Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 76 173
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
По-скоро Синем не искала това. Не Озан. За мен без тая целуква финала пак щеше да е наред.

# 601
По-скоро Синем не искала това. Не Озан. За мен без тая целуква финала пак щеше да е наред.

Честно казано бих предпочела обяснение в любов и дори само прегръдка, целувката по бузата и леко докосване, пред такава бозава и дървена целувка.
Думите, които й каза бяха хубави, добре подбрани и точно за тяхната ситуация.
Доволна съм от серията, но и можеше повече.
Ще чакам с нетърпение второ сезон.
На мен лично ще ми е интересна линията Ипек-Кая.

# 602
Двама сладури от Двойна стая

# 603
Този сериал очаквам да е интересен, заинтригува ме.
Сериалът на Netflix „Писма до бъдещето“ с участието на Гьокче Бахадър и Онур Туна ще излезе през август.
Сюжет: Фатма Аяр, която преподава в частна гимназия през 2003 г., дава на учениците от литературния клуб задача като част от кампанията „Писма до бъдещето“ и ги моли да напишат писма до себе си.
Писмата, чакащи собствениците си през 2023 г., са случайно открити от дъщерята на Фатма Аяр, Елиф. И писмата, написани като домашна работа и забравени, падат като бомба в живота на собствениците си 20 години по-късно. Това принуждава Елиф да се изправи пред истина, която коренно ще промени живота ѝ.

# 604
Официално: Дениз Чакър се присъедини към актьорския състав на сериала "Сърцебиене“ със Сибел Ташчиоолу, който ще се излъчва в новия сезон по STAR TV.
Режисьорката на сериала, Бурджу Алптекин ("Рибарче“), работи по подбор на актьорски състав с ярки имена.
Що се отнася до темата на сериала, Хюля е жена, която е отгледала трите си деца Аслъ, Сезин и Мурат без баща, в бедност. Най-голямата ѝ дъщеря Аслъ, която работи във верига кафенета, се вкопчва в живота с помощта на сърдечен симулатор и чака трансплантация на сърце.
Тюлин Алкан, изиграна от Сибел Ташчиоолу, е овдовяла снаха от богато семейство, която много обича дъщеря си Мелиса. Животът на Хюля и Тюлин, които имат два различни социални статуса, се пресича след катастрофа.

# 605
Единствения сериал който леко ме заинтригува след финала и разочорованието ми от
Безгранична е този на Илхан,Биран Дамла и Айбюке .Жалкото е, че ще го дават по най омразната ми телевизия NOW ,та сигурно и него няма да го бъде и ще го провалят 😮‍💨

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 18:06 от *Ани*

# 606
  • Кърджали
Мехмет Асланту в сериала "Любов" с Бирдже Акалай.
📌Дисни Плюс подготвя новия сериал "Любов" под продуценството от Ay yapim .След като подписахха с Бирдже Акалай, се постигна принципно съгласие и с актьора Мехмет Асланту.
В сериала, написан от Бану Киремитчи Бозкурт и режисиран от Бурак Мюждеджи, Асланту ще играе ролята на Ялчън. Преговорите за актьорския състав на сериала продължават.
СРЕЩА С КАРАН В МАДРИД
📌Що се отнася до сюжета на сериала; Айлин (Бирдже Акалай) е омъжена за Ялчън, собственик на известна марка дрехи. Тя води много богат живот. Има 2 дъщери: Ширин от първия си брак, който е била сключила на много млада възраст и Пелин от брака си с Ялчън. Каран, с когото се запознава случайно по време на бизнес пътуване до Мадрид, променя целия ѝ живот.

Две любими имена /ако това с Асланту се потвърди/.

Излезнала е много готина реклама за Анталия с Каан Урганджъоулу и Мерием Юзерли. Под формата на 10 серии, по 2 минути - криминале, любов, красива природа и забележителности и хубави места в Анталия. На мен много ми хареса. В момента си играя да го преведа

И най- накрая успях да преведа 7ми епизод от Далечен град, много време ми отнема, ама като съм започнала ....
Но линк ще добавя по-късно, че все още сайта Видеа му се чуди и мае.

