Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 74 702
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Сибел (Пембе) ще постъпи много правилно да се оттегли от сериала преди публиката да я идентифицира със съмнителен по морални камчества образ. Най-добре е ако може, докато "шербетът" още върви, да излезе с роля в друг филм. От снощното решение на сценаристите ми допадна най-много това, че Апо не помръдна да помогне на Ишъл. Страхливец нещастен!

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 16:37 от victoria vassileva

# 31
Тя лъвицата полудя. Какво може да направи? 😀
Четох че, Арас Айдън ще се появи в Nine Perfect Strangers с Никол Кидман. Ще го гледам. Първи сезон не беше кой знае какво ама става за гледане.
В сериала на Енгин Акйюрек за Дисни ролята му беше добра. И сериала на Аслъ Енвер за Дисни ставаше. Не се появиха втори сезони. 🙄

# 32
Сибел (Пембе) ще постъпи много правилно да се оттегжли от сериала педи публиката да я идентифицира със съмнителен по морални камчества образ. Най-добре е ако може, докато "шербетът" още ъврви да излезе с роля в друг филм. От снощното решение на сценаристите ми допадна най-много това, че Апо не помръдна да помогне на Ишъл. Страхливец нещастен!
Няма да се учудя ако още от актьорите там си тръгнат. Кой нормален би търпял човек като Фейза, която взима една трета от екранното време в сериала. Тя не се търпи , толкова ужасна актриса е, добре че е майка и да я набута там. Даже вчерашната сцена дето тя каза на Пембе за Апо се видя колко фалшиво играе, Сибел е на светлини години спрямо нея. Надявам се в бъдеще никои от тях да не припарва до сценариста на серила, защото и щерка и ще е там.

# 33
Майката на Фейза май си е харесала определени актьори и работи с тях.
Знам това за Баръш Кълъч, въпреки че не му следя сериалите. В едно интервю той каза, че вече в доста проекти са си партнирали. То с доста актьори е така.
Като се харесат се завъртат в още 5-6 сериала. 😀

# 34
Едва ли би играл отново с нейн сценарии. 😁😁.

# 35
Що не? Май все са дългосрочни. Жената уцелва рейтингите.

# 36
Оцелва ги с цената да гледаме некадърната и дъщеря.

# 37
Не съм виждала друг да снима актрисата в ролята на Ниляй. От друга страна- би могла да взема малко уроци по актьорско майсторство. В момента не самите случки с нея, а маниерната и игра са в асинхрон с филма. Не че няма такива хора в живота- в края на краищата тя си е момиче от улицата. Даже не си спомням дали е изяснено как тя попадав техния дом или са считали мъжа и за нечитав и са я довели, колкото да има жена? За мен филмът няма нужда от друг сезон.
Сибил Ташчиоглу е потвърдено, че напуска "Шербета"- потвърдено е. Свършила била историята и по сценарий. На 10 май ще приключат сезона.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 20:00 от victoria vassileva

# 38
  • Кърджали
Започнах с превода на Далечният град от епизод 1, в тази тема ли, в другата ли бях казала защо не почвам с последният излъчен епизод. Имам си и помощник, надявам се да успеем да наваксаме по някое време.
Далечният град, епизод 1
любителски бг превод: Александра & Ани
Във Видеа: https://videa.hu/videok/film-animacio/1-y7SVCIxoiFjhIZdA
Направих и канал в Телеграм, ако някой иска може да ми пише да му дам линк, понеже сайта го засича като спам

# 39
Сибел ( пембе) ще се сбогува в 96 епизод. Нейните последни сцени са във вторник. Бирсен го сподели.

# 40
Благодаря на Алекс и Ани за преводите.🌹

А другите, не забравяйте, че утре е новият епизод на Далечния град (еп.20) след дългата им пауза заради техните празници. Доста обещаващо развитие се заформя в идните епизоди (имайки на ум и спойлерите, които излизат въпреки, че не искам да виждам, ги виждам). Joy

# 41
Това с реката ще е края на епизода, не вярвайте на повечето спойлери. На 90 процента не са верни.

# 42
Директно каквото са снимали от сетовете гледам, какво да не вярвам, като камерата снима. Аз не следя свободните разсъждения на феновете😂

# 43
Какво ли ще стане с Пембе? 🙄🥺
Само да не е убийство. Струва ми се, че и Лейлята ще спре скоро. Ще видим.
Поне да почнат да пускат новите сериали.
Днес почнали снимките на Dehşet Bey с Баръш и Тууба. Баръш и той не се спря. 😂
С Ханде, с Туба.
Трябва да потърся и филмите 0000 kilometre и Mukadderat. Искам да ги гледам.

# 44
ще я убият, едва ли ще я остави Ишъл жива, тя Пембе в промото си го каза до като съм жива и т.н
Ще стане като Алев предполагам.
Иначе се върти в нета ще са и предлагали главна роля в нов сериал, но до есента ще си почива.

Общи условия

Активация на акаунт