Шумни съседски деца

• 2 419
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
Някой ако може да ми обясни как можеш да накраш живо, енергично дете да стои мирно вкъщи, като в същото време не се облъчва с телевизия и интернет, ще му бъда искрено благодарна. Ние, за щастие, нямаме съседи под нас, но детето ни, дори и извеждано, дори и ходейки на ДГ, вечерно време тича из нас и вдига шум ( е, поне докъм 22 ч е в легнал да спи). Забележки правим, понякога чува, понякога -не, но няма да тръгна да си наказвам детето заради съседите.
Това с обобщението за всички хиперактивни деца, които не стоят като кукли, където ги сложиш, ще го подмина с ирония.
И на мен ми се сториха пресилени оплакванията от шума от деца. Та колко пък да са шумни. Какво по-забавно от шум от деца?!

# 31
Някой ако може да ми обясни как можеш да накраш живо, енергично дете да стои мирно вкъщи, като в същото време не се облъчва с телевизия и интернет, ще му бъда искрено благодарна.

Връзване
Анкерпласт
Оковаване
Затискане с нещо меко и тежко

Wink

# 32
Аз пък докато детето ми беше още бебе и спеше задължително следобед, имах оплаквания от шумни бабички. Баш в 2 следобед се разкудкудякваха, ама така се чуваше, все едно са у нас. Застанали на стълбището и се разправят. Не си ходят на гости като едно време.  Няма спасение, когато човек живее в жилищен блок. Даже и в къща да си, пак няма гаранция, че ще е тихо. Освен ако не е самотна къща в гората.

Общи условия

Активация на акаунт