# 607
За сега от новите сериали за есента съм заплюла да гледам е Престолонаследник/Veliaht с Акън Акъньозю и Сърцебиене със Сибел.
Обичам драми. На 99 процента съм сигурна от сега че Сърцебиене ще го сложат в Петък като един вид атака към Шербета заради Сибел.
Иначе за Престонаследника само заради страхотния състав имам съмнения че или Понеделник или Сряда. За мен ще е най-добре в ден в който може да се утвърди.

Още новини
Говори се още от сега че може да го сложат понеделник или сряда.

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 22:25 от itshristina

# 608
  • Кърджали
Ще го пусна и в тази тема, защото може да е интересно на феновете на Мерием Узерли.
Тайни, романтика и интриги. Анталия е шахматна дъска.
АНТАЛИЙСКИ ГАМБИТ
Запознайте се с Дениз и Лара*.
С участието на Каан Урганджъоулу и Мерием Узерли.
бг превод: Александра
Една много свежа идея на GoTurkiye за реклама на Турция, или по-точно на курорта Анталия. Сериалче с кратки серии (от по 2-3 минути). Но за да не пускам 10 отделни линка събрах клипчетата на едно място и се получи кратко свежо филмче.

https://videa.hu/videok/film-animacio/.-QmJXYZwxM0kW5xjt

Бележка под линия
Лара според тълкованието, което намерих означава Водна Фея... Дениз, знаем - Море.

И доста време ми отне, ама го правя основно сама при съвсем малко свободно време.
ДАЛЕЧЕН ГРАД,
еп 7
Бг превод: Александра
https://videa.hu/videok/film-animacio/7-LgJH720h7v3vW603  

# 609
Малко информация за новите сериали за новия сезон 2024-2025 взета от twitter каналите. Надявам се че на някого да му е интересно.
Скрит текст:
Проектите в дневния ред на каналите за новия сезон бавно стават по-ясни. Ето са споменатите досега сериали, които са във фаза на подготовка:

🟣 Show TV
#Veliaht (Faro Yapım)
#BereketliTopraklar (Süreç Film)
#BulutlarınÜzerinde (BKM)
#İnceSızı (Pastel Film)

🟠 ATV
#QueenOfTears uyarlaması (O3 Medya)
#YasakAşk (Tims&B)
#Maçari (O3 Medya)

🔵 NOW
#Kıskançlık (Ay Yapım)
#Halef (Most Yapım)
#Çiçekçi (Gold Film)

🌟 Star TV
#Çarpıntı (OGM)
#TaşacakHaBuDeniz (OGM)
#Fikriye (OGM)

🔷 Kanal D
#AfetBambaşkaBiri (Dass Yapım)
•NGM’den ismi henüz belli olmayan bir dizi

🗂️ Има и проекти, които бяха споменати през последната година, но чиято съдба е неизвестна. Някои бяха отложени, някои бяха оставени настрана, а някои може би тихо ще се завърнат:
#Dönüş (O3 Medya)
#Dava (Mia Yapım)
#BenLeman, #KırmızıTaksi (NTC Yapım)
#YalnızGözlerinİçin (Süreç Film)
#Köksüz (Ay Yapım)
#Patron (O3 Medya)
#Sakıncalı, #MaviBegonvil (Gold Film)
#Yeraltı (Med Yapım)
#AşkBirAn (MF Yapım)
#Hanedan, #Avlu, #Körebe (Limon Film)
#Alıkara (Karga Seven)
#Beybaba (No9 Yapım)
#ŞehrinMelekleri (Bozdağ Film)
#Miras, #Zorba (Pastel Film)

😔 Поредицата Ay Yapım  #İşgalGünlerindeAşk и  Gold Film #ÇiçeklerAçar на Gold Film са спрени поради нарастващи разходи.

Скрит текст:
В новия сезон
Show Tv поне 4,
NOW поне 6,
ATV поне 6,
Канал D поне 3,
Star TV подготвя поне 3.

