Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 69 583
  • 953
  •   1
Отговори
# 930
  • България
Моят пасатор 3в1 издържа цели 6 години и преди няколко седмици изгоря. Чудя се този дали е същият? Гледам, че цената не е същата като на лилавия от брошурата през март.

Другата седмица:

От мартенската брошура:

# 931
Аз не виждам приставка-чопър. Според мен настоящият трябва да го кръстят 2 в 1, не 3 в 1...😉

# 932
  • shumen
Този е 2 в 1 според мен,а не 3 в 1.

# 933
Здравейте! Не съм запозната с асортимента в Лидъл, не съм посещавала такъв магазин отдавна. Интересува ме един въпрос за шоколадови бонбони. Търся някакви с по-интересно формa, мерси

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 18:05 от Бадрулбудура+

# 934
  • Велико Търново
Бонбони като бутилчици алкохол са Anthon berg. Невероятни датски бонбони от тъмен шоколад, който перфектно е допълнен от над 32 различни вида алкохолни напитки - водка, уиски, ликьори, текила и д-р. Има малки и големи разфасовки на бонбоните в магазини Аванти. Бомбониера с 8 бонбона струва там около 17лв, но има и бонбониери с 4 и 6 бонбона(бутилки). Един бонбон е с височина около 6 см и тегло около 12/14 гр. Описвам ги така за да придобиете представа за размера на продукта. В Лидл имаше такива по Коледа, но вече няма. Има ги също в магазините travel free на пристанищата и на летищата.

# 935
Купували сме от един мол преди няколко години, знам ги какво представляват, искаше ми се да купя от физически магазин...Или да сменям концепцията.

# 936
Купували сме от един мол преди няколко години, знам ги какво представляват, искаше ми се да купя от физически магазин...Или да сменям концепцията.

В магазини аванти ги има. За мен са прехвалени, но хората им се радват.

# 937
Към бельото ли са?
Тези потничета са хубави.
Ако не се лъжа декември 2024г бяха ги пуснали, купих тогава в черно, идеална работа ми вършат. Сега си взех светлички цветове. 3бр са 16.99лв.

# 938
Хем гледах брошурата, а не съм го видяла този пасатор, но и аз търся да е 3в1, точно чопъра ми трябва. Обаче този няма чопър, той и на картинката е без него, но за по-сигурно му изрових инструкцията да проверя и там какво пише
https://obsluzhvane-i-kontakti.lidl.bg/SelfServiceBG/s/product2? … XTbzIAG&q=0472514

# 939
ttiholova, сякаш наскоро имаше само чопъри в Лидл.

На мен както ми се струваше голяма сумата от лентата, така вчера минах и задминах първо ниво. 😃
Успях да се уредя с дънкова пола-панталон. За ММ дънкова риза, работен гащеризон, боксерки (хареса ги, че се връщах за още един комплект), клещи 2 вида, маламашка, филтри за кана Брита, плодове и зеленчуци на промоция, кафе Лаваца Оро, зехтин , още някои неща и парите заминаха.

# 940
В някой магазин има ли останал пясъчник?

# 941
  • до най-прекрасния мъж
В някой магазин има ли останал пясъчник?
Вчера видях няколко в магазина на ул. Недялка Шилева в Пловдив (новооткритият в Тракия). Имаше и от много други неща от стари и настоящи промоции.
Аз  искам да питам - скоро да са пускали този разпръсквач за поливане?

# 942
Бях преди малко в Лидл на Сливница и забелязах нови дезодоранти. Някои са ми познати от миналата година, други сякаш са нови. Взех два. Има и лакове с етикет ново.
Скрит текст:

# 943
  • София
Тези дезодоранти имат ли алуминий?

# 944
пише че няма

Общи условия

Активация на акаунт