🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 498
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 020
Роси май за себе си хленчеше.

# 1 021
Косара и Любомира ми стават все по противни и съответно грозни.
Хващам се за това мнение, понеже споделям. Косатката ми се стори много грозна: подпухнала, с огромни бузи и широк и увиснал нос. Едни очи има, а клепачът изобщо не се вижда.
Не е красива тази жена.

# 1 022
  • Вестерос
Ми няма да трае дълго връзката на Даниела и Мартин.
Той просто в момента се е запънал като магаре на баир. Всички му казват не прави така и той прави точно това.
Козирог, инато и рогато.
Тя и не трае... Вече е с друга навънка.

Масово трябва да си тръгнат. Ана-Мария и Мартина ако останат, си плюят на цялото представяне.
Силвия е тъжна, че курорта свършва.
Бранка и Клаудия трябва да прогледнат също и да си ходят за ръчичка

# 1 023
Даниела имаше потенциал да бъде фаворитка на зрителите. Като изключим външния вид, който е субективен , е приятна за слушане. Има правилна дикция, добър изказ, мисълта и тече бързо и се изразява добре. Дори се аргументира много по -добре от Елена вечната фаворитка.
В началото тръгна добре със заявяването пред Мартин. Аз също съм на мнение, че една жена трябва да изисква от мъжа , НО уважение, внимание и да ... дори валидиране (колкото и банална да стана тази дума този сезон).

Но Даниела си предпочита парите и парцалките и е готова да си затвори очите за всичко само и само да има кеш.
И дори в предаването номера да е минал, в живия живот Марто рязко се е освестил.

# 1 024
В интерес на истината на мен доста ми хареса как отговаряше Даниела. Мисля, че нито един въпрос реално не успя да я уязви. Играч си е определено.
Доста от възгледите й и шопингите й с чужди карти не са моето нещо, но наистина ми хареса, че не се вживя в ситуацията твърде много.
Друго, което ми допадна, че го отбеляза, е именно клюкарстването на конкретната групичка. И аз по възможност не бях стояла на едно място с такива хора. Силвия, Косара, Анна-Мария и Любомира не са се спрели в това отношение.

Скрит текст:
Този епизод ме накара да се замисля как в сезон 1 Александра беше най-харесвана от Виктор и беше най-нехаресвана от момичетата. В сезон 2 Валерия беше най-харесвана от Евгени и беше най-нехаресвана от момичетата. В сезон 3 не съм сигурна Алек дали наистина харесваше Магдалена, но определено й обръщаше най-много внимание и тя беше най-нехаресвана от момичетата. Та, някак не ме учудва и сега как се разиграват нещата...

А-М й стигат силите, точно колкото да бъде провокатор за някоя малка експлозия. Казва А, но не й стиска да каже Б, камо ли нататък.

Ферай не ми хареса на срещата си. Какви щуротии избълва и колко заучено звучаха. Не на всеки му се получават тези игрички...

М/д, двете с Даниела май все пак са останали приятелки или нещо такова след предаването, поне три-четири пъти са ми попадали заедно в ТикТок. Явно си се виждат.

Ъгх, дали Ивет няма да си тръгне доброволно... Аз преди няколко седмици го очаквах от Синтия. Ама май-май... Жалко, ако стане така, защото на мен са ми двете най-интересни момичета там и определено ми се искаше реално да дадат нещо от тях.

Ох, този Виктор като говореше на синхрон след обясненията на Бранимира, че била заета извън формата и затова не му обърнала тогава внимание... и той като каза смеейки се, че било въпрос на приоритет да намериш време... Ами, Вики, то и при теб така беше въпрос на приоритети с момичетата вътре - ама ти на половината точно по същия начин обясняваше, че "не сте имали време да се опознаете още, ама..."...

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 01:53 от Geri2000

# 1 025
Ох, бърка ми в мозъка този израз "да изисква от мъжа"! Абсолютно погрешно виждане. Никоя от нас не би се съгласила, че мъжът трябва да изисква от жената, нали? Всеки от двамата трябва да има своите стандарти и ако не се приемат, просто се разделят. Другото е насилие и премоделиране, в което поне единият би загубил себе си, а другият ще престане да го уважава. Нормалните отношения се градят не между взискателни партньори, а между уважаващи личността на другия. Тогава естествено си идва и желанието да направиш елементарен компромис, за да го зарадваш, и валидирането на половите роли.

# 1 026
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не показаха кадри от церемония за утре, нали? Значи най-вероятно поне една ще откаже розата на Мартин. Аз залагам, че и трите ще му кажат Чао.
Аз не виждам причина Силвия да си прекъсва почивката. Joy Тя не разчита на нищо, само е доверено лице на Мартин - слуша му терзанията и проблемите и на свой ред споделя някоя клюка за момичетата. Практически не я бърка той към коя има интерес, тя си е на завет, независимо дали влечението е към Даниела, Матрина или Анна-Мария.

