнахме. Вярно, че си има проблеми жената и искаше съвети, но аз бях на друга вълна и не знам до колко ѝ бях полезна. Но пък вкъщи отделих време и вече съм почти до половината.
Боряна
Аз минах при кардиоложката. Много учтива и внимателна жена. Средноаритметичното ми кръвно е само една идея по-високо от нормалното. И за съжаление ще трябва да търся причината за кървоизлива на друго място. Пак пътуване до София по доктори. Аман.
Диди, големи приключения покрай вас.
Ениса, пробвали ли сте да лекувате приятеля с бабини лекове. И моята внучка много често има хрема. Обяснявах ѝ веднъж как съм лекувала баща ѝ и лелите ѝ, но тя не дава да се издума.
Клечииииии! Къде си????
Хубава вечер и спокойна нощ!

# 709
  • Вила Великула
Дидия, както обичам да се шегувам, водя Кюфтето на техническо обслужване, т.е. ваксините. Напипах  и на две места под брадичката нещо твърдо като пъпчица. Исках да го види ветеринар. Оказаха се ранички, явно се е одраскал някъде.
Тану, пропуснала съм за кръвоизлива. Какъв е проблема или къде да го търсиш?
Ениса  и Вики беше все болна до скоро. Сега като, че ли малко поизрастна. Давайте на пИятеля сироп от черен бъз. Има и в аптеките, но не знам колко е истински. Иначе есента, като узрее при нас ще ти дам знак да дойдеш да си набереш и да си направиш.

# 710
Добър вечер, момичета!
От Цветница насам настъпиха обрати и в момента в една стая сме заедно с ММ и родителите ми, които имат нужда от денонощни грижи. Баща ми вече посвикна, а мама тази вечер за първи път ще нощува у нас.
Няма да мога да дойда в Златоград, колкото и да ми се иска. Нами, извинявам се. Гуш!
      Само ми кажете какво трябва да заплатя за отказа.

# 711
  • някъде другаде
Добро утро!
При нас не се усети земетресението.
Вчера след обяд имаше гръмотевици и светкавици и заваля силно. Сега е облачно и мрачно.
Довечера ще излизам на заведение с приятелка , която си е дошла за малко от чужбина. Очертават се няколко вечери да излизам с приятели.
Нами , не се измъчвай. Тежко е да се гледа болен. Гледала съм и майка и татко. Майка малко беше на едно място , но татко се залежа 4-5 месеца. Даже не можеше да се храни сам , не винаги ме познаваше. Много плач съм изплакала. След като си отидоха се измъчвах , дали съм направила всичко необходимо за тях.
Фло , гледах репортаж за починалото при вадене на зъб дете в Пловдив. Интересно ми е твоето мнение по въпроса. Казаха , че анестезиолога си тръгнал след поставяне на упойката за вкъщи и не си вдигал телефона. Като започнали да посиняват ръчичките на детето взели да търсят медикаменти ( не запомних името) , но няма ли. Изказа се мнение , че са можели да го закарат и по спешност в болница , където да се реагира.
Момичета , слънчево да е в сърцата ви.

# 712
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро, момичета!
Днес, преди доста вече години, съм се появила на този свят. Да ви почерпя за свое здраве, пък макар и виртуално. 🍾🍷🍕🍩🧁🎂.
Довечера ще духам
 свещичките и ще се почерпим с торта, а утре отиваме за няколко дни на красиво място с басейни и прекрасна природа. Ще го отпразнуваме подобаващо 🙂
На вас пожелавам един спокоен и топъл пролетен ден 🤗

# 713
  • някъде другаде
Мамси , честит рожден ден! Желая ти много здраве и щастие! Приятно изкарване на поръчката!

# 714
  • някъде другаде
Мамси , честит рожден ден! Желая ти много здраве и щастие! Приятно изкарване на почивка та!

# 715

Честит рожден ден, Мамси!
 Приятно изкарване в добра компания  и да се научиш да плуваш!

# 716
  • София
Добро утро!
Мамси, честита бъди! Здрава и щастлива! Хубаво да си починеш на басейна!
Толкова година ремонтираха трамвайното трасе и накрая трамвая затъна във водата! Абсолютно безобразие!
Ениса, давай бъз на пиателя! Да се оправя скоро!
Тетка, съжалявам, че нещата така се развиват с твоите родители! Пожелавам ситуацията да се подобри скоро!
Тони, супер за купоните! И на нас ни предстоят един юбилей в неделя и след това абитуриентски бал.
Сутринта си видях щъркелчето, доволна съм!
Събудих се рано от крампи, но по-добре, защото сънувах ужасен сън.

# 717
Мамси, честит рожден ден!
Бъди здрава и щастлива с любимите хора! Хубаво изкарване на празника.

# 718

Всяка сутрин трябва да се събуждаме с нещо добро и светло...добри мисли, добро настроение, добри намерения...

Добро утро 🌞☕🌷
Мамси, честит рожден ден - бъди здрава и щастлива за много години напред Heart
Ние продължаваме със забавленията. Баткото е на градина, а ние със Стефан - на черешата Simple Smile Още няколко дни ще е така - докато родителите поотхвърлят работа.

Хубав ден на всички!

# 719
  • Вила Великула
Добро утро! Днес имаме празник в къщичката ни. Мамси, да си много здрава, много обичана и да се случват само хубави неща. Весел празник и слънчево време.
АЗ вече отметнах няколко спешни задачки от сутринта, въпреки че съм още по пижама. Но какво да се прави. Трябваше да реагирам бързо и предпочетах да свърша бързо спешната задача и после да си изпия кафето и фрешчето на спокойствие. А най-обичам да правя това сутрин по пижама и халат. Някакси ми е уютно и топличко. Все едно още се излежавам в леглото. Затова и предпочитам сутрин когато сме на почивка да си имам кафе в стаята.
Днес съм запланувала един следобед само за мен. На козметик съм, малко да се разкрася и поглезя. Преди и след това естествено на тръстиката. Очертава се динамичен ден, както са и всички напоследък.
Притеснявам се за Клечи. Дано да се обади.

Общи условия

Активация на акаунт