Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 74 749
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Има такива неща с някои актьори.
Преди на Синем Кобал й беше забранено да се целува, докато беше с Арда Туран. Ама и тя не е кой знае каква актриса. Турска Блейк Лайвли.😀
На мен ми харесва, че Съла и Доукан не се притесняват и наистина приличат на влюбена двойка в Шербета. А уж преди са били заедно, а сега си имат партньори.

# 76

Я да ви се изфукам с рейтааа👏👏😛 Демет и Чаатай са голяма сила и невероятен тандем. Не случайно продуцентите ги събраха и печелят от това ,както и канала. Не съм се съмнявала че ще оправдаят доверието на всички  и заслужат високите хонорари. Беше нужно време турският зрител да го хареса и оцени различното и стойностното. В чужбина вече го направиха ,но там винаги е било така. Чачо е доказал че може и сам да се бори ,но друго си е когато двама партньори си химичат. Който може си го може. Между другото целият екип е за похвала и пред и зад камера. Уникална работа вършат. Епизода снощи беше супер як и нямаше нищо излишно.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 11:57 от femmi2

# 77

Я да ви се изфукам с рейтааа👏👏😛 Демет и Чаатай са голяма сила и невероятен тандем. Не случайно продуцентите ги събраха и печелят от това ,както и канала. Не съм се съмнявала че ще оправдаят доверието на всички  и заслужат високите хонорари. Беше нужно време турският зрител да го хареса и оцени различното и стойностното. В чужбина вече го направиха ,но там винаги е било така. Чачо е доказал че може и сам да се бори ,но друго си е когато двама партньори си химичат. Който може си го може. Между другото целият екип е за похвала и пред и зад камера. Уникална работа вършат. Епизода снощи беше супер як и нямаше нищо излишно.

Феми, и аз го загледах вчера, изгледах първите два епизода. Харесва ми, макар че пак много насилие, мафии, аман. Но най-ме дразни тази висока женица, полицайката. Какъв ѝ е проблемът точно на нея, явно е обсебена от него и той я е отхвърлил, ама обяснили ли са каква точно е историята или не? Аз малко придремвах на моменти, че беше много късно, може да не съм видяла.

# 78
Извинете, но аз съм от тези, които не харесват Ешреф- има си тема. Може ли да се ограничите да си го обсъждате там?

# 79
Беа , ще ти отговоря в скрит текст. Така мисля няма проблем, който иска да не отваря и чете .
Заповядай в темата, ако имаш желание и други въпроси .  

Скрит текст:
Още не са обяснили тая история между Чийдем и Ешреф . Иначе актрисата добре си играе ролята . Кобилеста и височка е но ...Всъщност  знаем някой неща. Полицайката е била внедрена в организацията , но са я разкрили . Не може още да преодолее това, че Ешреф я е оставил жива , щото си има принципи . Тя е откачила по него влюбила се е , но той в нея Йок  , не са имали любовни отношения поне така си мисля интимни не знам може би . Тя в момента му отмъщава чрез Нисан - Рюя . Удря го по болното и слабо място  иска Нисан да го предаде , но ще е сложно зараждат се чувства и между двамата .  Не мога още да и схвана спатийте на тази комисарка . Предпазва Ешреф не иска  нищо лошо да му се случи и се притесни , когато го простреляха , а  в същото време дава други заповеди . Като си говориха в участъка беше игра на думи между двамата и ирония . Ешреф има тая способност и я владее. Много е спокоен и не напада директно с оръжие , но като е напечено вади пАтлака .  

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 18:32 от femmi2

# 80
@femmi2 мерси, ще коментирам в темата на Демет и на Чачо. Макар че тази тук е ОБЩА и технически също не нарушавам никакви правила.
Скрит текст:
Аз като не гледам нещо, просто пропускам написаното за него - например Безгранична любов, Шакир паша и т.н. Поне повечето коментари са грамотни, за разлика от други...

