Термин Декември 2025 👶

• 40 409
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Ние ще кажем другата  / по другата седмица след като излезе Пренаталния тест .
Така направихме и с първата бременност казахме в 13 г.с. Simple Smile

# 316
При кого бяхте на ФМ?

Дами, на ФМ дадоха ли ви прогноза за пола? Интересно ми е дали съвпадна с пола от пренаталния (за тези, които са си правили)?

При мен съвпадна. Веднага го видя. В началото на прегледа ни попита правили ли сме тест, аз казах не, нарочно, защото исках да видя какво ще каже, а да не де отпуска 😅

Моя мина днес в болница Щерев. Прекрасни бяха всички от момичетата на рецепцията, лаборантите и лекаря. Бях при д-р Васил Калев и изключително мило се държа. Много е готин и мисля и за втората пак да съм си при него. И таткото много го харесва и сме доволни.

# 317
Ще питам и аз дали таткото може да присъства, до сега всичките прегледи бяха с вагинален ехограф и се радваше само на снимки 😁 Дано го допуснат утре, че едно е на снимка - съвсем друго на живо!

При кого бяхте на ФМ?

Дами, на ФМ дадоха ли ви прогноза за пола? Интересно ми е дали съвпадна с пола от пренаталния (за тези, които са си правили)?

При мен съвпадна. Веднага го видя. В началото на прегледа ни попита правили ли сме тест, аз казах не, нарочно, защото исках да видя какво ще каже, а да не де отпуска 😅

Моя мина днес в болница Щерев. Прекрасни бяха всички от момичетата на рецепцията, лаборантите и лекаря. Бях при д-р Васил Калев и изключително мило се държа. Много е готин и мисля и за втората пак да съм си при него. И таткото много го харесва и сме доволни.

# 318
Мъфинче, не би трябвало да откажат партньорът ти да присъства. Това с вагиналния ехограф не го разбрах. Защо не е влизал?

Ние сме заедно на всички прегледи, че даже и с бебето. Последно бяхме на фетална морфология с кисело бебе на ръце. Но и на всеки преглед винаги сме влизали и двете, както с моята бременност, така и сега с на МЖ бременността.

# 319
Ние бяхме в МЦ Марковс, също влязохме двамата без проблем, имаше столче за таткото. Апаратурата им е жестока, всичко се виждаше толкова хубаво все едно бебето сега ще се ражда. Много съм доволна. Втората пак там ще я правим, живот и здраве.

# 320
При кого бяхте на ФМ?

Моята е на 10ти при Калев ,той успя ли да ви каже пола?

# 321
Valen, ние имахме пренатален тест и знаехме и като му казах той каза чакай сега ще се пробвам да позная и реално наистина позна, но каза, че е на 80 процента сигурен.

Много зависи и бебчето как е застанало.

# 322
Мина и моята ФМ при доктор Павлова в Марковс. Оказа се, че съм подранила малко, нямах 12 г.с., но бебчето върви по-голямо и успя да види всичко необходимо и не ме върна. Каза ми пола на 90%, много съм доволна от прегледа. Над 30 минути ми отдели, като тя обясняваше всичко много подробно. Апаратурата им е страхотна, все едно виждах бебето пред мен на живо. Доктор Павлова е бременна и за съжаление няма да мога да направя и втората ФМ при нея, ще трябва да се насоча към някой от колегите й.

Направих и БХС в Марковс. Всичко е наред и резултатите са чудесни. Малко се поуспокоих след този преглед, ще ме държи 4-5 дни и ще ме хване параноята отново.

Нямам симптоми вече, като изключим, че много ми се доспива около обяд. Имам си коремче и съм + 1 кг засега. С предната бременност качих около 10, дано и тази е така. Гледам доста да се движа през деня, докато времето позволява и не е дошла голямата жега.

# 323
Момичета има ли вайбър група, не съм много по форумите.

# 324
Излезе ми Пренаталния тест ,доктора каза че всичко е наред ,след малко ще ми го пратят и чакаме Момченце Simple Smile
Второ момченце Heart

# 325
Има ли друга бъдеща мама освен мен, която на БХС е отказала да разбере пола на бебо? Grinning
Мисълта, че не е на 100% сигурно ме спря. Може би и това, че имам познати, при които първо са казвали едното, а после се е оказвало другото.
С таткото решихме да изчакаме още месец-два, а и в крайна сметка важното е да е здраво! TractorRibbon

Още нещо - има ли мами, които в 13гс все още имат болки и придърпвания ниско долу.
Моите са почти постоянни като се засилват дори и при минимална физическа дейност.
Пия ношпа макс от време на време, ноо май май не ми действа. Търпя си ги, но ми омръзнаха. Grinning

И последно - ориентирали ли сте се до коя седмица ще ходите на работа? Computer

# 326
Аз имам болки, даже днес цял ден ме боля корема ниско долу в 13 г.с. точно. Пих но шпа, според мен е нормално. Болката е тъпа, за това не съм се притеснявала.
Иначе ние разбрахме пола още от пренатален тест, аз много исках да знам.

# 327
  • Варна
Още не ми беше излязал НИПТ теста, като дежурния в спешното, като прокървих ми каза “ами мъжко е” 😄
После излезе резултата, потвърди се и на следващото спешно, пак ми казаха, че имал добри мъжки данни, та ако искате да изживявате момента на изненадата, кажете предварително, че те си споделят. 🤭

# 328
Здравейте и от мен,мина и моя БХС при Калев в Щерев,изключително добре вървим с всичко,прегледа беше обяснен и разказан,показан всичко е наред,аз пренатален не съм правила, той каза,че няма и нужда тъй като всичко е наред и ми каза че на 80% чакаме момиченце, имаме едно момче,а сега ще чакаме и момиченце, много съм щастлива и ми олекна.
Успех и на всички,на които им предстои! 🧿

# 329
Как сте всички?
Аз официално съм в 13-та седмица вече. Времето ми минава толкова бързо и бавно същевременно. И нищо не ми се прави, имах чудесна изградена с месеци рутина, която откакто забременях не мога да спазвам. Само лежа, когато не съм на работа и все още нямам енергия и сила за нищо.  Не знам дали спряхте вие да повръщате и да ви се гади, но при мен не е утихнало напълно.  Даже последната седмица почти всеки ден повръщам вечер, дори в началната ми бременност не повръщах толкова много. Не знам какво ми става.

Общи условия

Активация на акаунт