Термин Декември 2025 👶

• 40 299
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
Аз подарих хубавия си ретинол. Също спрях всичко за мазане със салицилова киселина и тн. Мия се с едно розово на Биодерма и се мажа с най-обикновен дневен крем само. Преди рутината беше доста по-обстойна. А сега дори слънцезащитен не слагам, защото синтетичния фактор не е супер вариант, а минерален не можах да си намеря. Някой може ли да п препоръча слънцезащита на минерална основа за лице?

# 181
Аз подарих хубавия си ретинол. Също спрях всичко за мазане със салицилова киселина и тн. Мия се с едно розово на Биодерма и се мажа с най-обикновен дневен крем само. Преди рутината беше доста по-обстойна. А сега дори слънцезащитен не слагам, защото синтетичния фактор не е супер вариант, а минерален не можах да си намеря. Някой може ли да п препоръча слънцезащита на минерална основа за лице?

На Avene Haute protection е на минерална основа, също така на Clinique Sun SPF 50 Mineral Sunscreen Fluid For Face.

# 182
Здравейте момичета,при мен не се получиха нещата този път,спряло е да се развива още преди 2 седмици.Виждаше се само мътна течност в сакчето.Утре ме приемат в болница да ме изчистят.Успех на всички

# 183
Много съжалявам, да го прочета teodorcheto.
За съжаление често се случват такива неща Sad
Стискам палци следващия път всичко да се развие по най-добрият начин!

# 184
teodorcheto, прегръдки от мен. Много съжалявам да го чуя. Пожелавам ти следващата бременност да стигнеш до финал Heart

Момичета, и аз си записах час за пренатален тест на cell genetics, ще съм 10 +1. Попитах жената дали не е по-добре да изчакам, докато не съм поне в 11-та седмица, но тя каза, че няма никакво значение. Вие в коя седмица си направихте теста или ако ви предстои коя седмица ще сте?

# 185
teodorcheto, много съжалявам да прочета това. Сила и кураж!

lolabecky, аз записах час за 10+5, като преди това съм на преглед при АГ, за да сме сигурни, че всичко се развива наред.

# 186
Здравейте! Не съм писала отдавна, миналата седмица бях на преглед и всичко беше нормално. Нормални размери, добре закрепено и се виждаше биещото сърчице. АГ-то ме вика чак началото на юни в 12 г.с за изследвания и регистрирани на бременността. В момента съм в 9 г.с, но почнах отново да се филмирам, тъй като въпреки че гаденето ми се увеличи и дори повърнах на няколко пъти, честото уриниране намаля, както и напрежението в гърдите. Записах час за пренатален тест също - ще съм 10 + 1.

# 187
Здравейте и от мен,аз бях на втори преглед в момента съм в 9+2 гс ,обаче се разболях жестоко като парцал съм,единствено лукчета,чай и топло мляко пия за гърло..
Имам и температура, която овладяват с оцет но ме боли и цялото тяло,от днес обаче имам лошо предчувствие, дано да греша..
Имам настрочена фетална морфология на 10ти Юни в Щерев ,сега когато съм болна не усещам симптоми  освен болки в кръста и разтягане на матката..

# 188
Ей, момичета! Недейте с тези лоши предчувствия. Симптомите се менят, при мен има пикови дни, други съм по-добре. Гърдите също не ме болят както преди. Въобще не съм пишкала много, при някои жени се случва чак в трети триместър. Пишкам си нормално. Изобщо еднакви бременности няма, в това ме уверява и успокоява моето АГ. Съветва ме да не се вглеждам в симптомите, то ако нещо ще се случва, ще се случи. Тепърва  ни предстоят сигурно един куп болежки и различни усещания! Няма да се даваме на тия лоши мисли!

Valen23, бързо да се оправяш!

# 189
Момичета да ви успокоя! И аз така от 9г.с съм с много слаби симптоми, даже писах тук, днес бях на преглед, не само,че всичко беше наред, ами и плодът върви 1 седмица напред, вместо да съм в 10г.с+4 дни, аз съм в 11г.с+2 дни. Бъдете спокойни, нормално е някои симптоми да отшумяват лека,полека, тъй като плацентата е развита вече и е поела своите функции.

# 190
При мен отново имаше прокървяване, но на прегледа уж не видяха нищо притеснително.
Разбира се, чувствата си ги чувствам на тази тема - просто искам всичко да е наред.

Също, бебето ми е по-голямо, явно съм била с ранна овулация. Ще се смени датата на термина.

# 191
В крайна сметка си записах час за преглед за утре, абсурд да издържа така да юни месец. Ако има нещо по-добре да знам, ако ли пък всичко е наред ще се успокоя поне временно.

# 192
Момичета да ви успокоя! И аз така от 9г.с съм с много слаби симптоми, даже писах тук, днес бях на преглед, не само,че всичко беше наред, ами и плодът върви 1 седмица напред, вместо да съм в 10г.с+4 дни, аз съм в 11г.с+2 дни. Бъдете спокойни, нормално е някои симптоми да отшумяват лека,полека, тъй като плацентата е развита вече и е поела своите функции.

Имате ли час за фетална? Какво става с часовете като така се мени растежа? Аз съм запазила за 12+4

# 193
Здравейте и от мен,аз бях на втори преглед в момента съм в 9+2 гс ,обаче се разболях жестоко като парцал съм,единствено лукчета,чай и топло мляко пия за гърло..
Имам и температура, която овладяват с оцет но ме боли и цялото тяло,от днес обаче имам лошо предчувствие, дано да греша..
Имам настрочена фетална морфология на 10ти Юни в Щерев ,сега когато съм болна не усещам симптоми  освен болки в кръста и разтягане на матката..

При кой лекар си се записала в Щерев? И аз съм там на фетална морфология на 5-ти юни.

# 194

Имате ли час за фетална? Какво става с часовете като така се мени растежа? Аз съм запазила за 12+4

Нямам все още час за фетална, докторката каза да се свържа с нея другата седмица, за да го направим към края на седмицата, иначе планирахме да е в началото на Юни, но сега ще го изместим със седмица напред.☺

Общи условия

Активация на акаунт