Много ми е интересно какви книги чете Ферай, та тя не може да говори. Истинска мъка може да му припадне на човек, докато се опитва да сглоби някое просто изречение. Чула е, че хората четат и да се направи на интелектуалка и тя. Хубаво си беше в миманса, където си мълчеше и доста хора я намираха за глупавичка, но симпатична. А сега като получи възможност да си отвори устата, у никого не остана абсолютно никакво съмнение, че е много, ама много проста.

# 1 027
Ох, нямаше по-смешно нещо от срещата на Ферай и Васил...Ферай някакви фрази върти и сякаш се е мъчила да ги научи, ама не е успяла съвсем и мъка, мъка...и колко ужасно е всъщност влиянието на Даниела. Ферай може да бъде сладка с неподправеността си, с мислите ѝ дето една вървяла, друга била на изчакване, това на Васил му е забавно,защото има нужда от някаква веселост, на него това му липсва. Обаче тъпите философии на Даниела развалят всичко, още повече, че не се вписват с образа на Ферай и се получава едно голямо нищо...и само става смешна, да не кажа жалка.
Иначе думите на Виктор към Мартин след откровенията доста ме впечатлиха, бяха много на място. Всички са прави, според мен. Езикът на тялото на Даниела по време на срещата с Мартин не лъжеше. Тя не беше искрена и далеч не изглежда да има чувства.
Мартин казва, че момичетата се дразнят на Даниела заради интереса му към нея, обаче не е точно случая Валерия и Александра от предишните сезони, защото този път ергените са трима и нещата са различни. Защо и другите момичета не я харесват.
Всички се опитват да кажат на Мартин, че царят е гол, но никой не успява да го убеди...Любопитно е иначе за гледане. На срещата с откровенията Даниела даже беше една и от най-зле изглеждащите визуално, та дори и това не е причината, само че Мартин вижда само нея.

# 1 028
Ферай видя, че празнословията на Даниела работят и тя наизусти няколко фрази на Даниела - дано и при нея проработят.
Много бързо се прикрепи и преориентира с цел и при нея да проработи.
Мисля, че всеки мъж в Бг, който чуе от жена, че иска да бъде глезена и обгрижвана, а тя ще то озарява с присъствието си и ще му дава времето си, ще бяга с 200 км/ч.

# 1 029
Тая среща на Ферай и Васил осмисли сезона:))) с глас съм се смяла, че и до сълзи на някои от коментарите в темата... Чак такова нещо досега не бяхме гледали и само Васил сигурно беше в състояние да издържи такова чудо, без да се изхили. С неговата обраност и самообладание,само вдигаше вежди, очите му се смееха, както някой каза,  в неговата поза на рестартиран, който чака да се зареди. Simple Smile))

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 12:55 от friends

# 1 030
Моля някой който го е гледал, и не го мързи да преразкаже набързо. Струва ли си днешния епизод. Предишния го пропуснах благодарение на вас. Спестявате ми разправия с кабели и vpn. ✌🏻

# 1 031
Снощи, верно, Ферай открадна шоуто. Smile Предпочитам, вика, комплименти за менталното ми състояние LaughingLaughingLaughing Ама нейната работа, направо си е опечена, щом Мартин и жена ще сводничат...опс...ходатайстват за процеса.

# 1 032
Видях разговора между Васко и Ферай на ИГ Ергена. . Тя е ларва, която вместо в пеперуда се превръща в л***о. Някаква де-еволюция  има при нея. Интересно ще ми е какво нормален бг мъж мисли за нея?
Това предаване започва да е като “Twilight zone”.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 06:35 от Labubu8

# 1 033
  • София
Някой следва ли Ферай в Инстаграм? Какви са коментарите, ако е качила нещо

# 1 034
Ферай се опитва да имитира Даниела, но не й се получава изобщо. Даниела си има чар, говори добре, може си го жената, недейте да отричате, идва й отвътре.
Ако Ферай беше тръгнала да говори за женската енергия на Мартин, най-много той да се беше изсмял, нямаше да я отрази. Даниела обаче я хареса и си я защитава.
От познати знам, че и Мартина е била дълго време със заможен мъж, който я е издържал. Така че нека останалите да не се правят на високоморални. Пълно лицемерие! Само Даниела е меркантилна там и само тя е черна. Защо? Защото цялото внимание на Мартин е за нея. С целия този хейт  в момента ми е най-симпатичната там.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 06:40 от kalina_pehlivanova

Общи условия

Активация на акаунт