Подлъга ме ,че имаме отношения и разбрах,че има много рибки на куката

• 7 501
  • 227
  •   1
Отговори
# 90
Защо на мъжете ви е толкова важно да се валидирате и да скачате от клон на клон.Не ви ли писва?Мен лично би ме мързяло да се занимавам с такива глупости 😆
Нали не си на 15г?
Мъжете не само не ги мързи, а мечтата им е много маймунки да им скачат на клона, да се менкат, а може и по 2-3 заедно. И така докато се влюбят. Тогава повечето (но не всички) се кротват само с една жена в сериозна връзка.

Ако ти не искаш да скачаш от клон на клон по неволя, да си рибката, която се хваща на много кукички - слушай кака си Невена. Има си стари и валидни правила как да накараш несериозните да бягат от теб. И така ще останат само сериозните, от тях трябва да избираш.
Може да няма опашка от желаещи, но това е без значение. На повечето жени им трябва един сериозен, с когото да са заедно дълго време.

# 91
Защо на мъжете ви е толкова важно да се валидирате и да скачате от клон на клон.Не ви ли писва?Мен лично би ме мързяло да се занимавам с такива глупости 😆
Нали не си на 15г?
Мъжете не само не ги мързи, а мечтата им е много маймунки да им скачат на клона, да се менкат, а може и по 2-3 заедно. И така докато се влюбят. Тогава повечето (но не всички) се кротват само с една жена в сериозна връзка.

Ако ти не искаш да скачаш от клон на клон по неволя, да си рибката, която се хваща на много кукички - слушай кака си Невена. Има си стари и валидни правила как да накараш несериозните да бягат от теб. И така ще останат само сериозните, от тях трябва да избираш.
Може да няма опашка от желаещи, но това е без значение. На повечето жени им трябва един сериозен, с когото да са заедно дълго време.
Нали не си на 15г?

Не съм на 15,на 31 г съм
И какви са тези строги правила,сподели да знам

# 92
  • Пловдив
Като за начало ....не пускай на втора среща ......мъж ти го казва това! 😉

# 93
  • Далечният изток
А на първа

Joy

# 94
  • Пловдив

Може.....Поне, няма да се надъха,че има връзка .

# 95
Няма правила.
Като правило  слушай само себе си.
Ако не се чувстваш комфортно или притеснена в дадена ситуация, не неглижирай това усещане и не го изтласквай. Изказвай го, показвай, изговаряй на момента. Иначе се затъва в недомлъвки и в един момент си в дълбок компромис.
В конкретния случай – щом си разбрала за други жени, искаш диалогичен разговор – така и така не ми е ок, видях еди какво си, ти какво ще кажеш? СПоред отговорите му си преценяваш за теб какво да правиш.
АКо ти е ок да се виждаш с него у вас или където и да било, прави го. Тука никоя не ти живее твоя живот и не ѝ е работа.

# 96
Като стана дума за маймунки, мъжете са готови да се направят на маймуни от мерак да се разпишат, но после си го връщат или просто гоустват. За жена може да е неразбираемо как някой след толкова усилия ще се чупи, ама си е така.

# 97
Гатеваа, не се обиждай. На твоя страна съм.
Но срещу течението трудно се плува. А срещу природата на мъжа - още по-трудно. Полигамията е вродена на мъжете.

Какво да направиш - прочети пак постовете на Невена, Велчева, Кетчър и други.
Ако искаш сериозни отношения, мъжът трябва да положи сериозни усилия.
Ако търси само чук и чао, ще му писне и сам ще те освободи от себе си.
Второ, питай бе жена. Например преди или след втората среща и първия ви секс, казваш, че много ти е харесал. Питаш сега к'во - ще си чатим ли, излизаме и сексим с други или ще пробваме да сме си само ние, пък каквото сабя покаже.

И за да не ме напданете. Всяка жена има право да се забавлява,  също може да търси секс без връзка. Но трябва да знае какво иска в даден момент с този мъж и поведението е различно.
И понякога несериозен в началото секс прераства в сериозна връзка.