# 81
Вчера загледах Лейлята. Много скучна серия. Не знам що не го спират. Дживан цяла серия гони Мали. 🙄😂
И Нур вече не избухва с хубави сцени. Лейлята без това е скучна и само се кокори като гущер.
Айде днес е ред на Черното сърце.😀

# 82
Наистина не е ок това постоянно мрънкане. Аз гледам 2-3 сериала и съответно повечето постове прескачам, но не питам "Що не си направите тема?" Или "Защо не си коментирате в темата?". Не може да се коментира само това, което на нас ни харесва.
Излезе ли Ешреф с превод? Утре ще го търся. 🥰

# 83
Наистина не е ок това постоянно мрънкане. Аз гледам 2-3 сериала и съответно повечето постове прескачам, но не питам "Що не си направите тема?" Или "Защо не си коментирате в темата?". Не може да се коментира само това, което на нас ни харесва.
Излезе ли Ешреф с превод? Утре ще го търся. 🥰

Така е има много теми ,но тази е Обща и технически правилата не са нарушени. Който желае може да прескочи постове и да не чете и да коментира каквото го вълнува без да се мрънка постоянно. Нормално е хората имаме различни възприятие и вкусове и любимци  понякога съвпадат ,друг път не и това не  трябва да е проблем.       

Излезе превода с бг буквички на "Ешрефа". Благодарности затова.
Още не съм го изгледала с превод,  но ще го направя. Снощи имаше много диалози и текст и емоционални моменти и екшън ситуации. Фрага за ЕП 4 е Върха и още повече засилва любопитството. Продължава рекорда с гледанията в ютуб на епизодите досега.   

"Лейля" и аз се чудя що не го спрат и се мъчат , но втори сезон със сигурност няма да има.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 02:11 от femmi2

# 84
Скрит текст:
За "Ешреф":
Нисан така ли не може да си спомни детството? За съществуването на детето Ешреф?

СЪНЯТ НА ЕШРЕФ - 3 серия.
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/…/3-neron-angelov-nov…

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 19:19 от tigasa1

# 85
Качиха видео от заснемането на последната сцена от еп.20 на Далечния град/Uzak Sehir

Замръзнали са, Озан (Джихан) само дето не го анатемоса и направи на суджук Фърфър-а Joy

# 86
  • Кърджали
Озан: "Аз този Фър фър... Трябва ли ти суджук вкъщи?"Laughing
В интервю Озан е споменавал че не си пада много много по водата, искал да усеща земята под краката си. Като сложим, че и водата е била студена, времето също...

# 87
Горкия Кузей милия може от тая сцена затова да е бил в болницата

# 88
Турчинът (Ел Турко) - Всички епизоди (6 х 45 мин.) -  Бг. субтитри

https://playtube.tv/watch/%D1%82%D1%83%D1%80%D1%87%D0%B8%D0%BD%D … t/H87uixP4CspZWIs

Жанр: исторически, екшън, драма, 18+

# 89
Турчинът (Ел Турко) - Всички епизоди (6 х 45 мин.) -  Бг. субтитри

https://playtube.tv/watch/%D1%82%D1%83%D1%80%D1%87%D0%B8%D0%BD%D … t/H87uixP4CspZWIs

Жанр: исторически, екшън, драма, 18+

Грозде, мерси много за линка. Отдавна чаках да излезе, мъчих го с руска озвучка, но не е същото!
Джан просто е роден за такива роли - и в Ел Турко и в Сандокан - направо си плува в свои води! Не знам дали е позволено да изкоментирам тук, или пак някой ще ме скастри, че си има отделна тема, ама да си кажа, че в Ел Турко единственото, което не ми харесва, (лично мнение) е визията на партньорката на Джано. Самата актриса ми е антипатична, представях си го с някоя по-достойна като красота, за да му пасва, ама...нищо де. И без това само него зяпам ениуей.Stuck Out Tongue Closed Eyes

Далечен град

Алекс, добре, че си ти да преведеш нещата, за да схванем всички тези безценни нюанси и майтапи, които иначе се губят. Фър-фър ще вземе да фръкне за кайма, а? SatisfiedSatisfied

Общи условия

Активация на акаунт