Говорили сме милион пъти, казвала съм кое ми тежи, какво не ми се харесва, какво да направим и двамата нещата да вървят добре, но всяко чудо е за три дни и после пак си мълчим вкъщи, подминаваме се, нямаме общи планове и ангажименти и се въртим в един омагьосан кръг.
Като предложа да излезнем заедно без детето или отидем някъде сами , въпроса е какво ще правим двамата, няма го желанието да бъдем сами само с време за нас дори и за два часа...
Рутината на ежедневието тежи на всички. Работа, умора, вечеря пред телевизора, после пак работа, детето, умора, телевизия...Повечето хора не живеят един вълнуващ и прекрасен живот, с брак или без, но като си сама умората е вероятно да стане в пъти повече, парите в пъти по-малко и прочее.
Ако е толкова непоносим тоя мъж, че животът без него, с всички минуси на това, че ще си сама, ти се струва по-добър си се развеждай. Лично аз мисля, че никой разумен човек, разведен или не, не би те поощрил да се развеждаш без наистина съществена причина. Никой не е постоянно влюбен, постоянно щастлив, постоянно на черешата. На всеки друг принц ще му замиришат чорапите след година-две, ако изобщо се яви такъв, че на женени много налитат всички, защото е удобно, на разведени с малко дете не толкова.