КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 7 274
  • 191
  •   1
Отговори
# 180
Какви са чувствата на мъж към жена?
Кралица жезли, Силата и 5 пентакли.
Тук 5 пентакли как тълкувате, като да има липса на чувства към нея, празнота, че въобще нищо няма към нея или обратното - че тя много му липсва?

Възприема я като привлекателна, силна жена, харизматична, впечатляваща, определено има химия и по Силата, има привличане сексуално, горещо. Възможно е той да се контролира, а по 5 пентакли го тълкувам като липса на комуникация между тях или някакво отдръпване, дали жената тук не се пази и отдръпва по някакъв начин

# 181
Здравейте нова съм в практиката на Таро ,ако някой иска да му гледам без заплащане нека пише.Лек ден на всички

# 182
  • там, където ми харесва
Здравейте група!!’ Отдавна не съм писала. Ще пусна една комбинация който иска да се включи да пише да даде едно мнение. Въпроса ми е - Какви са намеренията на М към мен? Отношенията са лични. Не съм задала период .
Крал чаши Два меча Десет чаши

# 183
Какви са чувствата на мъж към жена?
Кралица жезли, Силата и 5 пентакли.
Тук 5 пентакли как тълкувате, като да има липса на чувства към нея, празнота, че въобще нищо няма към нея или обратното - че тя много му липсва?

Възприема я като привлекателна, силна жена, харизматична, впечатляваща, определено има химия и по Силата, има привличане сексуално, горещо. Възможно е той да се контролира, а по 5 пентакли го тълкувам като липса на комуникация между тях или някакво отдръпване, дали жената тук не се пази и отдръпва по някакъв начин

Съгласна, само ще добавя, че кралицата жезли освен много привлекателна, също и не се обвързва лесно. Wink Трудно е някой да я "завоюва" и накара да бъде негова, тя обича свободата си, харесва флирта и т.н. По 5 пентакли човекът може и да има страх от изоставяне, а в лицето на кралицата пък може да вижда именно възможността да бъде изоставен, като допълнително тълкуване, ако не става въпрос за истинско изоставяне - спиране на комуникация, отдръпване или нещо. Съответно всичко това може да го кара да сдържа, контролира емоциите си и вероятно да не ги показва/изразява открито (Силата).

# 184
Здравейте,

някой може ли да ми помогне да разчетем следната подредба? Питах защо момчето, с което се запознах наскоро изчезна и дали ще се появи отново и ще има някакво развитие между нас?

Благодаря предварително!

# 185
  • Варна
Здравейте! Много съм притеснена дали ще се случи едно дълго желано заминаване на дъщеря ми в чужбина, така ми е свито, понеже има много фактори за изясняване ? Питах:какво ще е развитието по въпросът със заминаването й в близкият месец и изтеглих 6 мечове, обесеният, колелото . Много ми е притеснено,много неща има за уреждане, дали ще стане…Ще напиша аз какво изтълкувах-по 6 мечове пътуване ще има, но ще има и забавяне по обесеният и трябва да се изчака , колелото показва внезапен обрат или развитие . Изтеглих карта за съвет в ситуацията  и се падна Кралица жезли. Кажете моля на прав път ли съм с тълкуването 🙏
Здравейте ! Да се самоцитирам и да дам ОВ до момента. На който му е интересно, две страници назад след моето мнение има и тълкувания от съфорумки. Та всъщност има доста добро раздвижване в положителна посока и потвърждение първо от една институция , а после и от още едно лице от което се чакаше отговор. Не съм очаквала да замине по-рано от началото на следващата година чисто фактически, но развитието на 99% е това , на което се надявах. Въздържам се от това постоянно да питам картите едно и също, затова ще изчакам малко и пак ще направя теглене ,само да си прецизирам въпросът. Бих питала и дали  заминаването ще й донесе резултат и удовлетворение, но пък не знам удачно ли е да се пита за нещо,което все още не се е случило.

