Подлъга ме ,че имаме отношения и разбрах,че има много рибки на куката

• 7 451
  • 227
  •   1
Отговори
# 150
Това ,че имам дете ,не означава ,че не искам да създам семейство отново,с и защо не второ дете.Ние разведените нямаме ли право да живеем на 30+ години ,да не съм на 100
И детето много ясно ,че не беше в дома ми тогава,не съм тъпа пред детето да каня мъже

Ти още не си си поела дъх след развода, а вече искаш ново семейство и още дечуря.

За ерген трудно ще станеш първи избор заради малкото дете. Не си и точно семеен тип жена. Кръшкаш, хойкаш, влачиш непознати в дома си, нямаш точна преценка за хората. 

Мъжете създават семейство като си стъпят на краката. Нормалните, де. Тръгвайки с живеещ с родители, който се скръндзоти за хотел, трудно ще създадеш връзка и семейство.

Според мене е по-добре да си останеш с детето, а като искаш, излизай с мъже! С тези игри на семейства най-много отново да се разведеш и да останеш сама, но с две гърла за хранене.
Имам позната разведена с дете на моите години,и вече 2 г е в сериозна връзка с ерген на 35 и живеят заедно и прие детето и.

# 151
  • Далечният изток
Четеш избирателно, схващаш още по-избирателно...

# 152
Четеш избирателно, схващаш още по-избирателно...
Чета всичко подробно и не избирателно

# 153
  • Варна
Само между другото,сега когато съм над 50 години,съм правил много повече секс на първа среща,отколкото на 20 - 30 години.И това по инциатива на жената.Ако искате,вярвайте,ако искате не вярвайте.

# 154
Само между другото,сега когато съм над 50 години,съм правил много повече секс на първа среща,отколкото на 20 - 30 години.И това по инциатива на жената.Ако искате,вярвайте,ако искате не вярвайте.
И аз с бившия ми мъж си легнах на първата среща и резултата беше 8 брак

# 155
  • София
+ изневери и непоносимост
Голям келепир.

# 156
+ изневери и непоносимост
Голям келепир.
Това вече след втората година брак и появата  на дете се побърка нещо, и почна да ходи по барове и жени ,и търпях заради детето

# 157
Млада жена е, нормално е да иска семейство. Само да внимава повече. Къв е тоя, ни го знаеш, ни го познаваш, от друг град, и хоп, на втората среща го водиш у вас да правите секс без презерватив. И си въобразяваш, че вече имате връзка 😆

# 158
  • София
Гонореята се лекува някак си, но бъбреците са скъпи дори на черно.

# 159
На бас, че той е казал без и дори да си опитала да възразиш, е промърморил какво толкова няма страшно нам какво докато не си клекнала. Обикновено така става. Ако е било така, научи се да казваш не и да си гониш интереса - така се уважаваш повече и изискваш повече. А и може да се окаже добър филтър срещу егоисти.

# 160
  • София
Не мога да повярвам ,че има хора ,които правят секс без презерватив, освен ,ако не съжителстват сериозно . А пък да правиш секс без с някой още в началото си е руска рулетка

# 161
  • Out of the Mix
То оставаше и в съжителство вече да правиш със.
PITP на колко да се хванем на бас, че нито една от възпитаничките oтличнички тук не го правят със със мъжчетата си? Mr. Green

# 162
Е, те много хора и във връзка правят секс с презерватив. Това също не означава сигурност.
Всичко е рулетка в този живот.

# 163
  • Далечният изток
Възпитанички?
Мъжчетата си?
Със?

Много искам да те подминавам, че постовете ти предизвикват.....  Няма да го напиша Rolling Eyes

# 164
  • Out of the Mix
Босилек, седи, че ми обърнА миглата на десния клепач с този коментар.

Значи си нямат никакво доверие, не са се тествали, не са изговорили, то и това е култура, и не е за всеки.

Каквото искаш прави, Айда, имаме глава на раменете...епа подминавай, не само да казваш "искам", ами и действия да има. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт