Подлъга ме ,че имаме отношения и разбрах,че има много рибки на куката

• 7 449
  • 227
  •   1
Отговори
# 165
Не, означава, че може да се пазят от бебе. И пак да си имат доверие. Не всички взимат хапове и слагат спирали.
И пак могат да добият заболявания.
Не е ок да правиш без презерватив с непознат секс, но и той не гарантира пълна защита.
Та малко да се запре тук възмутата.

# 166
  • София
Аз пък си обичам със. Може да звучи тъпо,ама ми е по-сладко

# 167
  • София
Вазектомия.

# 168
  • Paris, France

Понякога има много неприятни странични ефекти. Не я отричам, но всеки трябва да се замисли сериозно за възможните последствия. Много връстници на децата ми, които се подложиха на тази хирургична намеса сега реват от болки в ставите. Разбирам ги, страх ги е много момчетата, но не е съвсем безобидна (както мислех).

PITP на колко да се хванем на бас, че нито една от възпитаничките oтличнички тук не го правят със със мъжчетата си? Mr. Green

Не съм отличничка, но ние така предпочитаме. Много от мъжете от моето поколение са правили секс само с гума заради вилнеещия HIV тогава и после така са свикнали с десетилетия. Иначе съм с прекъснати тръби.

# 169
  • София
Това пък да си направиш васектомия трябва да си...айде да не съм груб. Не мога да разбера нито причината ,нито последствията. Ужас ,направо ми става лошо ,като си помисля

# 170
Само между другото,сега когато съм над 50 години,съм правил много повече секс на първа среща,отколкото на 20 - 30 години.И това по инциатива на жената.Ако искате,вярвайте,ако искате не вярвайте.
О, вярвам ти. Таргет групата е различна и на жените не им пука ще повторите ли и какво ще си помислиш. В случая на авторката тя търси връзка, евентуално семейство, а мъжът срещу нея все едно чете обява в ало бг "Промо! Пускам веднага, осигурен терен".

Съгласна съм с Невена.

# 171
Той е в правото си да търси, каквото му е нужно на него, както и авторката.
Тя сякаш живее на Луната и не предполага дори, че има такива мъже.
Мен това ми е по чудното.

# 172

Понякога има много неприятни странични ефекти. Не я отричам, но всеки трябва да се замисли сериозно за възможните последствия. Много връстници на децата ми, които се подложиха на тази хирургична намеса сега реват от болки в ставите. Разбирам ги, страх ги е много момчетата, но не е съвсем безобидна (както мислех).

Децата ти не са ли около 20 годишни? Вазектомия на 20, сериозно? Баси, там на запад съвсем са изтървали козите, ама нищо ония по-тъмно зелените ще оправят работата

# 173
От какво ги е страх 20-годишните, че правят вазектомия? От презерватива ли? Anguished

# 174
И на мен ми звучи като филм на ужасите – вазектомия. Дотам ли стигнахме с изтласкването на сексуалността...
Като цяло съм против подобни процедури, както при хора, така и при животни. Варварско ми е, ако няма обективни здравословни проблеми да се месиш в природния алгоритъм и устройство.

# 175
Ами страх ги е от деца, а там ако направиш дете на някоя те осъжда и 18 години после плащаш половината си заплата, и то по нейна сметка, без да си сигурен за децата ли ще ги харчи или за нейни си капризи.
Като са чули някоя и друга хорър стори, и са решили да се предпазят.
Как обаче ще решиш още на младини, че и по-натам няма да поискаш собствени деца? За мен това са егоисти хора. Вярно, че да се гледат деца трябва доста енергия и пари, ама за да имат за айфони и екскурзии да се лишат от деца...

# 176
  • Далечният изток
Дано поне някой ден, ако все пак решат да имат семейство, да предупредят партньорката, че за какви ли не случаи съм чувала..

# 177
  • София
Как обаче ще решиш още на младини, че и по-натам няма да поискаш собствени деца?

Вазектомията вече е обръщаема процедура.
При невъзможност да бъдат свързани обратно прекъснатите връзки, директно се прави екстракция на сперматозоиди от тестисите и се прави ин витро.
Т.е. не означава пълна невъзможност да имаш собствени деца.

# 178
  • София
а мъжът срещу нея все едно чете обява в ало бг "Промо! Пускам веднага, осигурен терен".

Съгласна съм с Невена.
Пропусна, че е безплатно. Grinning

# 179
  • Paris, France
Скрит текст:
Как обаче ще решиш още на младини, че и по-натам няма да поискаш собствени деца?

Вазектомията вече е обръщаема процедура.
При невъзможност да бъдат свързани обратно прекъснатите връзки, директно се прави екстракция на сперматозоиди от тестисите и се прави ин витро.
Т.е. не означава пълна невъзможност да имаш собствени деца.

За изваждането на сперматозоиди от тестисите е вярно, но вазектомията не е обратима след някакво време, защото тялото изработва антитела и трепе сперматозоидите.

Въпросните мъже не са на 20г, а на 25-30г. За нямащи деца има 2 или 3 години срок за размисъл по касата.  Решили са, че децата са скъпа, досадна работа и развалят рахата. Издръжките са високи и не желаят отговорност. Някои имат биологични деца, които още не познават, но майката няма право да търси издръжка.

ама нищо ония по-тъмно зелените ще оправят работата

Второто им поколение, родено тук не ще деца. Тази година колкото са умрелите, толкова са новородените, като 30% са от майки с чуждестранен произход.

AIDA_N, тук не се крият. Казват си какво искат, но не мисля, че споменатите искат съжителство или партньорка.

Общи условия

Активация на акаунт