Термин Декември 2025 👶

• 37 151
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
По спомени с първата ми бременност, мисля,че към 12г.с.пускаха първите рутинни изследвания,заедно с микробиология и цитонамазка(ако не е правена скоро).
По другия въпрос,при мен в 6+1 се видя ембрионче със сърдечни пулсации,но както и други момичета са казали,много зависи,кога е била овулацията .Аз в понеделник съм на преглед, тогава ще съм 8+1 и нямам търпение да видя колко е пораснало човечето

# 151
Пусках в 9-та седмица ,HIV там и другите ,урина Пълна кръвна ,Глюкоза ,Токсоплазмоза.Ама държавата в която се намирам явно не се слави с бързина и половината ще излязат след 2 седмици Simple Smile Simple Smile

# 152
Аз съм на ЖК на 28ми , което се пада 13г.с. и лекаря каза че тогава ще ми назначи изследвания , а ФМ съм записала в 12г.с.

# 153
И моята лекарка ми каза да изчакам до 12г.с преди да пусна ЖК, така че изследванията ще ги правя към 12-13г.с.,след ФМ.

# 154
Здравейте,

Записвам се съвсем тихичко с термин края на 2025.
Бях на доктор на 8 май, ембриона има пулс и беше голям 16мм. Следващия ми час е другата седмица. Нямам никакво симптоми като гадене, умора, но само ме наболяват гърдите и ниско долу в корема. От две дни ми се въртят негативни мисли, дали всичко е наред. Преживях в средата на февруари аборт, ембриото спря да се развива в 8 седмица и нямах също почти никакво симптоми.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 13:18 от roshan

# 155
Здравейте,

Записвам се съвсем тихичко с термин 1.01.26.
Бях на доктор на 8 май, ембриона има пулс и беше голям 16мм. Следващия ми час е другата седмица. Нямам никакво симптоми като гадене, умора, но само ме наболяват гърдите и ниско долу в корема. От две дни ми се въртят негативни мисли, дали всичко е наред. Преживях в средата на февруари аборт, ембриото спря да се развива в 8 седмица и нямах също почти никакво симптоми.

Стискаме палци и само положителни мисли! Знаеш, че всяка бременност е индивидуална, симптоми може изобщо да не се появят и всичко да е наред или пък на по-късен етап. При мен нахлуха в 7 седмица. 🙏

# 156
Ние се записахме на ЖК другата седмица и тогава ще пускаме изследвания. В понеделник правихме пренатален тест и тези дни очакваме резултатите, ще разберем и пола.

# 157
При мен пък така стана, че като влизам в 12гс лекарят ми излиза отпуск, а като се върне - аз отивам на море, та първият преглед след феталната ще ми отиде чак за 15гс, но не го намирам за проблем често казано. По-важно ми е всичко да е наред от феталната и пренаталния тест. Оказа се, че за близнаци няма никакви разширени пакети за пренатален и ще изследваме само основните 3 синдрома. При предната бременност пусках доста по-голям пакет, но въпреки това пак бях притеснена цяла бременност и гледах всичко "под лупа".

Иначе за изследвания нищо не са ми назначавали. Сама си пуснах кръвна захар, гликиран хемоглобин и ТСХ, защото предната бременност имах проблеми с тях.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 10:20 от Michelle009

# 158
Здравейте момичета.Последната ми менструация беше на 10.04. и малко преди да ми закъснее направих тест и беше положителен и после още 10 теста които също бяха.Имам кафяво зацапване и болки в яйчниците.Вчера бях на лекаря и видя плодовия сак но беше груб или по скоро бързаше …каза ,че имало жени които са продължавали бременноста и други не..Божа му работа била…каза ми на 29 пак да отида и да пия дуфастон 2х1.От малък град съм и си записах час при друг лекар но чак на 28.05.Първа бременност ми е и дълго чакана.Много ме притеснява болката в яйчниците .Някои от вас пишат ,че е леко придърпване но при мен не е така 😔

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 10:30 от S.e.v.i.

# 159
Не се притеснявай,много от нас имахме такива зацапвания,болката също е нормална,при мен дори беше силна като при цикъл и все си мислех,че ще ми дойде и ходех с превръзки,докато не се усъмних и си направих тест.Доктора правилно ти е казал,все пак е много рано,пий си Дуфастона и мисли позитивно.

# 160
И при мен си имаше болка точно като при цикъл, още понякога имам, но вече пия но шпа. Със зацапвания и аз бях и то дълго време. Наистина е Божа работа в началото. Мислиш позитивно, пиеш хапчетата, по-малко четене в интернет, възможно колкото се може по-малко стрес. Емоционална вихрушка е първия триместър, особено за тези от нас, които отдавна чакат чудото.

# 161
Момичета как сте със симптомите? Аз днес влизам в 10г.с и забелязах, че доста от симптомите ми са намаляли и малко съм се филмирала. Гадене вече нямам, гърдите ме болят само сутрин, в общи линии си се чувствам добре, единственото,което ми напомня, че съм бременна е тежестта и придърпването в абдоминалната част, също и подуването. Не знам дали гаденето успях да го контролирам с това,че се храня редовно или просто тялото ми е свикнало с хормоните,но си се притеснявам дали всичко е наред

# 162
GY2023,  аз бях като теб 8-ма седмица и много се бях притеснила. Сега съм 9-та и някои симптоми се върнаха. Моята лекарка каза, че е напълно нормално да идват и да си отиват и да не се притеснявам, така че всичко е наред. Радвай се на хубавите дни.

# 163
И аз влизам в 10 седмица и се радвам че втори ден ,хапвам и ми е вкусно ,изчезват симптомите ,но тъй като беше доста гадно всъщност започнах да се радвам .Нормално е вече да изчезват лека по лека гадене и там подобни .
Момичета как сте със симптомите? Аз днес влизам в 10г.с и забелязах, че доста от симптомите ми са намаляли и малко съм се филмирала. Гадене вече нямам, гърдите ме болят само сутрин, в общи линии си се чувствам добре, единственото,което ми напомня, че съм бременна е тежестта и придърпването в абдоминалната част, също и подуването. Не знам дали гаденето успях да го контролирам с това,че се храня редовно или просто тялото ми е свикнало с хормоните,но си се притеснявам дали всичко е наред

# 164
Момичета, днес излязоха резултатите от пренаталния.
Всичко е наред, ще си имаме здраво момченце! Blue Heart Няма синдром на Даун, Патау, Едуардс и там всичко друго, което се изследва (синдроми, микроделеции и един милион неща, които не разбирам). Много сме щастливи Tada Hug Вече успяхме да поспорим за името.
Имаме дъщеричка, сега ще имаме и син. По едно от двете Grinning

Общи условия

Активация на акаунт