🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 430
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 095
Е да, ама го е зарязала (бившия), въпреки че “много се грижел всички- за нея и семейството”.  Не ми изглежда като жена, която ще търпи един мъж само заради парите. Нищо че я изкарват най-меркантилната. Знае си границите, както си казва. 😀
Извинявай, но Данчето точно така изглежда. И вероятно я е зарязал той нея, а не тя него. Нищо чудно такъв мъж изобщо да не е съществувал.

Отказала е брак и сигурно той е видял, че е само спонсор и е избягал..сега пък иска да се жени за Марто ама той не я е питал даже.

# 1 096
Даниела според мен не може да се влюби. Просто с такива изисквания и претенции, гледайки винаги първо дали е богат, дали е силен, дали е “джентълмен” - ми тя си избира зеленчуци на пазара… Любовта е спонтанно чувство и често е необяснимо. Затова на хората им се случва да се влюбят в неподходящ човек - защото любовта не я избираме ние самите. Затова и се вижда, че Мартин е влюбен истински, а тя - НЕ.

# 1 097
......... Има правилна дикция, добър изказ, мисълта и тече бързо и се изразява добре. Дори се аргументира много по -добре от Елена вечната фаворитка.........
Съгласна съм съм с вас по отношение на Даниела, но се чудя как е възможно някой да фаворизира Елена, която нито беше първа красавица, нито много приятна. Ако съм мъж и трябва да избирам между Даниела или Елена, ще избера Даниела, защото поне не философства за щяло и нещяло.

# 1 098
  • somewhere near the sea
За Васил наистина така не разбрахме какво точно работи. "Онлайн търговия, общо казано" Иска момите да се искрени и откровени, но стената я издига той. Аз, като искам да си продам омръзналите ми вещи, ги продавам онлайн. Е, търговка ли съм? Това професия ли е? Кой да знае?
Въпреки това на тази среща от много дърдорене Ферай не разбра, че загуби мача. Ако иска да излиза с триковете на менторката си, не трябва да ги прави "mot par mot" (дума по дума). Но толкова си може момичето. А на синхроните й се посмях-нищо не й се разбираше от възторженото цвилене.

# 1 099
  • Варна
Тя не е железна Дана, тя е хладнокръвна и пресметлива като наемен убиец. 😁

Мата Хари, м? 🤣🤣

# 1 100
Оф аз нищо не виждам, освен сценарий и както шуми мълвата, че от преди се "знаят". Нито виждам някакви, кой знае какви похвати, нито омагьосване.Че къде се дърпа, веднъж си извърна главата и веднъж не отиде на групова среща. С какво я спечели, с подарък и парцалки. Лесна плячка, прозрачна, тя си каза цената от самото начало, скъпа издръжка срещу присъствие. До къде ще стигне това? Най-много месец, два ще се охарчи.

# 1 101
Много сбъркаха с въпросите към Даниела, трябваше да и задават само такива, на които се отговаря с "да" и "не". Всичко друго е се тая, защото тя си приказва там приказките.
Анна-Мария пък ще пита нарцис за комплекси в национален ефир.
Много ми е тъпо, че изрязаха въпросите към Роси и явно разговорът с Виктор на предния коктейл.

Не помня, кой писа вчера, че Марто го матираха с пешката, много ми хареса Simple Smile

Ферай изкопа ново дъно.

За Виктор не знам какво да кажа, в много моменти постъпи като задник. Но ценностите му за връзка са най-близки до моите.

# 1 102
От разказаното от Даниела, останах с впечатление, че най-дългата ѝ връзка е била 1.5г., когато е била на ~25г.

# 1 103
Всеки епизод е ново ниско .

# 1 104
Явно Мартин си пада по платената любов и очи за друго няма. Жалко за другите дами, колкото да не им се иска, там се усеща ,че санаториума скоро ще свърши и за това се напрягат и леят крокодилски сълзи. Колкото до срещата на Ферай с Васил- Майко, мила...Колко мъка има по този свят..

# 1 105
Е да, ама го е зарязала (бившия), въпреки че “много се грижел всички- за нея и семейството”.  Не ми изглежда като жена, която ще търпи един мъж само заради парите. Нищо че я изкарват най-меркантилната. Знае си границите, както си казва. 😀

Зарязала го е, защото не го е обичала, била е млада и е вярвала, че ще намери нещо много "по-добро" от него - демек, някой по-богат.

# 1 106
Даниела... Има правилна дикция, добър изказ, мисълта и тече бързо и се изразява добре. Дори се аргументира много по -добре от Елена вечната фаворитка.

Моля? Та тя говори на един дъх, като радио, паузи няма, въздух не си поема, като скоропоговорка....то е тегаво и мъчно да я слушаш..особено снощи на срещата с Мартин. Отвратителен изказ...трудно и се разбира на моменти, защото не правеше паузи....то изказ, то чудо....чета и не вярвам на написаното?!?
В един момент просто чакаш да свърши излиянието и да си затвори устата, че нищо не следиш е ясно, само чуваш едно бла бла бла....

То говори това ...ама дали казва нещо стойностно....щото то и едно бебе може да бърбори и гука с приятен гласец...Wink

# 1 107
В Инстаграм коментират, че Даниела трие негативните коментари и блокира авторите им. Данчето май удари в земята Генчо по хейт.

# 1 108
Този глас на мен ми е страшно неприятен.
Дразни ми нервите.
Даниела... Има правилна дикция, добър изказ, мисълта и тече бързо и се изразява добре. Дори се аргументира много по -добре от Елена вечната фаворитка.

Моля? Та тя говори на един дъх, като радио, паузи няма, въздух не си поема, като скоропоговорка....то е тегаво и мъчно да я слушаш..особено снощи на срещата с Мартин. Отвратителен изказ...трудно и се разбира на моменти, защото не правеше паузи....то изказ, то чудо....чета и не вярвам на написаното?!?
В един момент просто чакаш да свърши излиянието и да си затвори устата, че нищо не следиш е ясно, само чуваш едно бла бла бла....

То говори това ...ама дали казва нещо стойностно....щото то и едно бебе може да бърбори и гука с приятен гласец...Wink

# 1 109
  • До морето
Добър ден, аз само да питам отбелязахме ли, че трошащата по 60к на месец снощи беше с роклА от Алиекспрес за 26,50?

Не, че беше грозна роклята или й седеше зле, само питам 🙄🙄🙄

Всичките така са влезли във филма, воглаве с баш ергенът Мартин, чееее вече от риалити заприлича на комедия на абсурда!!!

Общи условия

Активация на акаунт