# 186

След като един мъж се отдръпна от мен тъгувах доста и реших да задам въпросът- "Заслужава ли ме той?"
Имам своето тълкувание, но ми е интересно и вие как тълкувате картите?

Благодаря.

# 187
  • там, където ми харесва
Здравейте, мъчи ме един въпрос относно работата ми. Започнах работа за сезона и има вероятност да остана целогодишно. Зададох въпрос Ще ми предложат ли да остана на работа?
Крал меч Осмица мечове Паж пентакли

Ще дам ОВ ако някои иска да даде по едно мнение.

# 188
Здравейте група!!’ Отдавна не съм писала. Ще пусна една комбинация който иска да се включи да пише да даде едно мнение. Въпроса ми е - Какви са намеренията на М към мен? Отношенията са лични. Не съм задала период .
Крал чаши Два меча Десет чаши

От снимката което виждам не е крал, а рицар, което подсказва чувства "в зародиш". Предполагам  с въпросния господин се познавате от значително време (3-6 месеца, летният сезон може да е важен). Има някакви симпатии към вас и ви вижда като съвместими по характер и начин на живот, но или вижда вас като нерешителна или той самият изпитва известна доза нерешителност. Тази нерешителност може да се манифестира като застой в оношенията ви и леко отдръпване, вероятно чака някаква подсказка, че чувствата/намеренията са взаимни. Може да му е трудно да се довери на интуицията си или да има някакви фактори, които карат действията към вас да бъдат приети като "риск" от негова страна(примерно ако сте шеф и работник, ако имате голяма разлика и т.н., ситуациите са различни при всеки) . Възможно е да има развитие през сезона на Везните или везните да са важна зодия, заедно с близнаци, водолей и водните зодии (рак,риби, скорпион).
Здравейте,

някой може ли да ми помогне да разчетем следната подредба? Питах защо момчето, с което се запознах наскоро изчезна и дали ще се появи отново и ще има някакво развитие между нас?

Благодаря предварително!
Ще се появи (6 чаши), но комуникацията ще е крайно бавна и незадоволителна (паж пентакли). Може зодията Козирог да е важна. На защо е изчезнал с този дявол може да има някакъв "договор" или отношения, които го спират да се занимава с вас (работа, друга връзка, пристрастявания и т.н.) Така или иначе картите предполагат някакви кармични отношения, които трябва да бъдат изчистени, имате още нещо да научите от тази ситуация.

След като един мъж се отдръпна от мен тъгувах доста и реших да задам въпросът- "Заслужава ли ме той?"
Имам своето тълкувание, но ми е интересно и вие как тълкувате картите?

Благодаря.
Не ви заслужава, твърде самостоятелна сте зад него и той самият се чувства инфантилен във вашето присъствие. Може би сте по-добре развита кариерно от него и това го кара да се чувства "малък". Възможно е да ви е излъгал по някакъв начин или да е бил нечестен с вас, но да сте го разбрала след директна конфронтация. Така или иначе това, че го няма е победа за вас.
Здравейте, мъчи ме един въпрос относно работата ми. Започнах работа за сезона и има вероятност да остана целогодишно. Зададох въпрос Ще ми предложат ли да остана на работа?
Крал меч Осмица мечове Паж пентакли

Ще дам ОВ ако някои иска да даде по едно мнение.
Решението зависи от мъж, вероятно по-възрастен или въздушна зодия (Водолей, Везни, Близнаци). Ако ви предложат да останете може да е под различни условия или на различна длъжност и заплащането да не ви устройва. Към момента картите клонят към "не", но защото ще има нещо по-добро. Възможно е вие самата да откажете. Ако се налага да преподписвате договори, четете внимателно.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 22:24 от Tuttsi

# 189
Много благодаря за отделеното време и за разчитането,  Tuttsi !

# 190
  • там, където ми харесва
И аз благодаря.

# 191
И аз благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт