Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 74 762
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Е, как да го каже. И на мен някои неща не ми харесват, но в повечето случай е права. Казва ги директно нещата, без да увърта нещата.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 20:25 от itshristina

# 121
Сценаристката на Шербета я влече към Хичкок. Последната серия беше близка до негледаема. То няма двойка или семейство без луд, бивш луд или предстоящ луд. Малко пресоляват манджата. В Нурсема направо майка и се всели в най-лош вариант?! Ниляй пърха с мигли и ръце в единствения жест, който владее. Целият този процес освен средно отвращение друго не предизвиква. Фираз остана единствен светъл образ. На фона на всички кодкудякащи само той се втурна да помогне на Мустафа. А Ишъл е направо организирана престъпна група... Мерзко...

# 122
Другата серия още по-зле. Апо ще предлага на Ишъл.
Видяхте ли я Нилай колко зле беше на погребението. Фейза такъв хейт отнесе вчера за това. То тя се хили все едно е взела нещо, нито рев не може да изиграе, камо ли нещо друго.
Скрит текст:

# 123
Ъшъл според мен ще изхвърчи скоро. Ще се разбере каква е. Няма да остане така. Въпросът е коя ще докарат на Апо? Grinning Да го съберат с майката на Фираз. 🤣
И тя така играе, все едно Йълдъз Кентер се е вселила в нея.
Фейза наистина се излага. Сякаш злорадства. А бе дано скоро направят финал. Вече не е приятно за гледане.
И това вечно обвиняване на Доа ми омръзна. Момичето не е казало нищо, вечно тя е виновна. Апо хич не е виновен. Rolling Eyes

# 124
  • Кърджали
Е, как да го каже. И на мен някои неща не ми харесват, но в повечето случай е права. Казва ги директно нещата, без да увърта нещата.
И аз харесвам по-прямо като говорят. Значи трябва да я нападат за щяло и нещяло /обикновено за нещяло/, а тя да им го играе фалшиво учтива. Ай....
Също не мога да ги разбера в туитър защо след като нападат яростно / и безсмислено най-често/ някоя известна личност и тази личност ги блокира после ... и се почва "ай тоя за какъв се взе", "ай, много обидчив го играе", "ай този грам уважение няма". Сякаш за да се стигне до блокирането, те са се държали много учтиво.
Истината е, че скрити зад фалшивата анонимност на социалните мрежи, много често много от т. нар. "фенове" минават всякакви граници. Иначе ако ги хванат в реала ще увъртат "ама аз нямах това предвид, ама аз не исках това да кажа". И такива хора съответно понякога си просят по-резки думи или действия.

Шербета преди го гледах, макар и не особено редовно. Но напоследък  грам нищо не ми привлича вниманието в епизодите и не ги поглеждам...

# 125
Те може да им пишат много неща, но според мен не трябва да им уйдисва и да им отговаря така. Прави лошо впечатление и на другите зрители. На фанатизираните не можеш да им обясниш нищо, само ще изгубиш и свестните си зрители.
Не знам дали друг път съм гледала сериал на тая Мелис Дживелек. Занапред ще гледам да я избягвам. Жената върти едно и също и не може да измисли нищо интересно.

# 126
Според мен никой актьор не си води сам социалните мрежи- има си агенция и мениджъри. С това не съчуствам никому- чудя се тази сценаристка на Шербета с какво ще пълни още 30 серии? Ниляй- космонавт?

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 21:30 от victoria vassileva

# 127
Главна роля ще е Нилай в новия сезон. Гаранция. Очаквам в средата на новия сезон основните актьори да си тръгнат.
Иначе на тая сценаристка някои сериали са Опасно изкушение, Шербета, войната на розите, огледален свят. Дано в бъдеще повечето актьори от Шербета да стоят далече от нея и Фейза. Много ме е яд за Баръш. Този сезон никакъв го няма.
Иначе за соц. Мрежи сте прави , но сигурно има някои да си мениджират сами. Еврим съм сигурна че сама го прави , в Twitter си е заключила профила ,защото там е много зле положението.

# 128
Все такива, дето не съм следяла. 😀
Yasak Elma беше много гледан, но нямах желание да го гледам. Все пак знам, че героинята на Еда Едже смени доста мъже там. Grinning И там доста сезони са повтаряли едно и също със сигурност.
Фейза помня, че в едно интервю беше казала нещо за Съла и Доукан.😀 И там си вре носа. Ама те бяха отговорили, че нямат проблеми.
Също каза, че живеела с майка си и си обсъждали всичко.😀 Има си комплекси и трески за дялане тя.