ПП правилата не са строги, а стари - в смисъл доказали с времето, че действат в повечето случаи.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 20:21 от biborana

# 98
Няма правила.
Като правило  слушай само себе си.
Ако не се чувстваш комфортно или притеснена в дадена ситуация, не неглижирай това усещане и не го изтласквай. Изказвай го, показвай, изговаряй на момента. Иначе се затъва в недомлъвки и в един момент си в дълбок компромис.
В конкретния случай – щом си разбрала за други жени, искаш диалогичен разговор – така и така не ми е ок, видях еди какво си, ти какво ще кажеш? СПоред отговорите му си преценяваш за теб какво да правиш.
АКо ти е ок да се виждаш с него у вас или където и да било, прави го. Тука никоя не ти живее твоя живот и не ѝ е работа.

Очаквах някакво оправдание или да реагира по някакъв начин ,след като показах,чата ,но видимо не го интересуваше ….написа ОК и това е .Не смятам да искам обяснение ,след като няма заинтересуваност.
Той сам се е досетил,че всичките му думи и обещания,че е само с мен съм разбрала ,че са лъжа

# 99
  • София
Като стана дума за маймунки, мъжете са готови да се направят на маймуни от мерак да се разпишат, но после си го връщат или просто гоустват. За жена може да е неразбираемо как някой след толкова усилия ще се чупи, ама си е така.

Мда. Слушайте ЧС и Невена. Имат повече житейски опит от повечето пишещи в темата. И макар едната да пише доста картинно, чак невероятно, всичкото е точно така на практика. Просто има дар слово жената.

По горното - гледала съм го от първия ред много пъти. Тя се дърпа, но не защото Е труднодостъпна и по- трудно допуска хора до себе си, а преко сили, за да се направи на интересна. Мъжете знаят кое от двете е. И може и година да я гони и преследва, килимчето да ѝ опъва и като пусне и свали гарда, може нея да направи на маймуна. Една такава в момента буквално се моли за секс. И пита "ама защо ме преследваше толкова дълго, ако не искаш отношения". Той какво ѝ отговаря няма да пиша - ама е грубиянско.

# 100
Именно, за някои мъже такива жени са като планински връх - ще търпят студ, глад, лишения и умора, ще харчат време и пари за да се качат горе и да го покорят. Но няма да останат там, а веднага слизат долу в някоя уютна долчинка.

# 101
  • София
И обикновено гледат да ѝ размажат самочувствието, както е в случая, за който аз говоря. Жал ми е за жената, но сама се е поставила в това положение. Винаги може да престане да пита дебела ли е и защо вече не я иска, да си събере малкото оставащо самоуважение и да му бие шута на въпросния играч.

# 102
Така е. Няма как от началото да се познае с какви намерения е ухажорът, защото често и той не знае. Пробва се да види какво ще стане, респективно и жената трябва да не приема нещата сериозно от самото начало, да не си сваля стандартите и да изчака какво ще стане.

# 103
Така е. Няма как от началото да се познае с какви намерения е ухажорът, защото често и той не знае. Пробва се да види какво ще стане, респективно и жената трябва да не приема нещата сериозно от самото начало, да не си сваля стандартите и да изчака какво ще стане.
Може да ме милите повечето за наивна,но наистина за втори път попадам на играч в живота си,не съм имала тази възможност до сега.
Омъжих се на 23 и вече на 31 съм разведена ,била съм вярна на мъжа ми 8 години ,и изневерих накрая ,когато вече не се търпяхме и живеехме отделно.
Просто не вярвах ,че има такива мъже….

# 104
  • София
Ами, мъжете са такива. Не са като жените - да оценяват кой колко мило се държи с тях, да преценяват дълго, да действат съвестно и да не заблуждават жените. Гледат да минат по най- малкото съпротивление, което им се оказва и правят деца масово, защото жената иска. Тези, обсебените от продължаването на гена, са нарцистични, макар в адекватна степен да е нормално желанието. Ако зависеше от мъжете да си правят деца сами или помежду си, щяхме да сме на половина.
И не сексът сам по себе си на ранна среща, а емоционалната привързаност се надушват като наивни. И угодничеството, лесното съгласяване (като при теб да приемаш самопокани така лесно) се третират като маркер, че могат да те работят.
Гледай си интереса и си слушай интуицията - ти какво искаш.

Общи условия

Активация на акаунт