Термин Декември 2025 👶

• 31 132
  • 700
  •   1
Отговори
# 675
Аз въпреки , че тази година ставам на 30години и се смятам за самостоятелна поне от 10 -12 г. Се надявам бабите или по-точно майка ми да ми помогне в началото. 
От другата седмица ще купим неща колкото да посрещнем бебка , а след това ще разчитам на нея. С мои финанси разбира се , но нейния избор . Толкова много неща се предлагат , че аз се обърках .

# 676
И аз не съм влизала във вайбър. Само тук ще съм си.

Говорила съм с майка ми около раждането да постои с нас 2-3 дни (най вече да помага с малката), че трябва да се чисти къщата за посрещане на бебчо. После се надявам МЖ да се възстанови от секциото бързо, че малко след изписването ще остане сама с двете деца през работните дни от сутрин до обяд. Горката тя, но като се прибера си ги поемам. Гледаме малката почти наравно, и като станат две, пак ще е така.

# 677
Не знам дали съм останала само аз изперкала и не искам да купувам още нищо от суеверие и страх. Като гледам вече хората мислят за колички, имена, а аз още съм на работна вълна от страх Sad

Иначе питах ChatGPT за списък и не изглежда зле. Но искам да ви питам за магазини/марки за дрехи. Искам нещо чист памук и като цяло естествени материи. Пепко и тн не дори за възрастни не са Ок и не искам нещо да дразни кожата на бебето. Някакви препоръки имате ли ? Също така какво мислите за дрехи втора ръка от някоя група ? Естествено, че ще купя неща, но като си помисля, че ще ги носи буквално няколко седмици ми се струва нелогично.

# 678
И аз съм изперкала. Правя списък, набелязвма неща, количка избрахме и не смея и не смея да поръчам и купя нищо. Много ми се искаше да си разпределя разходите в месеците, ама постоянно ме е страх и нищо не купувам.

# 679
Аз откъм дрехи смятам да са Синсей, Кик и т.н. Имат памучни дрехи и не виждам смисъл от скъпи. С първото дете се втелясвах и взимах уж качествени и по-скъпи неща, но е безсмислено. Някои неща даже не ги и носи. Така или иначе умаляват бързо.

# 680
Аз съм малко в дилема, тъй като не желая неща на Шийн, Тему или Джъмбо да се докосват до бебето ми, поради всичките им химикали. По-склонна съм да взема неща на заем или втора употреба за бебето.

Имам чувството на моменти, че съм последния човек на света, който не поръчва от Тему. 😀 има ли някой друг тук такъв или наистина съм последната луда?

Като си се знам как реагирам с кожата на съмнителни материи и колко ми е гадна миризмата в Джъмбо, просто не мога да се осмеля, въпреки цените.

# 681
Аз никога нищо не съм купувала от тему, шейн и тн. За сметка на това имам супер дрехи от магазини за втора употреба. Не искам да купувам най най-скъпото на този етап, че уж е най-хубаво, но някак искам да е качествено.
Аз съм малко в дилема, тъй като не желая неща на Шийн, Тему или Джъмбо да се докосват до бебето ми, поради всичките им химикали. По-склонна съм да взема неща на заем или втора употреба за бебето.

Имам чувството на моменти, че съм последния човек на света, който не поръчва от Тему. 😀 има ли някой друг тук такъв или наистина съм последната луда?

Като си се знам как реагирам с кожата на съмнителни материи и колко ми е гадна миризмата в Джъмбо, просто не мога да се осмеля, въпреки цените.

# 682
След като се поинтересувах и прочетох малко, особено за подпалването на дрехите и химикалите в тях, не поръчвам повече никакви дрехи и почти никакви играчки от Шейн/Тему/т.н. Не са минали никакви европейски регулации за безопасност, за разлика от всичко, което се продава на територията на ЕС.

За супер дрехи препоръчвам H&M. След цялото ровене и проверяване, това е марката, която предлага най-безопасни и най-качествени дрехи. От тези, които нормален човек може да си позволи де.
А за сладки дрешки препоръчвам Косара. Хора, няма такъв магазин! Най-сладките дрехи на малката, които се съдрах да ѝ обличам, докато не умаляха, са купувани от там.

# 683
Мен също ме е страх да мисля за покупки и нищо такова не съм правила. Като марки на мен ми харесват някои неща от H&M, Next и Cool club. Никога не съм пазарувала от Тему, Шейн, КиК и тн. От Пепко имаме 2 ромпъра. Неща от Джъмбо бяха забранени първите 2 години вкъщи. Вече има 1-2 подарени камиона от там.
Също в моят квартал има магазин Дундьо, те продават български дрехи.
При нас 90% от дрехите до ден днешен са подарени от приятели, не знам коя употреба Joy

# 684
Аз също мисля да взема от H&M. Може и втора употреба дс купим, но пак H&M или Зара, примерно.

# 685
Здравейте! Много ми се подуват краката и ме болят . Утре съм на изследвания и на 11ти на преглед.
За съжаление не се справям да прикача снимка тук . Левия ми крак става огромен, десния е по-малко подут, но пък по-болезнен. Има ли някоя от вас тези проблеми ?
СподелиПолезно

# 686
Здравейте! Много ми се подуват краката и ме болят . Утре съм на изследвания и на 11ти на преглед.
За съжаление не се справям да прикача снимка тук . Левия ми крак става огромен, десния е по-малко подут, но пък по-болезнен. Има ли някоя от вас тези проблеми ?
СподелиПолезно

Как е кръвното?

# 687
Как сте всички? Хайде да пораздвижим темата!

Ние се преместихме на ново място, доста по-малко, но пък си е наше и все още всичко е в кашони и тепърва трябва да подреждам.
Започнах със списъка за купуване и реалността, че след 2 седмици вече ще съм в 3ти триместър ме налегна.
Не знам как сте вие, но аз не мога да повярвам, че след няколко месеца бебе ще излезе от мен и се чудя колко бързо мина времето и ще се справим ли..

# 688
Хей, хей, да ви попитам при някоя от вас има ли поява на стрии ? Аз май имам зачатие по паласките и сякаш по бедрата. А много се мажа. Качила съм 15кг. 
Старт 60кг (пак си бях леко пълничка ) , сега съм 75 😬 , по-лесно е да ме прескочиш, отколкото да заобиколиш

# 689
И аз след два дни влизам в 7ми месец и ми е много вълнуващо. Нямам търпение да минат следващите два месеца. Почти не усетих времето от положителния тест до сега, та си мисля че и остатъка ще мине неусетно. Искам само здрави бебчета, които да си дочакат предвидената седмица Heart

И аз започнах да имам стрии на паласките. За сега са мънички. Не съм много редовна с мазането, но смятам, че гена играе най-важна роля тук. За сега съм +4 килограма, което е супер за мен. С предната бременност не качих нито един и ми беше притеснено през цялото време.

Общи условия

Активация на акаунт