# 129
Оле чухте ли за турската актриса която убила най добрата си приятелка. Участавала е в Опасно изкушение(убийцата)

# 130
Тя била статист май, а другата тиктокърка.
Всеки ден има убийства там. Най-жал ми е за Mattia Ahmet Minguzzi. Много чисто дете и зверски убито. Дано има правосъдие.
Скрит текст:

# 131

Безгранична любов приключва 2 сезон преждевременно .Заради реклами и доста проблеми явно покрай канала.Ще има само 3 епизода до края.На есен с песен .Потвъден е трети сезон на сериала от Бирсен.Може би ще се прехвърлят в Истанбул по последни клюки.Отделно почти целия каст се говори че ще бъде сменен.За сега май само Дениз Джан е потвърден.Даже за Мирай има слухове че няма да се върне за сезон 3.Почнаха  и спекулациите че са предложили на Афра ролята като партньорка на Дениз за 3 сезон и куп други глупости.
Не знам защо ще го мъчат за трети сезон и защо скасяват този.Можеше да има един нормален с още шест епизода или седем и да завърши историята .Но рейтинга им е висок  особено за NOW ,и явно не искат да губят .

# 132
Оле чухте ли за турската актриса която убила най добрата си приятелка. Участавала е в Опасно изкушение(убийцата)
Пиянска история с неизвестна актриса.
Скрит текст:
https://en.haberler.com/here-are-all-the-details-about-the-famou … actress-18528150/
Ето всички подробности за известната актриса Севил Акдаг, която уби своя приятел.
Самоличността на актрисата Севил Акдаг, която уби приятелката си Елиф Кирав по време на спор и за която има издадена заповед за арест, се превърна в тема на любопитство. Akdağ беше известна с ролята си в хитовия сериал "Yasak Elma" (Забранената ябълка).`
Актрисата Севил Акдаг (32) намушка и уби Елиф Кирав (29) след спор, който възникна, когато се върна в дома си във Фатих, Истанбул.

АРЕСТУВАНа
Севил Акдаг, която беше заловена малко след това, заяви в показанията си, че тя и Елиф са били приятелки, че са пили алкохол навън през нощта и че в сутрешните часове у дома е избухнала битка между тях, по време на която Елиф я е ударила, което е довело до борба и те са паднали на земята.

Разбра се, че тя видяла Елиф да лежи неподвижно, изплашила се и избягала и че не си спомня нищо поради прекомерна консумация на алкохол. Актрисата, която беше задържана, беше арестувана и изпратена в затвора.

КОя Е СЕВИЛ АКДАĞ?
Междувременно самоличността на Севил Акдаг и филмите и сериалите, в които е участвала, се превърнаха в тема на любопитство.
Родена на 3 юли 1993 г. в Мардин, Турция, Севил Акдаг е участвала в много късометражни филми и музикални видеоклипове. Завършил гимназия, Akdağ проявява интерес към музиката и телевизията от ранна възраст и е бил модел в различни промоции и реклами. В актьорската си кариера е участвала в различни филмови и телевизионни проекти.
Сред забележителните творби на Sevil Akdağ е филмът Enna: Kara Büyü.

# 133

Безгранична любов приключва 2 сезон преждевременно .Заради реклами и доста проблеми явно покрай канала.Ще има само 3 епизода до края.На есен с песен .Потвъден е трети сезон на сериала от Бирсен.Може би ще се прехвърлят в Истанбул по последни клюки.Отделно почти целия каст се говори че ще бъде сменен.За сега май само Дениз Джан е потвърден.Даже за Мирай има слухове че няма да се върне за сезон 3.Почнаха  и спекулациите че са предложили на Афра ролята като партньорка на Дениз за 3 сезон и куп други глупости.
Не знам защо ще го мъчат за трети сезон и защо скасяват този.Можеше да има един нормален с още шест епизода или седем и да завърши историята .Но рейтинга им е висок  особено за NOW ,и явно не искат да губят .
Да и аз чух за тези неща. Интересно как преждевременно прекратяват сезон 2 заради финансови проблеми и при това положение ще снимат 3ти сезон🤷‍♀️не го разбирам това. А отнасно дали Мирай се е съгласила четох, че и двамата са подписали доколкото може да се вярва. Но аз лично предпочитам Зейнеп да не участва, изцедиха нейната роля на макс, много й се измени образът-вече не е онова усмихнато момиче ами точно обратното, то не бяхя раздели по 3 пъти на епизод, бебе и тн., та да има нужда от свежа кръв🤣една нова главна героиня би било добре.🩷 И Христос Воскресе !🩷

# 134
На мен не ми харесва този сериал като тематика. Иначе много харесвам Дениз Джан.
Гледах набързо La pasiòn Turca с Илкер Калели. Grinning Като цяло не ми хареса, химия ли нямаха с актрисата, тя ли не беше подходяща за него не знам. И историята една глупава.. Иначе гледките и саундтракът бяха страхотни. 😍

Общи условия

Активация на акаунт