Това означава, че поне още 20-25 сезона ще бъдат на екрана през сезон 2025-2026.

Разбира се, както при всеки сезон, повечето от тях ще бъдат отменени.
Настоящата ситуация е следната:

Понеделник
#UzakŞehir

Вторник
#Bahar, #KralKaybederse, #MehmedFetihlerSultanı

Сряда
#KuruluşOsman, #EşrefRüya, #Sahipsizler

Четвъртък
#İnciTaneleri, #HudutsuzSevda

Петък
#KızılcıkŞerbeti, #ArkaSokaklar

Събота
#GönülDağı, #CanBorcu, #GüldürGüldür

Неделя
#Teşkilat, #ŞakirPaşaAilesi ve #ÇokGüzelHareketler

Така че в момента 15 сериала и 2 развлекателни формата продължават в новия сезон.

Това означава:
Show Tv3,
ATV-та 2,
Kanal D 4,
3-те на Star TV,
TRT 3
NOW2 вечери са пълни.

Така че, изглежда, че Now е каналът, който ще продуцира най-много сериали. Следват го ATV, който действа по-предпазливо тази година, и Show TV, който обмисля да пусне новия си сезон по-рано.
Kanal D е каналът, за който всеки продуцент иска да работи, но е безплатен само във вторник вечер през седмицата и тези дни чуваме името на произведението, което е подготвил за там.
Star TV отново ще работи само с OGM, но този сезон идва с по-амбициозни истории от миналия.
Говори се, че сериалът „Черно море“ е особено добър.

Сериалът „Kıskanmak“ на Ay Yapım е друг сериал, от който се очаква да остави своя отпечатък върху сезона.

Също така съм обнадежден за „Плодородни земи“ заради снимките от Йешилчам. Сериалът, който предаването планира да излъчи в четвъртък вечерта.

Каналите се подготвят усилено за новия сезон. Не знам кога кой проект ще излезе, но този сезон, въпреки нарастващите бюджети, каналите ще запълнят екраните със сериали.

Ay Yapım, OGM, O3 Medya, Gold Film, Tims&B, MF Yapım, Süreç Film, Pastel Film, Limon Film, Med Yapım, Bozdağ Film ще продължат да бъдат продуцентските компании, чиито сериали се излъчват/ще се излъчват по каналите.
Има много малко нови производители. Надявам се, че нови продуцентски компании като Ayna Yapım и Faro също ще свършат амбициозна работа.
😔 Поредицата #İşvoGünlerindeAşk на Ay Yapım и #ÇiçeklerAçar на Gold Film са спрени поради нарастващи разходи.

# 610
  • Кърджали
Сценаристът Хакан Бономо обяви официално началото на подготовката на третия сезон на сериала "Първи и последен". Този път ще се разказва историята на Гюнеш и Серкан, а кои актьори в главните роли ще скапват психиката на зрителите (😜😈) предстои да се разбере...

Малко съм скептична, за мен първия сезон си остава най-добрият, колкото и да харесах втория, все ак бледнееше пред първия... За третия дано историята също е добра и най-вече дано отново съберат неочаквани имена, при които първо да си кажеш - е как им хрумна да ги съберат, но после - да, добре че са ги събрали

# 611
Надявам се на бурджу бириджик  и каан урганджъоулу

# 612
  • Кърджали
Каан Урганджъоулу би се справил много добре, на нивото на Салих. А и той е като хамелеон, което в този сериал е доста полезно качество...
Аз от отдавна си мечтая да видя Каан и Бирдже Акалай заедно. И двамата имат силно излъчване... Но да видим, скоро ще почне да се чува с кого водят преговори...

# 613
Здравейте! Моля да ми кажете, има ли къде да гледам сериите на Предателство ( дават го в момента по Диема Фемили) , тъй като няма да имам възможност да го следя за известно време?

# 614
https://turkrutv.net/predavat-2/page/3/
Тук има превод с руски субтитри.
За превод на български не знам, мисля че няма.

Общи условия

Активация на акаунт