Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 4)

• 28 367
  • 485
  •   2
Отговори
# 465
https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/vjara-nadezhda-ljubov-novij … -tazi-prolet.html

ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ“ – новият български сериал на bTV стартира тази пролет.

Историята пренася зрителите в противоречивите времена от края на 90-те

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 18:34 от chill.zone

# 466
  • София
Ние си мислехме, че ще е някакво ново риалити, а то сериал, хаха.
Някаква нова лекарска сапунка. Категорично няма да гледам. Благодаря за инфото.

# 467
  • Другата България
И аз благодаря.
Със сигурност /живот и здраве/ ще гледам.

# 468
В актьорския състав: Албена Павлова-Маркова, Антоанета Добрева – Нети, Невена Бозукова, Ванеса Пеянкова, Катерина Борисова, Пламен Димов, Калоян Трифонов, Даниел Върбанов и др.

Колкото до филма "Студ", за който писах преди малко, даваха материал в предаването "България в 60 минути" по БНТ1.

Ето линк на БТА с видео: https://www.bta.bg/bg/news/bulgaria/1039105-v-smolyanskoto-selo- … garski-film-stud-

И още един линк на Националния филмов център
https://www.nfc.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0%D1 … 0%BB%D0%B8%D0%B0/

# 469
  • София
Абе всъщност мога и да дам шанс, все пак ще е само веднъж седмично, т.е. няма да е някаква сапунка. А нормален сериал предполагам от около 10/13 епизода (примерно).
Само се притеснявам да няма отново мутри. Любимите герои на нашите ''гениални'' творци.

# 470
  • Другата България
Пуснах тема за сериала.
Че иначе и аз ще забравя. Joy
https://www.bg-mamma.com/?topic=1846868.new#new

Има мутри. Joy
Ама то по онова време си имаше, така че няма как да няма.

# 471
Бях го отписала и аз , и си казах не ми се гледа отново медицински сериал , след " Откраднат живот " дори и изобщо не съм си помисляла отново да гледам . Не обичам попринцип такива теми , но видях че има страхотни артисти тук в този нов сериал , така че мога и да му дам шанс.

# 472
  • Бургас
Ще дам шанс на всички нови сериали, които предстоят!
За сега ,,Мамник,, - а.

# 473
Обожавам медицински сериали, със сигурност ще гледам българския. Дори и в момента гледам 2 в Мах.
А Мамник засега не ме впечатлява за жалост, но ще си го догледам, може да стане по-добре. Simple Smile

# 474
  • Галифрей
Мамник е страхотен.

# 475
На мен Мамник също ми допада , такива филми и сериали на такава тематика вече обичам . Мистика плюс хорър и трилър . Играта на актьорите също е доста добра . Особено Владо Пенев е топ . Екатерина Лазаревска също ми хареса , радвам се че главната роля този път е дадена на непознато лице . След има няма и два месеца ще ми е любопитно да я видя и на театралната сцена заедно със едни мой други любими артисти , но това си е друга тема и ще пиша там . За сега мнението ми е положително , ще видя по нататък каква оценка ще му дам , минали са само 2 епизода все пак , и е рано за оценка .

# 476
  • Другата България
Обожавам медицински сериали, със сигурност ще гледам българския. Дори и в момента гледам 2 в Мах.
А Мамник засега не ме впечатлява за жалост, но ще си го догледам, може да стане по-добре. Simple Smile
Понеже съм абсолютен фен на медицинските сериали, би ли споделила кои гледаш?
Извинявам се за офф-а.

# 477
Lekarze (Медици) - полски сериал, даваxа го по Диема Фемили. Супер сериал беше.
Скрит текст:

"Откраднат живот" не успяx да гледам. В Нова плей се пази. Ама с тези безброй реклами и стотици епизоди...

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 22:29 от diziler

# 478
Много сезони много нещо бяха . "Откраднат живот" беше хубав до 4 ти сезон , после стана миш маш , като по едно време се включиха нови персонажи и нови истории, и. Но и колко нови звезди излязоха от този сериал . Не бих го гледала отново,  мина му времето според мен .

# 479
Понеже съм абсолютен фен на медицинските сериали, би ли споделила кои гледаш?
Извинявам се за офф-а.
Мери, единият е The Pitt (Спешни случаи в Питсбърг), който взе напълно заслужено Златен глобус. Сега тъкмо започна втори сезон. Първи сезон беше просто изключителен, изумителна игра на Ноа Уайли (добре познат като доктор Картър от Спешно отделение). Супер висока топка и силно препоръчвам.
Вторият е Doc (Лекар). Също страхотен, там личните истории и отношения са една идея по-застъпени, сега започна втори сезон и при него.
И двата са в платформата на НВО Мах.

Общи условия

Активация на акаунт